Περί γλυκόλογων και άλλων αηδιών

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Αφου η Sofiaklv μου εδειξε το απιστευτο αυτο τοπικ νομιζω επιβαλλεται να γραψω κι εγω τι τρελα λεω στο ταλαιπωρο το ζωντανο!

Μιλουδακι, μωρο, παιδι, μπουμπη, αγαπουλινι, φλοκατουλα, αυτακια, λατρεια, φως των ματιων μου:p, πατσαβουρινι, χαζουλη, ψυχουλιτσα, ματακια μου, τρελοπαιδο, φατσονι

Μετα υπαρχουν αυτα που ανανεωνονται καθε μερα αναλογα με τα κεφια οπως: μπουρμπουρινι μου, μελιτζανουλα μου, ζιζανιο/ζωυφιο, μικρο κατσαριδονι, μπιζουδακι, ζουζουνακι, τσιριμπιμ τσιριμπομ, αχουτουτουτουτουχουτου (σε ζουπηγματα οταν θελω να το φαω:p), κουρκουμπινι κλπ:D

Ε και οταν εχουμε νευρα κ**οσκυλο, καταρα του φαραω, μ@λ@κισμενο, βλαμμενο, βρομυλικο, σπορο του διαβολου, du arschloch, you fucking thing (γιατι στο παιδι μαθαινουμε ξενες γλωσσες απο μικρο:p)

Επισης πολλες φορες του τραγουδαω και μερικες φορες αλλαζω τα λογια για να ταιριαζουν πχ γελα σκυλι μου γελα, ενα σκυλακι ειναι λιγο πολυ λιγο, δυο σκυλακια ειναι λιγα τι να πω και δε συμμαζευεται:p

Βεβαια αυτα τα κανω κυριως οταν ειμαστε τα 2 μας γιατι αλλιως μας παιρνουν στο ψιλο (και δεν καταλαβαινω γιατι:D)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
A! To αγαπημένο μου topic έβερ :D
(Κι εγώ το λέω αυτό το "γέεεεεεεεεεεεελα, γέλα σκυλί μου γέεεεεεεεεεελα, γεεεεεεεεεεεεεεεεεεελααααααα, ειν' η ζωή μια τρέεεεεεελα")

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
A! To αγαπημένο μου topic έβερ :D
(Κι εγώ το λέω αυτό το "γέεεεεεεεεεεεελα, γέλα σκυλί μου γέεεεεεεεεεελα, γεεεεεεεεεεεεεεεεεεελααααααα, ειν' η ζωή μια τρέεεεεεελα")

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Λιζα θεα!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:maria::maria::maria:

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
λοιπον για τον Αδη εχουμε τα εξης:
παλικαρι μου,μαυρο αγγελακι μου,λινατσα,λινατσακι,λινατσετο,πιστο μου αντρακι,παιδακι μου....οταν με τσαντιζει που γινεται σπανιως απλα του λεω ενα"ηλιθιε"!:D
και για την Σαλσα:
σαλσιτο,σασιτο,σαλσινι,σισινι,γυμνοσαλιαγκακι(επειδη ειναι μακροστενη κ βγαζει σαλια).
γυναικαρα,κορμαρα...αυτα!:)

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
οταν μου κανει τα χαρτηρια του λεω κατι τετοια.δηλαδη κροκοδειλο, κροκοδειλεξ,
δεινοσαυρηξ,δεινοσαυρο,σαυρα :p

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
πολυ ωραιο θεματακι
εγω τον δικο μου στα καλα του λεω:μπουγαρίνη μου,τσαρτσαμινάκι μου,αντράκι μου,παιδί μου εσύ όμορφο,ομορφιά μου,ζουνάκι μου,λιονταράκι μου,ζωή μου και αλλα τετοια
και στα ασχημα όταν κανει ζημιές:τι εκανες εκει βρε μ@λ@....βλάκα,ηλίθιο πλάσμα,αχάρηστε.
και οταν ζητιανευει ανοιγουμε μεχρι και διαλογο:τι πάλι πεινας?αφου τώρα έφαγες...φύγε από δω ζητιάνακι και αλλα:p

