Πληροφοριες για μινι σπιτς

Status
Κλειδωμένο θέμα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Νομίζω ότι το υφασμάτινο κλουβί αντί για crate δεν είναι κατάλληλο - τι λέτε και οι άλλοι?
Δεν είναι και ότι το καλύτερο, αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτο..
Το θέμα είναι ότι αν λερώσει μέσα...που μπορει και να το κάνει όπως είπε και η Στέλα...αυτο θα ποτίσει με τη μυρωδιά..και θα είναι δύσκολο να το καθαρίσουν.
Καλύτερα να παρουν ένα μικρο πλαστικό για γάτες..είναι και πιό φτηνό μου φαίνεται...που θα καθαρίζεται καλά.

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Απλα λεγαμε να συνδιασουμε το κλουβι μεταφορας με το κρεβατι του για να μην του παρουμε και αλλο κρεβατι μετα στο μελλον.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Διωρθωστε με αν κανω λαθος ,αλλα εχω μαθει πως νεαρα ζωα(κουταβια) δεν τα μπερδευουμε με αλλαγες περιβαλλοντος οσο εκπαιδευονται,ποσο μαλλον ενα κουταβι με τα θεματα του κουταβιου που εχουν οι παραπανω ανθρωποι. Το να πηγαινει το σκυλι σε αυτην την ηλικια απο σπιτι σε σπιτι ,να αλλαζει χωρο(πανω που μαθαινει οτι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ σπιτι ,που ζουμε ,δεν πρεπει να λερωνουμε και μετα κατ 'επεκταση και οσα επισκεπτομαστε) δεν ειναι απο μονο του αφορμη για πισογυρισμα? Η Χιονα ειχε ατυχηματα μεχρι 6 μηνων εντος του σπιτιου(κανενα κατρουλιο) και μεχρι να σιγουρευτω οτι ειμαστε οκ με τουαλετα δεν τολμησα να την παω επισκεψη ποσο μαλλον να αλλαξει περιβαλλον- σε αντιθεση με οσα κανει ο Πολυστροφος που ταξιδευει το κουταβι απο το σπιτι της κοπελας του στο δικο του,μετα τουμπαλιν και μετα λενε οτι θα παει στο σπιτι των γονιων της(δεν σχολιαζω τα περι σουταρισματος για τα θεωρω ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ.Αν δεν μπορουν ενηλικοι ανθρωποι να συνενοηθουν μεταξυ τους κλαφτα Χαραλαμπε).

Ειναι σωστη η σκεψη μου?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Χρειάζεται κα΄τι που να καθαρίζεται εύκολα...και να μη ποτίσει.
Εξάλλου και το πλαστικό άνετα το κάνετε κρεβατι βάζοντας μεσα μία μαλακία κουβέρτα...αργότερα που δεν θα λερώνει μέσα...

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
katerina μου αρεσει ο τονος που εβαλες στη λεξη μαλακια! :p
Νικο, καλα τα λες, αλλα δεν μπορει να γινει διαφορετικα, μιας και οι δικοι της ειναι κατα του να εχει σκυλι μεσα στο σπιτι, οποτε μια φορα τη βδομαδα που ερχονται, πρεπει να το παιρνω εγω σπιτι μου για να μην το παρουν χαμπαρι.
Αν μεχρι το Πασχα που θα τους το πει εχει μαθει να κανει τις αναγκες του εξω, τουλαχιστον μπορει να τους πει οταν της πουνε "το σκυλι μεσα στο σπιτι ειναι εστια μικροβιων" να τους πει "δεν τα κανει ποτε μεσα, ΝΑ, ΔΕΙΤΕ!" και να τους μαλακωσει καπως οταν αυτοι δουν πως τουλαχιστον το σκυλι δεν λερωνει μεσα στο σπιτι.
Απλα αν δεν μαθει μεχρι το Πασχα, δεν υπαρχει περιπτωση να τους μαλακωσει με τιποτα!
Μα, μου, τι πηρε σκυλι τωρα αν δεν το συζητησε με τους γονεις της πρωτα κλπ κλπ. ξερω και εχετε δικιο.
Ομως απλα με το που ειδε το συγκεκριμενο σκυλι, ηξερε πως δεν μπορει χωρις αυτο. Ηταν κατι παραπανω απο κεραυνοβολος ερωτας. Ηταν αδηριτη αναγκη!
Σας παρακαλω, μην τα ξαναλεμε αυτα, ευχαριστω. Σιγουρα να μην του παρουμε υφασματινο? Γιατι αυτη θελει πολυ να του παρουμε ενα τετοιο και δυσκολα θα την πεισω για το αντιθετο.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γιατι αυτη θελει πολυ να του παρουμε ενα τετοιο και δυσκολα θα την πεισω για το αντιθετο.
Να σκεφτεί και λίγο ώριμα η κοπέλα σου; :confused:
Το θέλει ή δεν το θέλει το σκύλο;
Θα παρατήσει τον κεραυνοβολο έρωτα με το που θα της το πουν οι γονεις;
(απ'οσο γνωριζω αν πραγματικα αγαπας καποιον δεν τον εγκαταλειπεις)

