katerina μου αρεσει ο τονος που εβαλες στη λεξη μαλακια!
Νικο, καλα τα λες, αλλα δεν μπορει να γινει διαφορετικα, μιας και οι δικοι της ειναι κατα του να εχει σκυλι μεσα στο σπιτι, οποτε μια φορα τη βδομαδα που ερχονται, πρεπει να το παιρνω εγω σπιτι μου για να μην το παρουν χαμπαρι.
Αν μεχρι το Πασχα που θα τους το πει εχει μαθει να κανει τις αναγκες του εξω, τουλαχιστον μπορει να τους πει οταν της πουνε "το σκυλι μεσα στο σπιτι ειναι εστια μικροβιων" να τους πει "δεν τα κανει ποτε μεσα, ΝΑ, ΔΕΙΤΕ!" και να τους μαλακωσει καπως οταν αυτοι δουν πως τουλαχιστον το σκυλι δεν λερωνει μεσα στο σπιτι.
Απλα αν δεν μαθει μεχρι το Πασχα, δεν υπαρχει περιπτωση να τους μαλακωσει με τιποτα!
Μα, μου, τι πηρε σκυλι τωρα αν δεν το συζητησε με τους γονεις της πρωτα κλπ κλπ. ξερω και εχετε δικιο.
Ομως απλα με το που ειδε το συγκεκριμενο σκυλι, ηξερε πως δεν μπορει χωρις αυτο. Ηταν κατι παραπανω απο κεραυνοβολος ερωτας. Ηταν αδηριτη αναγκη!
Σας παρακαλω, μην τα ξαναλεμε αυτα, ευχαριστω. Σιγουρα να μην του παρουμε υφασματινο? Γιατι αυτη θελει πολυ να του παρουμε ενα τετοιο και δυσκολα θα την πεισω για το αντιθετο.