Επίσης έχουν διατροφολόγο που αν θες σου φτιάχνει πρόγραμμα διατροφής δωρεάν σύμφωνα με τις ανάγκες του σκύλου.βλεπω στην ιστοσελιδα της naturesfood οτι γραφουν αναλυτικα τα συστατικα και το % κοκκαλου στην τροφη, στην barffood δεν εχει σχεδον καθολου πληροφορια. οποτε θα δοκιμασω τη naturesfood σιγουρα.
Το είδα. Γενικά θέλω να την δοκιμάσω την rnf,περιμένω να τελειώσουμε τα υπόλοιπα κιλά kitchen. Να πάω να πάρω rnf.Εκει στην Real Natures Food σνεβαστε ενα ωραιο βιντεακι στο youtube με την διαδικασια παραγωγης .
Εμείς τώρα δοκιμάσαμε την κοτόπουλο αρνί μοσχάρι της barf food. Δε τρελάθηκα είναι η αλήθειαμετα απο μια πρωτη δοκιμη, η real natures food μου φανηκε λιγο καλυτερη απι την barf food, για τον λογο οτι ζοριζεται λιγοτερο να κανει κακα του και δεν ειναι τοσο σκληρα. θελω να δοκιμασω και την peritas τωρα.
τι σε χαλασε δλδ? γιατι δεν ξερω αν τις αξιολογω σωστα κιολαςΕμείς τώρα δοκιμάσαμε την κοτόπουλο αρνί μοσχάρι της barf food. Δε τρελάθηκα είναι η αλήθεια
Εμένα δεν με τρέλανε το ποσοστό κοκαλου, έχει αρκετουτσικοτι σε χαλασε δλδ? γιατι δεν ξερω αν τις αξιολογω σωστα κιολας
ναι, κι εγω αυτο καταλαβα, απο τα κακα του ομως, γιατι δεν αναφερουν πουθενα % η τουλαχιστον δεν βρηκα.Εμένα δεν με τρέλανε το ποσοστό κοκαλου, έχει αρκετουτσικο
Δεν το αναφέρουν πουθενά δυστυχώςναι, κι εγω αυτο καταλαβα, απο τα κακα του ομως, γιατι δεν αναφερουν πουθενα % η τουλαχιστον δεν βρηκα.
Ναι και εγώ για το κόκαλο θ έλεγα,αρχικά ένας χαζός τρόπος που κατάλαβα ότι έχει αρκετό κόκαλο. Είναι ότι όταν το ανακάτεβα το κόκαλο έκανε αυτόν τον μεταλλικό ήχο με το κουτάλι. Δε ξέρω αν καταλαβαίνεις τι λέω.ναι, κι εγω αυτο καταλαβα, απο τα κακα του ομως, γιατι δεν αναφερουν πουθενα % η τουλαχιστον δεν βρηκα.
Άκυρο τώρα έφαγα φλασιά,δε πήραμε barffood. Barf market πήρα και δεν ήταν καλο.τι σε χαλασε δλδ? γιατι δεν ξερω αν τις αξιολογω σωστα κιολας
Η kitchen είναι πλήρης, εγώ βάζω μόνο κανένα (όπως εσύ ιχθυέλαιο) το συμπλήρωμα για τις αρθρώσεις της, σκόνη μανιταριών και γαιδουραγκαθο ανά κάποια χρονικά διαστήματα (liver tonic) και μούρα για αντιοξειδωτικά, η συγκεκριμένη τροφή δεν χρειάζεται κάτι όμως, αυτά είναι τα έξτρα μουΕπίσης ερώτηση:
Τι πρόσθετα βάζετε στις τροφές.
Εγώ ταιζοντας τον με kitchen barf και με τους κωδικούς κοτόπουλο και κοτόπουλο μοσχάρι.
Βάζω στο πρωινό λάδι σολομού μια κουταλιά της σούπας της fish4dogs.
Και στο βραδινό βάζω green lipped mussel powder της grau.
Θέλω να ξεκινήσω να του φτιάχνω και powder από τσόφλια αυγών.
Και το σκεφτόμουν για λάδι κάνναβης της canvit.
Μια παρενθεση για το λαδι σολωμου συγγνωμη που χαλαω τη μπαρφ σας. Εχεις αποψη για το perfect care freshness? Εγω αυτο εχω εδω και λιγο καιρο δεν ηξερα οτι εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους αλλα πολυ φθηνα το πληρωσα οσο το σκεφτομαι και δεν μαρεσει δεν το ξαναπαιρνω ουτως η αλλως γιατι η αντλεια ειναι αθλια αλλα να παρω αλλο αμα ειναι γιατι με μια σταγονιτσα τη μερα δενθα τελειωσει ποτεθελει προσοχη με το λαδι σολωμου και κανναβης να κανεις ερευνα, γιατι εχουν μπει στο χωρο πολλοι και διαφοροι με διαφορες ποιοτητες κλπ, ενω καποια μπορει να κανουν περισσοτερο κακο παρα καλο. ειχα διαβασει ενα καλο αρθρο καποια στιγμη, αντε βρες το τωρα...
Σωστό! Το λάδι σολομού θέλουμε πάντα να είναι σε γυάλινο σκουροχρωμο μπουκάλι με καπάκι, όχι αντλία (κάποια green flags, δεν σημαίνει πως είναι καλό 100% όμως) επίσης το καλό λάδι αναγράφει mg(EPA + DHA) /μερίδα και καλό είναι για συντηρητικό να έχει μόνο D alpha tocopherol (Βιταμίνη Ε).θελει προσοχη με το λαδι σολωμου και κανναβης να κανεις ερευνα, γιατι εχουν μπει στο χωρο πολλοι και διαφοροι με διαφορες ποιοτητες κλπ, ενω καποια μπορει να κανουν περισσοτερο κακο παρα καλο. ειχα διαβασει ενα καλο αρθρο καποια στιγμη, αντε βρες το τωρα...
αν τρωει του εμποριου, θα χει ηδη κοκκαλο μεσα η τροφη. να μη σου πω και υπερβολικο κοκκαλο. δε νομιζω να χρειαζεται κι αλλο ασβεστιο.Θέλω να ξεκινήσω να του φτιάχνω και powder από τσόφλια αυγών.
Ναι το γνωρίζω ότι είναι πλήρης,του λόγου ότι ο δικός μου είναι κουτάβι,του δίνω έξτρα πάνω σε αυτά της κιτσεν. Δε βάζω τις αναγραφόμενες τιμές που δίνει η κάθε εταιρεία. Βάζω το μισό ή λιγότερο.Η kitchen είναι πλήρης, εγώ βάζω μόνο κανένα (όπως εσύ ιχθυέλαιο) το συμπλήρωμα για τις αρθρώσεις της, σκόνη μανιταριών και γαιδουραγκαθο ανά κάποια χρονικά διαστήματα (liver tonic) και μούρα για αντιοξειδωτικά, η συγκεκριμένη τροφή δεν χρειάζεται κάτι όμως, αυτά είναι τα έξτρα μου