Πληροφοριες για μινι σπιτς

Status
Κλειδωμένο θέμα

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Μαλλον κανενας δεν παρατηρησε που εγραψα οτι το κουταβι ξεκινησε να μαθαινει και να κανει προοδους...
Οκ....

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ποια ειναι η προοδος??

εχεις καταλαβει τι ειναι να σε πλησιαζει καποιος ,στον οποιον κανονικα θα επρεπε να εχεις ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, και απο τον φοβο σου να τα κανεις πανω σου??

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ?????εχεις στα χερια σου ενα πλασμα που ηρθε σε εναν κοσμο τον οποιο αυτην την στιγμη δεν κατανοει και περιμενει απο εσενα να του τον δειξεις και να του τον μαθεις..και εσυ το τρομοκρατεις....
ενα σκυλι ηδη κακοποιημενο,εχοντας μεινει 4 μηνες σε μια γυαλα..
εσυ φανταζεσαι προοδο...
οσο και να προσπαθεις να "αμυνθεις" εδω μεσα εισαι πολυ λαθος...προσπαθησε να το χωρεσεις μεσα στο μυαλο σου.το μωρο (δεν παει να ειναι σκυλι,γατα οτι θελεις) ειναι μωρο..αν το φοβισεις μια φορα θα μαθει να σε φοβαται, ουτε να σε αγαπαει ουτε να σε σεβεται..ειναι μεγαλο κριμα αυτο που κανεις..
ειναι τοσο μικρο και τοσο ανυπερασπιστο απεναντι σε αυτο που κανεις..:(
ειναι πολυ ευκολο να χτυπησεις ενα πλασμα με μηδενικες αμυνες(οσο ειναι κουταβι)..το δυσκολο ειναι να παλεψεις μαζι του,να ζοριστεις,να ξενυχτησεις,να αγανακτησεις κι ομως να καταφερεις να του μαθεις,να ωριμασει μαζι σου,να νιωσεις περηφανος με τον εαυτο σου και με τον φιλο σου, να τον σεβεσαι και να τον αγαπησεις σαν ισαξιο σου και οχι σαν κατι που μπορεις να το χτυπας κατα βουληση και να υπακουει απο φοβο...

ξανασκεψου το τι κανεις.................

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Επειδη το ξανασκεφτηκα δεν υπαρχει περιπτωση να το χτυπησω παλι για κανεναν λογο. Ενιωσα τετοιες τυψεις σημερα που ματι δεν εχω κλεισει. Παλι καλα που το σκυλι αυτο συγχωρει και δε θυμαται τιποτα κακο που του εχεις κανει. Παλι καλα.
Ομως αυτο, ενω ολη τη βδομαδα τα πηγαινε τελεια, τωρα που επεστρεψε στο σπιτι της κοπελας μου τα εκανε παλι ολα μεσα, σκατα και κατουρα.
Πανω που αρχιζουν να μαθαινουν κανουν τετοια πισογυρισματα? Τι γινεται εδω?

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
μα αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις..
δεν ειναι σιγουρο το οτι αρχισε να μαθαινει...
μπορει απλα να φοβηθηκε πολυ...

(για να το λες μπορει να εχεις και εμπερια..σε ειχαν χτυπησει ποτε οι γονεις σου μικρο??αν ναι μπορεις να θυμηθεις την τρομαρα και τον φοβο που ενιωθες??εγω μπορω.ε βαλε αυτον τον φοβο σε κουταβι,τοσο μικρο...ουτε θελω να το σκεφτομαι.....)

η dr σας εδωσε πολυ καλες συμβουλες γιατι δεν τις δοκιμαζετε??
και οταν λεμε δοκιμαζω δεν λεμε για 1 μερα...

ευχομαι να το εννοεις και να μην ξαναχτυπησεις το κουταβι σου..σκεψου λογικα και ψυχραιμα...ειναι πολυ κριμα..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Polystrofos,
Κανε αυτο που σου ειπε η Dr Zivago.
Κατι θα ξερει η κοπελα για να λεει πως ειναι ο μονος δρομος, ετσι;
Επισης, να ειστε και λιγο ρεαλιστες. Θα χρειαστει χρονος, και ακομα και οταν μαθει που πρεπει να λερωνει, μπορει να γινουν "ατυχηματα". Γι'αυτο αποκλειεται να μη λερωσει καποια φορα και το σπιτι των γονεων της κοπελας σου.
Ή πειτε τους την αληθεια ή -θα το ξαναπω- σκεφτειτε να το χαρισετε το σκυλακι. Μην το παρατησετε στο δρομο...

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Εμεις για κανενα λογο δε θα το παρατουσαμε. Αν δεις την κοπελα μου ειδικα πως ειναι μαζι του θα καταλαβαινες οτι εχει αρρωστημενη εξαρτηση.
Οι γονεις της θα το σουταρουν ομως αν το αφησει απο τα ματια της εστω και για ενα δευτερολεπτο αν κανει κατι τετοιο!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ε, να μη το αφήσει τότε, αφού ξέρει ότι υπαρχει τόσο πρόβλημα.
Γιατι είναι σίγουρο ότι αν δεν θέλουν σκύλο...κάτι θα βρούν για να το σουτάρουν...ακόμα και αν δεν κάνει πιπί μέσα...:(

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Βρε παιδια δεν παιρνουμε ετσι σκυλο χωρις να συνεννωηθουμε με τους γονεις μας πρωτα :(

Ετσι θα ειναι χαλια και η κοπελα και το σκυλακι!

