Μαλλον κανενας δεν παρατηρησε που εγραψα οτι το κουταβι ξεκινησε να μαθαινει και να κανει προοδους...
Οκ....
Οκ....
πες τα βρε χρυσόστομε....και λέω εγώ τέτοια άρνηση απο κάπου πηγάζει!!!aja1:aja1:aja1:Εγω ποτε στη ζωη μου και για κανενα λογο δε θα εβαζα σκυλι μεσα στο σπιτι. Τα σκυλια ειναι για την αυλη, το εχω ξαναπει.
Εγω ακρη δεν βγαζω.....:-|Βρε με την κοπελα μου ειναι ολη την ωρα στο σπιτι της. Εγω ποτε στη ζωη μου και για κανενα λογο δε θα εβαζα σκυλι μεσα στο σπιτι. Τα σκυλια ειναι για την αυλη, το εχω ξαναπει.
Απλα εγω αναγκαστικα το παιρνω σπιτι μου τα σαββατοκυριακα που ερχονται οι γονεις της στο σπιτι για επισκεψη.
Νομίζω ότι το υφασμάτινο κλουβί αντί για crate δεν είναι κατάλληλο - τι λέτε και οι άλλοι?Γύρνα πίσω κάποια post να διαβάσεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που σου είχε γράψει η dr Zivago...για το θέμα του crate...και πως πρέπει να το αντιμετωπίσεις...
Μη τα ξαναλέμε...
Τώρα,,για τα πισωγυρίσματα, που ρωτάς...ναι θα έχεις από αυτά ...
Απλά θέλει ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...ιδίως όταν έχει ζήσει 4 μήνες σε κλούβα...(αυτο ειναι και μία από τις κύριες αιτίες που δυσκολεύεστε τόσο τώρα)...
(και όχι σφαλιάρες)