Και σου το ξαναειπα, αποκλειεται να μην του ξεφυγουν καμια φορα στη ζωη του. Εδω ο δικος μου που ειναι σχεδον 4ων ετων τι νομιζεις να γινεται οταν εχει διαρροιες;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.521
Athens
Σιγουρα να μην του παρουμε υφασματινο? Γιατι αυτη θελει πολυ να του παρουμε ενα τετοιο και δυσκολα θα την πεισω για το αντιθετο.
Δεν θα ξεβρωμίζει με τίποτα... Δεν πλένεται, δεν στεγνώνει, δεν αερίζεται καλά... Γιατί δεν παίρνετε το κλασικό πλαστικό μεταφοράς?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλά βρε παιδί μου..αν η κοπέλα σου , σου πει να πηδήξεις από το μπαλκόνι..εσυ θα πηδήξεις επειδη το θέλει παρα πολύ και δεν μπορεις να της αλλάξεις γνώμη???
Να παρετε πλαστικό...και άκου μας για ΜΙΑ φορά...πριν κάνεις βλακεια και το μετανοιώσεις πάλι..

υγ. το είδα το λάθος και δεν προλαβα να το διορθώσω:D:D:D:D

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Ο,τι ξεκινησε να μαθαινει το ξεχασε.
Χεζει και κατουραει παλι οπως την πρωτη μερα που το πηραμε πριν απο εναμιση μηνα. Αν το πιασει εξω θα τα κανει εξω και θα εχει ανταμοιβες. Αν το πιασει μεσα στο σπιτι θα τα αμολησει οπου βρει χωρις να κρατηθει καθολου.

Και μια ακομη απορια.
Χρονο ελευθερο πως μπορει να εχει καποιος οταν εχει σκυλακι?
Γιατι εμεις εδω και εναμιση μηνα δεν κανουμε τιποτε αλλο παρα να εχουμε το νου μας στο σκυλι. Αγχος τρελο και πονοκεφαλος.
Αν θελουμε να παμε καμια βολτα τι γινεται? Η αν θελει η κοπελα μου να ερθει να μεινει σπιτι μου κανα βραδυ?
Το κουβαλαμε μαζι οπου παμε και οσο παμε?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
παντου και παντα και συνεχως και ασταματητα.
δωστε το οσο πιο συντομα γινεται και αφου τελειωσετε τα μαθηματα σας που απο οτι καταλαβα ειναι ζορι η σχολη σου κυριως, κι αν ειστε ακομα μαζι , που το ευχομαι, παιρνετε αλλο.