Εγω παντως βλεπω πως αν το σκυλακι δεν καταληξει στο δρομο, θα καταληξει σε σενα...

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Βρε με την κοπελα μου ειναι ολη την ωρα στο σπιτι της. Εγω ποτε στη ζωη μου και για κανενα λογο δε θα εβαζα σκυλι μεσα στο σπιτι. Τα σκυλια ειναι για την αυλη, το εχω ξαναπει.
Απλα εγω αναγκαστικα το παιρνω σπιτι μου τα σαββατοκυριακα που ερχονται οι γονεις της στο σπιτι για επισκεψη.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Εγω ποτε στη ζωη μου και για κανενα λογο δε θα εβαζα σκυλι μεσα στο σπιτι. Τα σκυλια ειναι για την αυλη, το εχω ξαναπει.
πες τα βρε χρυσόστομε.:mad:...και λέω εγώ τέτοια άρνηση απο κάπου πηγάζει!!!:mad::mad::mad::paja1::paja1::paja1:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Βρε με την κοπελα μου ειναι ολη την ωρα στο σπιτι της. Εγω ποτε στη ζωη μου και για κανενα λογο δε θα εβαζα σκυλι μεσα στο σπιτι. Τα σκυλια ειναι για την αυλη, το εχω ξαναπει.
Απλα εγω αναγκαστικα το παιρνω σπιτι μου τα σαββατοκυριακα που ερχονται οι γονεις της στο σπιτι για επισκεψη.
Εγω ακρη δεν βγαζω.....:-|
Και οταν το παει στο σπιτι των γονεων της, παλι θα αναγκαστεις να το παρεις σπιτι σου, που με τιποτα δεν θα το επαιρνες, ετσι;

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
πολυστροφε εχεις τις αποψεις σου μεν αλλα εισαι και ανεπιδευτος μαθησεως δεν!!!!Δεν εισαι κακος ανθρωπος και φανηκε που παραδεχτηκες τις τυψεις σου και φαινεται οτι ξερεις να αγαπας γιατι δεν χαλας χατηρι στην κοπελα σου.Ανοιξε λιγο το μυαλο σου και μην βλεπεις μονο αυτο που φαινεται αλλα δες και την πισω πλευρα.Αγαπησε λιγο το σκυλακι φαινεται οτι ειναι δυσκολη περιπτωση αλλα με το ξυλο δεν θα κανεις τιποτα αυτο που θα καταφερεις ειναι το αντιθετο. Προσπαθησε να ακολουθησεις τις συμβουλες της dr zivango. Ναι φωνη να βαλεις μαλωσε το και οταν τα κανει εκει που πρεπει επιβραβευσε το. Δυστυχως θελει χρονο. Εφοσον μενει με την κοπελα σου, μηπως εκεινη ειναι ελαστικη και το σκυλι κανει παρτι μαζι της? Μηπως το φιδι το βγαζεις μονος σου απο την τρυπα?

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Οτι το σκυλι κανει παρτυ μαζι της κανει!
Να ξαναπω ομως οτι το σκυλι επι 5 μερες τα κραταγε ολα κανονικα και τα εκανε οταν βγαιναμε σε ενα συγκεκριμενο σημειο. Και επιβραβευσεις και ολα. Απλα προχτες ξεκινησε να κανει παλι τα ιδια λαθη. Αυτο κανενας δεν το ειδε?
maria δε θα μπορουσα να κανω καλυτερη τοποθετηση!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Να ρωτησω κατι αυτους που ξερουν; Δεν ειναι φυσιολογικο για κουταβι να κανει κ ατυχηματακια ενω φαινομενικα εχουν μαθει αυτο που το εκπαιδευσαμε; Θελω να πω, πχ εδω που ενω ειχε παρει το μικρο μια σειρα, εκανε παλι επιστροφη στα παλια. Δεν ειναι αναμενομενο και εμεις πρεπει απλα να συνεχισουμε την εκπαιδευση;
Εγω εχω στο νου μου οτι πανω κατω το θεμα τουαλετας για να στρωσει καπως θελει σταθερη και επιμονη προσπαθεια μεριπου ενος μηνα. Κανω λαθος;
Οπως και να εχει, πολυστροφε , αφου η ειδικος μπηκε στον κοπο να σου δωσει λυση και μαλιστα αφιλοκερδως, γιατι δεν το κανετε;;; δεν φτανουν δεκα μερες για να μαθει κατι το κουταβακι κ δη κατι αντιθετο απο αυτο που ειχε μαθει με το που γεννηθηκε. Μην ξεχνας οτι επι δυο μηνες ζουσε σε χωρο που το ιδιο και τα γυρω του , κοιμοντουσαν κ ζουσαν και εκαναν τις αναγκες τους στο ιδιο εκατοστο του μετρου. ΔΥΟ μηνες. Αρα, το μινιμουμ που θα χρειαστεις ειναι δυο μηνες εσυ με την κοπελα σου για να του αλλαξετε ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

