Τω καιρώ εκείνο, συμμετείχα σε ένα αντίστοιχο φόρουμ, που αφορούσε τους ανθρώπους με αναπηρίες... (και όχι τους σκύλους)
Έσκασε μύτη ένας χλέμπουρας, που εξηγούσε το θεάρεστο έργο μιας μη κρατικής-μη κερδοσκοπικής εταιρείας, και καλά που αναλάμβανε το θεάρεστο κοινωνικό έργο της εκπροσώπησης ανθρώπων με αναπηρίες, και να τους βοηθήσουν νομικά...
Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω ειλικρινά ότι οι άνθρωποι είμαστε ικανοί να προσφέρουμε πολλά, αλλά παράλληλα μόλις ακούω πολλά κεράσια να κρατάω μικρό καλάθι.
Τέλος πάντων, με συνοπτικές διαδικασίες προέκυψε πως οι μη κερδοσκόποι δικηγόρο, που είχαν στήσει το κόλπο, είχανε βάλει χέρι σε κοινοτικά κονδύλια, και φυσικά ουδέποτε δεν προσφεραν τόποτα άλλο, παρά μόνο βαρύγδουπες λέξεις...
Αυτοί βέβαια, κάνανε το λάθος να προσπαθήσουν να υποστηρίξουν το φιλανθρωπικό τους έργο, και σιγά σιγά με την κουβέντα, πέσανε σε αντιφάσεις και ξεμπροστιάστηκαν.
Το πιο αστείο, που δεν το γνωρίζουν οι συμφορουμίτες μου σε εκείνο το φόρουμ, είναι πως μια κοπέλα (προφανώς λαμόγιο κι αυτή), τελικά με πλησίασε, και ομολόγησε πως έπεσε θύμα των απατεώνων που έτησαν εκείνη την δουλειά... Αυτή λοιπόν (που προφανώς τα χάλασε στην μοιρασιά) αποχώρησε απο εκείνο το σχήμα, και έστησε νέα μηχανή, που προς το παρόν είναι ανενεργή, και περιμένω να την τσακώσω στα πράσσα για να την αποκαλύψω και να γελάσει κάθε πικραμμένος, γιατί νομίζει πως με έχει κοιμήσει.
Και μην νομίζετε πως οι μη κερδοσκοπικές εταιρείες είναι Ελληνικό φρούτο. Η κομπίνα είναι Παγκόσμια.
Ένα θα σας υπενθυμίσω!!! Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, είναι πρέσβειρα καλής θέλησης της Ουνέσκο!!!
Και μάλιστα, πρωτοστατεί κατά της εκμετάλλευσης των φτωχών απο τους πλούσιους...
Ναι, το ξέρω ότι το ξέρετε, αυτό όμως που εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει, είναι πως έχει γίνει και δεν γελάει ο κόσμος όλος όταν ακουει τον τίτλο της εν λόγω κυρίας.
Ας μην επεκταθώ περισσότερο. Προς το παρόν.