Πληροφοριες για μινι σπιτς

Status
Κλειδωμένο θέμα

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Βρε για να το λεω παει να πει οτι μεχρι στιγμης ανεβοκατεβαινε μονο του τις σκαλες τρεχοντας. Απο χτες ομως ενω τις κατεβαινει μια χαρα, οταν τις ανεβαινει κοκκαλωνει και φοβαται να ερθει πανω στο σπιτι.

hobby

Active Member
5 Δεκεμβρίου 2009
28
0
εγω πιστευω δεν θελει να γυρισει σπιτι...
του αρεσει πολυ μαλλον οταν το βγαζετε...κι εγω τα ιδια περναω με τον δικο μου..και οτι εχεισ γραψει μεχρι τωρα χαρακτηριζουν και τον δικο μου σκυλο στο 100%.
πριν λιγο γυρισαμε απο βολτα και οταν καταλαβε οτι γυριζουμε σπιτι εκατσε σε μια μερια και δεν κουνιοταν!
Τραβουσα το λουρι (οχι πολυ) αλλα τπτ.μετα το πηρα στην αγκαλια μου και γυρισαμε.
Δεν θελουν να γυρισουν και εμενα μου φαινεται και λογικο να σου πω την αληθεια!
Τωρα οσον αφορα την αναγκη του:Περασαμε τα πανδεινα να μαθουμε στ κουτραβι μας να τα κανει στο μπαλκονι στην αρχη.επεφταν τα δρομολογια βροχη μεσα εξω μεσα εξω...ως που καποια στιγμη το εμαθε,τωρα εχει μαθει και να τα κανει εξω αν και το μπαλκονι δεν το σταματησε ακομα..!Αλλα μην ανησυχεις θα μαθει αρκει να του δειχνεισ και την αγαπη και εμπιστοσυνη σου.Και πες και στην κοπελα σου οτι απο εδω και περα θα ειναι σαν να εχει μωρο το οποιο θελει τρελη φροντιδα και αγαπη,πρεπει να συμβιβαστει και οταν το συνηθισει θα της αρεσει πολυ.Ολοι μας στην αρχη τρελαινομαστε με τα σκυλια !Το θεμα ειναι να διατηρησουμε αυτη την τρελα και να μην αδιαφορησουμε ποτε!το σκυλι μονο εμας εχει κανεναν αλλο και ειναι υποχρεωση μας να το κανουμε να μας αγαπησει και να μας εμπιστευτει για το υπολοιπο της ζωης του!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Πως μπορει να νιωθει σαν σπιτι του κατι στο οποιο δεν μπορει καν να κουνηθει? Σαν τρυπα του να το δεχτω, αλλα σαν σπιτι του??
Με τις λεξεις θα παιζουμε?
Η μεθοδος του crate χρησιμοποιειται χρονια και ειναι αποτελεσματικη! Αυτο το καταλαβαινεις?

Αν θες να μπορει να κινειται ανετα μεσα στο κλουβακι,παρε μεγαλυτερο μεγεθος.Μα ΤΟΣΟ απλο.

edit: Τα παραπανω τα λεω γιατι αν ειχα μαθε κ γω το σκυλι μου σε crate θα ειχα καταφερει περισσοτερα πραγματα κ πιο συντομα... :)

edit2: Eπισης να πω πως με εβγαλε σε λαθος σελιδα και διαβασα το μισο θεμα...Φτου χαρτι! :O

Last edited:

