Πινακίδα απαγόρευσης σκύλων σε παραλία

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
εντάξει λοιπόν αυτό θα κάνω!!!
σας ενημερώνω αύριο το πρωί για την πορεία της υπόθεσης !

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Δηλαδη εγω παω στο λιμανι με το σκυλο μου να επιβιβαστω στη βαρκα μου που την εχω εκει... πως γινεται να μου το απαγορεψει,,?? θα τον πεταξω στη θαλασσα ==) σε κανενα λιμανι δεν μου εχουν πει κατι για το σκυλο... αφου ειναι ζωνη επιβιβασης αποβιβασης επιβατων και κατοικιδιων,,,

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
ferozasea δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ εκεί....είναι το απόλυτο κενό!

κάποιες φορές μπαρκάρουν ...όπως αυτές τις δύο φορές που λέω! ουδέποτε έχουμε πετύχει άλλο καραβάκι βαρκάκι ούτε καν χάρτινο.

τα σκάφη είναι παρκαρισμένα στην άλλη πλευρά του λιμανιού που απέχει 1 χιλ. από το σημείο που είμαστε εμείς!

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
εσύ λογικά θα πηγαίνεις σε αλιευτικό καταφύγιο,μαρίνα η χώρο στο λιμάνι που χρησιμοποιείται κάπως έτσι.
ο τεν τεν θέλει να μπει σε χώρο λιμανιού που δένουν πλοία κτλπ χωρίς να είναι επιβάτης
κι εδώ στο νησί ο χώρος που δένουν τα πλοία είναι χώρος προστατευμένος και αν δεν έχεις δουλειά δεν υπάρχει λόγος να περιφέρεσαι εκεί,μάλιστα το βρίσκω λογικό για είναι επικίνδυνο!
αλλά σεκιούριτι??? φορούσε στολή?μήπως είναι κανένας λιμενεργάτης?έχει δοθεί σε ιδιώτες το λιμάνι σας?

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
limani.jpg

λοιπόν ,από παλιά φωτογραφία

το κυρίως λιμάνι είναι από την δεξιά πλευρά όπως βλέπετε την φωτογραφία ,όπου πλέον είναι όλα παρκαρισμένα εκεί !

εμείς θέλουμε να πάμε στο αριστερό μέρος που δεν υπάρχει τίποτα ...σήμερα για παράδειγμα ήταν ένας ψαράς στο μόλο εφταμόναχος !

το λιμάνι μας θα δοθεί σε ιδιώτες αλλά δεν έχουν υπογράψει ακόμα!!!!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
λοιπόν μόλις μίλησα με τον Λιμενάρχη της περιοχής μας και μου ανέφερε πως ο χώρος είναι υψίστης ασφαλείας και για αυτό το λόγο απαγορεύεται η είσοδος σε όλο το κόσμο, ανεξαρτήτως εάν έχουν σκύλο ή όχι!

οπότε πάει και η βόλτα στο μόλο!!!:rolleyes:

δεν πειράζει θα βρούμε άλλα σημεία!

βέβαια δεν σας κρύβω πως χθες το βράδυ κατά τις 1 μπήκαμε κρυφά...
και απολαύσαμε την βόλτα μας .....
αφού ήταν ανοιχτή η πόρτα και δεν υπήρχε φύλακας ?!?!:-#:-#

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
χωρος υψιστης αφαλειας ενω δεν υπαρχει απολυτως τιποτα...???
Σσσσσςςς.. δεν ξέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοί, θα έρχονται top secret, vip, gi joe, και δε συμμαζεύεται, προσκεκλημένοι. :alien::-#

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Σσσσσςςς.. δεν ξέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοί, θα έρχονται top secret, vip, gi joe, και δε συμμαζεύεται, προσκεκλημένοι. :alien::-#

συγνώμη ξέχασα να το διευκρινίσω*lingua*

ελληνικής υψίστης ασφαλείας ....

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
συγνώμη ξέχασα να το διευκρινίσω*lingua*

ελληνικής υψίστης ασφαλείας ....
,,,
την ημερα ειναι υψιστης ασφαλειας αφου το βραδυ δεν βρηκες φυλακα ειπες ==))

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
πραγματικά ήταν απολαυστική βόλτα ,καλοκαιρινή βραδιά !!!και έλυσα τον Brain (αφού ήμασταν μόνοι μας) και το κατα ευχαριστήθηκε !!!!
ζήτω η ελληνική ασφάλεια !

δεν λέω άλλα γιατί μάλλον το βράδυ θα μου στήσουν ενέδρα ...:)

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
νεότερα....

εμείς συνεχίσαμε να πηγαίνουμε αργά το βράδυ που δεν μας έβλεπε κανείς!

Σήμερα το μεσημέρι περνούσα από εκεί κ βλέπω ένα ψαρά να μπαίνει ανενόχλητος μέσα στο "λιμάνι",ο φύλακας δεν του λέει τίποτα !!!

πλησιάζω το φύλακα και του λέω ...
Εγώ : γιατί εγώ και ο σκύλος μου απαγορεύετε να μπούμε,κ ο ψαράς επιτρέπετε?

Φύλακας : ααα δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα ....έγινε συμβούλιο την Παρασκευή και τελικά από αυτή την μεριά του λιμανιού δεν έχει χαρακτηριστεί υψίστης ασφαλείας(τρομάρα της) οπότε επιτρέπετε να έρχεστε!!!

:confused::confused::confused:

Ελληνικό κράτος!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
DSC00677.jpg οι κατα τα αλλα νομιμοι ιδιοκτητες που εβαλαν την πινακιδα εχουν βαλει μπαριερα να περνανε μονο αυτοι με τα αυτοκινητα τους ,,, στο δρομο που βλεπετε και οδηγει στην παραλια,,, το εχουν κανει σε πολλες παραθαλασσιες περιοχες αυτο το κολπο... τωρα η μπαριερα ειναι σηκωμενη γιατι καποιος απο αυτουες εχει παρκαρει πανω στο δρομο το αμαξι του,,, εν τω μεταξυ απο κατω ο παραλιακος δρομος σταματα γιατι ενας απο αυτους εχει τραβηξει τη μαντρα μεχρι την παραλια,, ειναι ενα τεραστιο σπιτι σε μια εκταση πολλων στρεμματων με καμερες πισινα κηπους κλπ... γιατι ετσι γουσταρει,,,, και μετα σου λενε μακρυα ο σκυλος απο την παραλια μου !!!!,,,,

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παντως θα σας πω να δειτε και το εξης σχετικά με το λιμάνι... σε ποιον ανηκει η λιμενική ζώνη....
Γιατι το λέω, μπορει να εχει το λιμενικό αρμοδιότητα αλλά να εχει παραχωρηθεί στο δήμο η λιμενική ζώνη για πεζους κλπ, όπως ειναι στη Θεσσαλονικη και εδώ Πατρα (αν και σε εμας ακόμα γινεται μαχη Δήμου-Λιμενικου). Αν ανηκει στο Δήμο, δεν μπορεί ο Λιμενάρχης να εμποδιζει ακριτα και όποτε του ερθει τον πολιτη που θελει να μπει.