Απο το να καψετε μικρο το κουταβι, χαριστε το σε καποιον που εχει χρονο και χρημα βρε. κριμα ειναι να αγανακτειτε. Μικρα παιδια στα βασανα. Ειλικρινα πιστευω καλυτερα να το δωσετε και να πειτε οτι οκ σε 3 χρονια που θα ειμαστε πιο χαλαροι,παιρνουμε τοτε. Κ φατε τα λεφτα κ τον χρονο για να ειστε μαζι εσεις καλα, να περνατε ομορφα.
Τα φοιτητικα χρονια ΔΕΝ ξαναρχονταιαιαιαιιαιαι!!!:rolleyes:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παιδιά...εγω στη θεση σας θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το δώσω το σκυλί...
Ένας σκύλος είναι τεράστια δέσμευση...και για ένα πολύ μεγαλο χρονικο διάστημα...
Πχ..εγω μένω μόνη μου..ούτε δεσμευσεις έχω...ούτε παιδιά, ούτε τίποτα...θεωρητικά μπορω να φύγω από το σπίτι μου και να γυρίσω 3 μέρες μετά χωρις να δωσω λογαριασμό σε κανέναν...να αποφασισω τελευταια στιγμη να φύγω ΣΚ..
Μόνο που δεν γίνεται..γιατι έχω δύο σκυλιά...και πρέπει να γυρίσω σπίτι για να τα παω βόλτα...να παίξω μαζί τους...να τα ταισω...και να ασχοληθω μαζί τους..
Λεφτά για ΣΚ σπάνια περισσεύουν...γιατι πρέπει να φάνε...να πανε στον γιατρο...να έχουν τα παντα..ότι χρειαστουν...
Είναι μία θυσία...που προσωπικά την΄κάνω ευχάριστα...όπως και πολλοί άλλοι εδω μεσα...αλλά πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπορεις να ανταπεξέλθεις σε αυτη τη θυσία..ΠΡΙΝ πάρεις σκύλο..γιατι μετά είναι αργά...ο σκύλος δενε είναι παιχνίδι για να το κλείσεις σε ένα συρτάρι μόλις το βαρεθεις...
Ούτε θα μπορεσεις ποτέ να του δώσεις 20 ευρω για να παει να φάει μόνος του έξω...
Για αυτο β'αλτε τα κάτω και αποφασίστε τώρα που είναι ακόμα μικρό και μπορειτε να του βρειτε έυκολα σπίτι...
Σκεφτειτε το δικό του καλο..και όχι την ευχαριστηση τη δικιά σας...:)

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Καπως αρχισε να μπαινει παλι στο προγραμμα και δεν κατουραει μεσα στο σπιτι παρα μια με δυο φορες τη μερα. Καλα παμε.
Μια αλλη απορια.
Νερο κανει να πινει πανω απο δυο φορες τη μερα που του δινουμε με το φαγητο του? Ο βλακας, κουραζεται πολυ στη βολτα οταν βγαινει και τρεχει και κρεμαει τη γλωσσα του μετα, αλλα δυστυχως μεχρι να ερθει η ωρα του φαγητου, που μπορει να πιει το νερο του λογικα διψαει. Εσεις πως λυνετε το προβλημα της διψας του σκυλου?

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
ο σκύλος πρέπει να χει νερο συνέχεια κοντά του.. τη τροφή θα τη δινετε μονο στις συγκεριμενες ωρες..

καλωσηρθατε κι απο μενα. είναι πολύ μεγάλη δέσμευση... κι ελπίζω να ανταπεξέλθετε..

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Νερο δε γινεται να του δινουμε συνεχεια. Οταν δεν πινει νερο εχει μαθει να κρατιεται και να κατουραει εξω απο το σπιτι. Αν πιει νερο ομως δεν μπορει να κρατηθει και τα κανει οπου βρει μεσα στο σπιτι, ακομη και αν ηταν πριν απο μιση η μια ωρα εξω και κατουραγε. Και μιλαμε για λιμνη ολοκληρη!
Οποτε νερο του βαζουμε αμεσως ΠΡΙΝ τον βγαλουμε βολτα. Τουλαχιστον μεχρι να μπορει να κρατιεται ακομη και αν πινει νερο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν ήξερα ποιοί είστε θα σας είχα κάνει μύνηση για κακοποίηση ζώου. Ειλικρινά στο λέω. Ακου, νερό δεν γίνεται να του δίνετε :mad::mad::mad: Ετσι μου έρχεται, να γράψω ένα μακρυνάρι μόνο με βρισιές όλες δικές σας, αλλά ούτε αυτό δεν αξίζετε. Ενας Θεός ξέρει τι περνάει το δύστυχο στα χέρια σας.:mad::mad::mad:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πριν αποφασίσετε να κάνετε στον σκύλο τα βασανιστήρια της Ιεράς Εξέτασης...σκεφτειτε πρώτα πως θα σας φαινόταν αν σας αφήνανε εσας χωρίς νερό...για να μην κάνετε πιπί σας...:(

Status
Κλειδωμένο θέμα