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Λοιπον. Μετα απο περιπου μια βδομαδα και χωρις να εχουμε παρει τελικα κλουβι το σκυλι εμαθε να κανει κακα εξω απο το σπιτι. Πως? Απλα μια φορα εφαγε το ξυλο του την ωρα που τα εκανε μεσα στο σπιτι και απο τοτε δεν τα ξαναειδαμε.
Τωρα για τα τσισα του. Εκει υπαρχει ενα ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ θεμα!
Γιατι ενω για 3-4 μερες τα ειχε μαθει και τα κραταγε για οταν βγαιναμε και ειχε τις αναλογες ανταμοιβες του, πριν απο δυο μερες πηδηξε και κατουρησε το κρεβατι της κοπελας μου, πανω στο μοναδικο στρωμα που εχει και αυτο ποτισε!
Εχω παρατηρησει το εξης...
Οταν ειναι μεσα στο σπιτι και θελει να κατουρησει, κρατιεται γενικα, αλλα με το που δει οτι πιανουμε λουρι και καταλαβαινει οτι παμε να το βγαλουμε βολτα, τοτε κατουραει μεσα στο σπιτι οπου βρει, ετσι οπως τρεχει, πολλες φορες μαλιστα και εν κινησει, οποτε δεν παιρνει σταση για να καταλαβουμε οτι κατουραει.
Δευτερον, χτες το πηρα εγω σπιτι μου, και εκτος του οτι εκανε κακα του μεσα στο σπιτι μια φορα ενω ειχαμε να το δουμε αυτο καμια βδομαδα, 7 στις 7 φορες κατουρησε μεσα στο σπιτι και ας το βγαζω συνεχεια βολτες και ας ξερει οτι ειναι κακο το να κατουραει μεσα στο σπιτι.
Τις μισες φορες κατουρησε στην πορτα αμεσως πριν το βγαλω εξω (και στη συνεχεια εσκυβε το κεφαλι γιατι ηξερε οτι εκανε κατι κακο και ετρωγε και κανα δυο γερες ξυλιες στον πισινο) και τις αλλες μισες τη ωρα που γυρνουσαμε απο τη βολτα και εσκυβα να του βγαλω το λουρι, αυτο νομιζε οτι θα το χτυπαγα και μαλλον απο το φοβο του εφευγε μια μικρη σταλα τσισα και τοτε που του εφευγε και φοβοταν ακομα περισσοτερο γιατι καταλαβαινε οτι αυτο που εκανε ηταν το λαθος, του εφευγε και η λιμνη!
Και ρωτω εγω... αφου βλεπω οτι εχει καταλαβει το σκυλι πως ειναι λαθος να τα κανει μεσα στο σπιτι, γιατι το κανει???
Και αφου εχει τις επιβραβευσεις του οταν τα κανει εξω και μαλιστα τα κραταει κιολας για να το βγαλουμε εξω να τα κανει, γιατι του φευγουν λιγα δευτερολεπτα πριν η λιγα δευτερολεπτα μετα????

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
το σκυλι δεν καταλαβαινει οτι κανει κατι κακο..
απλα καταφερατε να το κανετε να σας φοβαται.θα επρεπε να νιωθετε ιδιαιτερα ασχημα που ενω πλησιαζετε το σκυλι για οποιονδηποτε λογο αυτο κατουριεται απο τον φοβο του..

κριμα για τον χρονο που φαγανε τοσα ατομα εδω μεσα στο να σας δινουν συμβουλες..επιλεξατε την χειροτερη δυνατη συμπεριφορα....πραγματικα κριμα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν την ώρα που το πλησιάζετε κατουριέται επάνω του...έχετε μεγάλο πρόβλημα πλεον..
Καταφέρατε να σας φοβάται...
Γιατι ρε παιδιά? Τόσα σας είπαμε...και κάνατε τα δικά σας...
Κρίμα...:(

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
μ berna τωρα και συ σοβαρα το λες αυτα??
γιατι να κατσεις να ασχοληθεις και να καταβαλεις τοση προσπαθεια και τοσο χρονο οταν μπορεις να το ριξεις ενα χερι ξυλο και να δει αυτο,κανει η δεν ξανακανει...:(

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
μ berna τωρα και συ σοβαρα το λες αυτα??
γιατι να κατσεις να ασχοληθεις και να καταβαλεις τοση προσπαθεια και τοσο χρονο οταν μπορεις να το ριξεις ενα χερι ξυλο και να δει αυτο,κανει η δεν ξανακανει...:(
Τότε έχω μια άλλη απορία...
Τι έρχεται και ρωτάει και ξαναρωτάει αν είναι να κάνει το δικό του; :shock:

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ελα ντε...
μαλλον δεν εχουν την υπομονη να διαμορφωσουν ενα προγραμμα και να το ακολουθησουν..

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Να ξαναπω εγω οτι με ενα και μονο χερι ξυλο ενω δεν κρατουσε ποτε μα ποτε τιποτα, πλεον εχει αρχισει να τα κραταει!
Και το να τα κανει πανω του οταν το γυρναω απο τη βολτα το εκανε μονο σημερα.
Οπως ακριβως και τα μικρα παιδια στρωνουν με ενα χερι ξυλο, ετσι ακριβως γινεται και με τα σκυλια.
Κανενα αποτελεσμα πριν το ξυλο, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ αποτελεσματα με το που εφαγε μερικες ξυλιες!
Απλα ενω ειχε αρχισει να τα παει τελεια, τις τελευταιες 2 μερες ξαναρχισε να κατουραει μεσα στο σπιτι, αυτο ειναι το θεμα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Απλα ενω ειχε αρχισει να τα παει τελεια, τις τελευταιες 2 μερες ξαναρχισε να κατουραει μεσα στο σπιτι, αυτο ειναι το θεμα.
Αρα προφανώς αυτό