Βεβαια και παλι ειδικος δεν ειμαι και απλα σκεψεις παραθετω.
καλη τυχη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ειλικρινά χαίρομαι, που στο μεταξύ έχουν μπει νέα μέλη και έχουν την διάθεση και την υπομονή, να προσφέρουν την γνώμη τους, η οποία βεβαίως είναι λίγο-πολύ ίδια με όλες τις άλλες γνώμες εδώ και 800 σελίδες. Keep walking... Ελπίζω και τον επόμενο μήνα να έχουν μπει και άλλα νέα μέλη που θα ξαναπούν τα ίδια ακριβώς πράγματα στον φίλο polystrofo και thats it γιατί μετά... έχουμε Πάσχα και bye bye κουτάβι...

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ο μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Και σαδισμός επίσης.

Εγώ είμαι με τους γονείς της κοπέλας.

Δώστε το τώρα που είναι μικρό ακόμη.

Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιο πως σε λίγο καιρό θα θέλετε να το δώσετε (όταν είναι 8 μηνών θα αρχίζει να σηκώνει και την γειτονιά στο γαύγισμα από την βαρεμάρα του).

Τότε όμως θα είναι πολύ δύσκολο να βρείτε κάποιον να το θέλει.

Όλοι θέλουν το κουταβάκι στη βιτρίνα.

Δώστε το τώρα που είναι πιο εύκολο και θα μ'ευγνομωνείτε.

Και μην πάρετε άλλον σκύλο.

Ποτέ.

Πάρετε μία γατούλα καλύτερα. Καθαρή, τρυφερή και δεν θέλει πολύ χρόνο και γνώσεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ούτε γάτα... χρυσόψαρο... ένα, ούτε καν δύο, που είναι και εκπαιδευμένο απο την φύση του για την τουαλέτα του και ξεχνάει και ακόμη πιο γρήγορα από το δόλιο το κουτάβι...

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Ωραια. Ας αφησουμε κατα μερος τα ασχημα σχολια.
Θελω απλα να μου απαντησετε σε αυτο που θα ρωτησω. Σας παρακαλω. Αν μπορω, να σας πληρωσω για μια απαντηση σε αυτο που ρωταω κιολας!
Το σκυλι ειχε μπει σε σωστο προγραμμα για μια βδομαδα.
Δεν τα εκανε ΠΟΤΕ μεσα στο σπιτι σε αυτο το διαστημα και τα κραταγε παντα για οταν το βγαζαμε.
Τσισα του τα κραταγε 3 στις 4 φορες.
Ομως μετα απο μια βδομαδα και ενω τα πηγαινε τελεια, τις τελευταιες δυο μερες αρχισε παλι να κατουραει και να χεζει οπου βρει μεσα στο σπιτι.
Θελω απλα να μου πειτε αν ειναι συνηθισμενα τετοια πισωγυρισματα στις αρχες.
Και επειδη αυριο θα του παρω κλουβακι γατας απο αυτα τα υφασματινα, θελω να μου πειτε για ποσες βδομαδες να το εχουμε φυλακισμενο εκει μεσα. Και αν θα το βγαζουμε καθολου απο εκει και για ποσο, εκτος φαγητου και εξοδων απο το σπιτι.
Σας παρακαλω. Αυτο απαντηστε μου μονο. Πραγματικα αν θελετε αφηστε μου και στοιχεια να σας πληρωσω για μια κανονικη απαντηση.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Γύρνα πίσω κάποια post να διαβάσεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που σου είχε γράψει η dr Zivago...για το θέμα του crate...και πως πρέπει να το αντιμετωπίσεις...
Μη τα ξαναλέμε...
Τώρα,,για τα πισωγυρίσματα, που ρωτάς...ναι θα έχεις από αυτά ...
Απλά θέλει ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...ιδίως όταν έχει ζήσει 4 μήνες σε κλούβα...(αυτο ειναι και μία από τις κύριες αιτίες που δυσκολεύεστε τόσο τώρα)...
(και όχι σφαλιάρες)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.521
Athens
Γύρνα πίσω κάποια post να διαβάσεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που σου είχε γράψει η dr Zivago...για το θέμα του crate...και πως πρέπει να το αντιμετωπίσεις...
Μη τα ξαναλέμε...
Τώρα,,για τα πισωγυρίσματα, που ρωτάς...ναι θα έχεις από αυτά ...
Απλά θέλει ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...ιδίως όταν έχει ζήσει 4 μήνες σε κλούβα...(αυτο ειναι και μία από τις κύριες αιτίες που δυσκολεύεστε τόσο τώρα)...
(και όχι σφαλιάρες)
Νομίζω ότι το υφασμάτινο κλουβί αντί για crate δεν είναι κατάλληλο - τι λέτε και οι άλλοι?

Status
Κλειδωμένο θέμα