Καλησπέρα ,θιγει πολυ γενικα το θεμα, πραγματι....βαζοντας τον "προβληματισμο", ευαισθητοποιωντας απλα τους ενδιαφερομενους....απο εκει και περα αν εσενα σε ενδιαφερει αμεσα, ξαναλεω ψαχνεσαι αλλιως...
και για το agility πχ που ενδιαφερει εμενα αναπτυσσεται σε πολυ λιγες σελλιδες ενω εχουν γραφτει "τομοι" γι'αυτο....απλα σου δινει το food for thought...
ταπεινη μου γνωμη, αντι να γκρινιαζουμε, ας το προσπερασουμε σαν ενα περιοδικο που δεν κανει για εμας....
κι εγω σιχαινομαι τα ciao Και τα Ηello κλπ. αλλα σεβομαι τους αναγνωστες που βρισκουν σε αυτα ενδιαφερον....
Ελπίζω πως οι υπεύθυνοι του περιοδικού θα ασχολούνται και ποιο γενικά με τα των σκύλων και πιστεύω πως αν ισχύει κάτι τέτοιο θα γνωρίζουν το συγκεκριμένο φόρουμ... Οπότε ...μια καλη ιδεα ισως θα ηταν ενα e mail προς καποιον του περιοδικου με συσταση για βελτιωση της υλης....υπο την μορφη και παραπονου ισως....
στο ξεκινημα ειναι καλο να γινει κατι τετοιο... βελτιωνεται το περιοδικο και επωφελουμεθα ολοι...
προσωπικα θα το εκανα...
Μη στηριζεσαι στο οτι οι υπευθυνοι μπορει / ισως να γνωριζουν το φορουμ μας....Ελπίζω πως οι υπεύθυνοι του περιοδικού θα ασχολούνται και ποιο γενικά με τα των σκύλων και πιστεύω πως αν ισχύει κάτι τέτοιο θα γνωρίζουν το συγκεκριμένο φόρουμ... Οπότε ...
Σόρι αλλά δεν είναι δουλειά μου να τους φτιάξω το περιοδικό...Μη στηριζεσαι στο οτι οι υπευθυνοι μπορει / ισως να γνωριζουν το φορουμ μας....
γραψτους παραπονα / συστασεις κλπ. η ιδεα σου ειναι καλη...να πιασει τοπο, αλλα με το σωστο τροπο
Την ευκαιρία, όμως... τελικά τη δίνουμε στον εαυτό μας, αν το καλοσκεφτείς...Σόρι αλλά δεν είναι δουλειά μου να τους φτιάξω το περιοδικό...
...τωρα θα τους δωσω μία ακόμα ευκαιρία.. τελευταία..
H προοδος σε ολους τους τομεις και η αρχη της δημοκρατιας οριζει συζητηση και διαλογο...Σόρι αλλά δεν είναι δουλειά μου να τους φτιάξω το περιοδικό...
Έχω γράφω την άποψη μου σε ενα φορουμ.. Αν είναι γατόνια θα πρέπει να κοιτάνε και γύρω τους να μαθαίνουν και τι λέει ο κόσμος γι αοτ διμηνιαίο περιοδικό τους....
Εντωμεταξυ ειναι κλεισμενο σε σελοφαν αλλως θα ξεφυλιζα στο περιπτερο το επομενο και αν ηταν πάλι η ίδια φάση δεν θα το έπαιρνα.. τωρα θα τους δωσω μία ακόμα ευκαιρία.. τελευταία..
Συμφωνώ απόλυτα μ'αυτά που λες, απλώς....αν εξαιρέσουμε τα "επικίνδυνα" θέματα, που, όντως, δεν θα έπρεπε κανείς να περιμένει να λύσει μέσω ενός περιοδικού, θα μπορούσε, αν ήθελε, να καταπιαστεί με "ακίνδυνα" πράγματα που να σε κάνουν όμως να θέλεις να το κρατήσεις στην βιβλιοθήκη σου...Δυστυχώς αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι όσοι έθιξαν την ποιότητα του περιοδικού αναφέρονται στο δεύτερο τόμο και σε συγκεκριμένο άρθρο... για όσους λοιπόν ψάχνουν do it your self οδηγίες, οποιδήποτε περιοδικό είχε κάτι ανάλογο θα ήταν το λιγότερο ανεύθυνο και ακατάληλο προς ανάγνωση για πολλούς σε αυτή τη χώρα (η οποία υστερεί σε θέματα κυνοφιλίας όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε...).
Από κει και πέρα όποιος θέλει να θεωρεί εαυτόν ψαγμένο και ενημερωμένο κυνόφιλο χωρίς να έχει περάσει έξω από ένα εκπαιδευτήριο ή να έχει ανοίξει ένα πραγματικά εξειδιεκευμένο βιβλίο για θέματα εκπαίδευσης και ψυχολογίας του σκύλου, είναι κατ' εμέ βαθειά νυχτωμένος...
Δε διαφωνώ με όσα γράφεις. Αυτά που προτίνεις είναι απολύτως λογικά και φυσιολογικά.Συμφωνώ απόλυτα μ'αυτά που λες, απλώς....αν εξαιρέσουμε τα "επικίνδυνα" θέματα, που, όντως, δεν θα έπρεπε κανείς να περιμένει να λύσει μέσω ενός περιοδικού, θα μπορούσε, αν ήθελε, να καταπιαστεί με "ακίνδυνα" πράγματα που να σε κάνουν όμως να θέλεις να το κρατήσεις στην βιβλιοθήκη σου...