Οπως ακριβως και τα μικρα παιδια στρωνουν με ενα χερι ξυλο, ετσι ακριβως γινεται και με τα σκυλια.
δεν ισχύει.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
καλα τι δεν μπορεις να καταλαβεις??εχεις ενα κουταβι που μεγαλωσε μεσα στις ακαθαρσιες του..οποτε του ερχοταν κατουρουσε και εκανε την αναγκη του..και τωρα που κανει απλα και μονο αυτο που εχει μαθει ερχεσαι εσυ και το χτυπας..φυσικα και το κουταβι δεν μπορει να καταλαβει οτι το χτυπησες για να μην κατουραει..απλα το κατατρομαξες..

τοσο μυαλο θελει τελικα??
ενα οποιοδηποτε κουταβι θα κανει την αναγκη του..ΤΙ ΠΟΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ???γι'αυτο λεμε τα κουταβια δνε τα μαλωνουμε απλα τα βγαζουμε εξω οσο πιο συχνα γινεται και μονο τα επιβραβευουμε..

εισαι απαραδεκτος.ελπιζω να μην διαβαζει κανενας αλλος και θεωρησει οτι "α κατουραει ας το ριξω ενα χερι ξυλο και θα καταλαβει,θα στρωσει.."

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.521
Athens
Έτσι, έτσι... Και άμα τα πατήσεις και στο λαρύγγι για να τους πεταχτούν τα μάτια έξω ακόμη καλύτερα!:mad:

Ευτυχώς που δεν έχεις παιδιά. Ελπίζω για το καλό τους και να μην μπορείς να κάνεις. Εγώ προτείνω να σε στειρώσουν!

polystrofos

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2010
123
0
Ελατε να μου δειξετε ΕΝΑΝ γονεα που δεν εχει απλωσει ποτε χερι στο παιδι του και πειτε μου οτι ειναι καλος γονεας και εγω αμεσως θα πεσω απο το γκρεμο.
Μην προσπαθειτε να το παιξετε φιλοζωοι λεγοντας οτι ποτε και για κανεναν λογο δεν χτυπαμε το ζωο μας. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κατι τετοιο.
Τοσοι και τοσοι πετυχαν αυτο που ηθελαν με λιγες βουρδουλιες καπου καπου.
Το θεμα ειναι οτι ΑΜΕΣΩΣ με το που τις εφαγε σταματησε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ να τα κανει μεσα στο σπιτι.
Απλα, το ξαναλεω, ενω τα πηγαινε τελεια, οταν αλλαξε περιβαλλον για μια μερα, αρχισε παλι να τα κανει μεσα στο σπιτι.
Και επειδη τις εφαγε παλι, σημερα καθε φορα που το εβγαζα βολτα, δεν κατουρουσε εξω, αλλα με το που εβλεπε οτι γυρναμε σπιτι, μαζευοταν και του εφευγαν με το που μπαιναμε απο το φοβο.
Αυτο ειναι το μονο που πρεπει να διορθωθει τωρα, καθως και το οτι το σκυλι πρεπει να μαθει να αλλαζει περιβαλλον χωρις να αλλαζει συνηθειες, γιατι το πασχα που θα αλλαξει σπιτι, μια φορα αν τα κανει μεσα στο σπιτι που θα παει, θα καταληξει σιγουρα στο δρομο αδεσποτο.
Αυτα τα ολιγα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αυτο ειναι το μονο που πρεπει να διορθωθει τωρα, καθως και το οτι το σκυλι πρεπει να μαθει να αλλαζει περιβαλλον χωρις να αλλαζει συνηθειες, γιατι το πασχα που θα αλλαξει σπιτι, μια φορα αν τα κανει μεσα στο σπιτι που θα παει, θα καταληξει σιγουρα στο δρομο αδεσποτο.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!!
Επειδη ειστε ασχετοι την πληρωνουν τα ζωα!!
Αντε μην πω.... :mad::mad::mad::mad:

Στη θεση σου θα εβαζα αγγελια να τον χαρισω τον σκυλο.
Δεν εισαι αξιος για σκυλο! :mad:

Status
Κλειδωμένο θέμα