Καλησπέρα
@bella_gr
Ποιον κωδικό της barffood πήρες;;
Επίσης θέλει λίγο καιρό μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός την barf. Και εγώ είδα ότι ο μικρός πέρασε έναν Χ καιρό προσαρμογής. Στην αρχή δεν άλεθε τους χόνδρους καθόλου. Μετά τους ξεκίνησε σιγά σιγά. Οπότε αν ξεκίνησες τώρα την μπαρφ από μετάβαση δώσε λίγο χρόνο προσαρμογής.
Αυτή τη στιγμή εγώ δίνω στον μικρό kitchenbarf. Αν και στα βόρεια παίζει πολύ. Έχει μαγαζιά της εταιρείας κτλ. Στην Αθήνα είναι λίγο ζορικα,μέσω του barfmarket και μόνο στο κατάστημα του Χαλανδρίου. Και αυτό προσπαθούν να πουλήσουν "το σπιτικό" τον δικό τους κωδικό,που είναι πάλι παραγωγή της kitchenbarf,απλά είναι λίγο πιο φτωχός σα κωδικός,δεν τον έχουμε δοκιμάσει ακόμα.
Για την peritas δεν έχω ιδέα.
Την raw habits είδα πρόσφατα και προσπαθώ να βρω πληροφορίες αλλά δε βρίσκω.
Όσο για την natures food,πολυεθνική που φτιάχνει μπαρφ. Δεν είναι κακη. Έχει πάρα πολύ καλή άλεση στα κρέατα της,που κατ'εμε θέλω και λίγο πιο έντονο το κόκαλο και όχι τόσο αλεσμένο. Έχει θέμα με τους μονοπρωτεινικους κωδικούς της. Στους κωδικούς που λέει ότι πχ είναι γαλοπούλα,για βάση έχει το κοτόπουλο. Συν ότι είναι πολύ ακριβοί οι μονοπρωτεινικοι κωδικοί. Παρόλο αυτά μελλοντικά θα ήθελα να την δοκιμάσω και αυτή.
Μαγειρευτό φτιάχνεις εσύ ή αγοράζεις;