Πχ....Ένα σοβαρό και εκτενές τεύχος-αφιέρωμα (γιατί όχι και μετάφραση) στην γλώσσα σώματος των σκυλιών....Η πχ αν θέλει να μιλήσει για σκύλο φύλακα...ας μην πει για την εκπαίδευση (do it yourself) περισσότερα, αλλά να παρουσιάσει εκτενέστερα τις φυλές...όχι όλα τα ορεινά ποιμενικά ας πούμε στο ίδιο τσουβάλι....
Αν είναι τα πράγματα στα οποία αναφέρεται να πρέπει να τα βρω στο βιβλίο ή στο dogforum...γιατί να το πάρω?
Για να δω φατσούλες και να έχω ένα περιοδικό με την αγάπη μου στο τραπεζάκι του σαλονιού?
H δεν καταλαβες αυτο που ειπα ή απλα λες τα δικα σου.... Το αρθρο σκυλος φυλακας το διαβασες ? Σου άρεσε ? Δηλαδη εσυ εαν αγοραζες το συγκεκριμενο περιοδικο γιατι σου αρεσε το θεμα που διαφημιζε στο εξωφυλλο ( σκυλος φυλακας ) θα ησουν ικανοποιημενη ? Στο επόμενο τευχος που θα ειχε καποιο αλλο ενδιαφερον θεμα θα ξαναεδινες 4.5 ευρος να το αγορασεις παλι ? Σε 2 σελιδες και σε 4-5 γκρουπ ειχε βαλει ολα τα σκυλια φυλακες... Με 2 γραμμες περιγραφη για το καθε γκρουπ... Σόρι βρε παιδια αλλα αν το τευχος τωρα χτιζετε τοτε να κατεβασουν την τιμη και οταν με το καλο φτασει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο ανεβασε τιμουλα... Αλλά όχι ο Ελληναρας θέλει και ψιλή τιμή και ξεπέτα.... Απλα βαζουμε καμια 20αρια εικονες , φιλλα γυαλιστερα και περιμενουμε να γεμισουν οι τσεπες.... Α ρε Ελλαδάρα !!!Δυστυχώς αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι όσοι έθιξαν την ποιότητα του περιοδικού αναφέρονται στο δεύτερο τόμο και σε συγκεκριμένο άρθρο... για όσους λοιπόν ψάχνουν do it your self οδηγίες, οποιδήποτε περιοδικό είχε κάτι ανάλογο θα ήταν το λιγότερο ανεύθυνο και ακατάληλο προς ανάγνωση για πολλούς σε αυτή τη χώρα (η οποία υστερεί σε θέματα κυνοφιλίας όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε...).
Από κει και πέρα όποιος θέλει να θεωρεί εαυτόν ψαγμένο και ενημερωμένο κυνόφιλο χωρίς να έχει περάσει έξω από ένα εκπαιδευτήριο ή να έχει ανοίξει ένα πραγματικά εξειδιεκευμένο βιβλίο για θέματα εκπαίδευσης και ψυχολογίας του σκύλου, είναι κατ' εμέ βαθειά νυχτωμένος...
Καταρχήν δεν μίλησα μόνο για σένα προσωπικά και δεν κατανοώ το ύφος σου...H δεν καταλαβες αυτο που ειπα ή απλα λες τα δικα σου.... Το αρθρο σκυλος φυλακας το διαβασες ? Σου άρεσε ? Δηλαδη εσυ εαν αγοραζες το συγκεκριμενο περιοδικο γιατι σου αρεσε το θεμα που διαφημιζε στο εξωφυλλο ( σκυλος φυλακας ) θα ησουν ικανοποιημενη ? Στο επόμενο τευχος που θα ειχε καποιο αλλο ενδιαφερον θεμα θα ξαναεδινες 4.5 ευρος να το αγορασεις παλι ? Σε 2 σελιδες και σε 4-5 γκρουπ ειχε βαλει ολα τα σκυλια φυλακες... Με 2 γραμμες περιγραφη για το καθε γκρουπ... Σόρι βρε παιδια αλλα αν το τευχος τωρα χτιζετε τοτε να κατεβασουν την τιμη και οταν με το καλο φτασει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο ανεβασε τιμουλα... Αλλά όχι ο Ελληναρας θέλει και ψιλή τιμή και ξεπέτα.... Απλα βαζουμε καμια 20αρια εικονες , φιλλα γυαλιστερα και περιμενουμε να γεμισουν οι τσεπες.... Α ρε Ελλαδάρα !!!
Tώρα συννενοούμαστε...... Για να ξέρουμε που απευθύνετε το περιοδικό...Και ναι, θα το ξαναγόραζα γιατί ξέρω τι να περιμένω από ένα περιοδικό και όχι σύγγραμμα και γιατί θεωρώ ότι ένας να καταλάβει τα βασικά στο θέμα σκύλος απο όλους αυτούς τους αδαείς που κυκλοφορούν αυτό αξίζει τα λεφτά του.
Eπειδη ρωτας σου απαντω πως θα ηθελα να μην απευθυνετε μονο στους αδαεις που αν μαθουν στο σκυλακι το κατσε ανοιγουν σαμπανια.... θα ηθελα να ηταν λιγο ποιο ψαγμενο... Αλλά αυτό ειναι η προσωπικη μου αποψη και ανεφερετε στο τι θα ηθελα εγω....Γιατί που θα'θελες να απευθύνεται δηλαδη? Προφανώς εκεί απευθύνεται. Και εκεί υπαρχει ανάγκη να απευθύνεται.
Μάλιστα.... Κάτι επι του θέματος έχεις να πείς ?συμβουλη:
το υφος σου αν αλλαζες θα εκτιμουσα προσωπικα περισσοτερο τις αποψεις σου...
δεν προσθετεις κατι....αφαιρεις το κυρος της γνωμης σου....