πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι στον χωρο που μπορουν να απευθυνθουν και να αρθρογραφησουν για κατι περισσοτερο εξειδικευμενο και πιστευω σιγουρα θα τοχουν στα υποψην αλλα...
...
η αρχη ειναι το ημιση του παντος..ετσι δεν λενε?
κ μιας κ "ετρεξε κ εδω" ...το τευχος Nοεμβριου του Dogworld εχει αρθρο με τιτλο "
discover the amazing health benefits of fish oil "
να μου πεις τι συγκρινεις τωρα..δεν ξερω ρε παιδια..αυτο το δοκαρι του Τοροσιδη πολυ με πικρανε..
τι ειχε η ΚΥΝΟΛΟΓΙΑ στο τευχος 2 ??
Ποιντερ -Σεμιναριο του Franco Zurlini Προεδρου του ομιλου Ποιντερ ιταλιας(συνεντευξη απο το τοτε σεμιναριο του ποιντερ σεττερ κλαμπ)
Dortmund Γερμανια-
Ομοσπονδιακη Εκθεση Πρωταθληματος Εκτροφης Γερμανικου Ποιμενικου(με απεσταλμενη παρακαλω)
SHUTZHUND Εισαγωγη -Τι σημαινει shutzhund-
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΜΟΛΟΣΣΟΣΠαρουσιαση Φυλης-
12 σελιδες απο την
Γκιναλα με φουλ βιβλιογραφια κ σουπερ σκιτσα απο την κεφαλη του μολοσου με αποστασης Α,ευθειες ινιακες προεξοχες ,ρυνχος κεφαλια ,ποδια πατουσες τα παντα ολα ...κ ολα αυτα στο τευχος βου---που ρε παιδια εχετε δει κατι τετοιο?? μετα την κυνολογια το χαος..
κ συνεχιζω..
εκθεση του ΟΚΑ ,
η πρωτη του με 200 φυλες κ 2000 επισκεπτες μπλα μπλα μπλαα
τεσπα μην σας κουραζω αλλο..γεμισαν κ τα χερια μου σκονες...ελπιζω να πηρατε μια γευση...
ειμαι πολυ κακος? το τευχος το πηρα κ προλαβα κ το ξεφυλισα κιολας...τρελενομαι για αλογα!!αα μου αρεσε κ το "στησιμο" του περιοδικου κ οι φωτο.κ το αρθρο απο το ΟΑΚΑ..
εκει δεν ειναι που δεν χρειαζεται να κανεις clean after your dog? νταξει σταματαωωωω
με την σημερινη κυνολογικη κατασταση στην ελλαδα εχουμε καταντησει σαν τους παππουδες...που λενε συνεχεια..αχχχ θυμασαι?? στα νιατα μας....μπλα μπλα μπλα..αλλες εποχες τοτε..ομορφες...