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Μπρουχίλντα μου ,Φραμπαλά μου (...αγόρι είναι) ζουζούνι μου,σκατουλάκι μου, κολοπαιδάκι μου ,ζουμπουζουλάκι μου ....έχω και άλλα ...αλλά ντρέεεεεεεεεεεεεεπομαι!!!:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Μερικές φορές τραγουδάμε και το: Τα τρίιιιιια μερμυγκάκια μαμά- μπαμπάς-παιδί περνάνε ποταμάκια χαρούυυυμενοι και τρείς.(δις)
''Τι ώραία τι καλά περάσαμε και οι επτά'' λέει το μερμυγκάκι γεμάτο απο χαρά,..γιατί λέτε παιδάκια το μερμυγκάκι λέει επτά αντί για τρείς (δις) γιατί το μερμυγκάκι δεν ξέρει να μετράει όπως μετράμε εμείς( δις)...και έτσι συνδυάζουμε το τερπνόν με το οφέλιμον μαθαίνοντας πρόσθεση!!!:D:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Μερικές φορές τραγουδάμε και το :''Τα τρία μερμυγκάκια μπαμπάς μαμά παιδί περνούνε ποταμάκια χαρούυυυμενοι και οι 3(δις)
Τι ωραία τι καλά περάσαμε και οι 7 λέει το μερμυγκάκι γεμάτο απο χαρά.Γιατί λέτε παιδάκια το μερμυγκάκι λέει 7 αντί για 3 (δις) γιατί το μερμυγκάκι δεν ξέρει να μετράει όπως μετράμε εμείς(δις) ''και έτσι συνδυάζουμε το τερπνόν μετά του οφελείμου καθότι εκτός απο την μουσική κάνουμε μάθημα και αριθμητική!!!:D:D:D
Σας διαβεβαιώ ότι ακούει με πολύυυυ προσήλωση!:p

fop

Member
22 Μαρτίου 2009
19
0
athens
χαχαχαχα!!τι υπερτατο!!!ωραια λενε κι αλλοι με κουλα ονοματα τα σκυλια τους!!!εγω τον δικο μου τον λεω συνηθως τσοπανοσκυλο,μουργο(και μουργακο),βρωμιαρουλι,tony-σκυλι,σκυλε,πατσαβουρι,τονιιιιιιινοοοοοο,κουρκουμπιλινι(και σκυλο-κουρκουμπιλινι),σκατοσκυλο και χαζο σκυλι σκατα γεματο!
α!κι ο πατερας μου με ρωτησε πως στο καλο ανεβαινει στο τραπεζι ο κοτοπιθαρος!!!!με αυτο το τελευταιο ακομα γελαω μονη μου!!!
PS tony τον λενε και ειναι μαλτεζακι:D

Last edited:

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Εκτός από τα υποκοριστικά Brucάκο, Brucόσκλυλο και μερικά επίθετα (έλα εδώ ρε μ@λ@κ@, μούργο) κτλ... του τραγουδάμε το:

"Είσαι ένας σκύλουρος με μεγάλα αυτιά" κατά το "είσαι ένας γαίδαρος με μεγάλα αυτιά, το παχνί δε σ' άρεσε ήθελες αρχοντιά" :p

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
α!κι ο πατερας μου με ρωτησε πως στο καλο ανεβαινει στο τραπεζι ο κοτοπιθαρος!!!!
Kαι ο άντρας μου κοντό τον λέει: Που είναι ο κοντός; άμα δεν τον βλέπει στο χώρο.
Επίσης τον λέμε τριχόμπαλα, κινούμενη φλοκάτη, Ρουμπινάκι, Ρουμπίνι μου, αγόρι μου, μωρό μου, σκυλομπουρεκάκι μου, μουσουδάκο μου, ο άντρας του σπιτιού:p και άμα κάνει καμία ζημιά; άχρηστε, χοντρέ, κάτσε φρόνιμος θα σου κάνω χαλάουα.

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Μόλις μπαίνω στο σπίτι τραγουδάω:
Αγκαλίτσες και φιλάκια απ΄τα όμορφα σκυλάκια!!!
Ο Dante είναι Dantoulis, Dantoσκυλο, τσιορνάκι και Δάντης με την κόλασή του άμα με νευριάζει!!!(σπανίως εώς ποτέ δηλ):p
Ο JOSEPH είναι που με νευριάζει συνέχεια και τον απειλώ ότι θα τον δώσω στον παλιατζή που περνάει και φωνάζει με την ντουντούκα!
γιατί θα μου δώσει και 5 ευρώ ενώ ο μπόγιας τίποτα:D:D:D
Αλλιώς είναι Ζόζιφας, βρωμύλος και ζοζουλιθρίνι(ααα!και καμία φορά σκέτο λιθρινάκι!!!)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Να συμπληρώσω εγώ και τα του Μπρούνο που στο μεταξύ προστέθηκε στην οικογένεια:

Λοιπόν τα πιο απλά είναι Μπρουνάκος και Μπρουνέλο

Όταν χαιρόμαστε:
που είναι το αγόρι μου, που είναι ο σκύλαρός μου,
έλα δω ρε λεχρίτη / αλητήριε / βρωμιάρη / βρωμόσκυλο / μπουνταλά / σαλιάρη / μπίχλη / μαλακίδι (ναι, το ξέρω, δεν είναι ιδιαίτερα γλυκόλογα τα τελευταία :D)

Όταν μας τσαντίζει (συχνα, πολύ συχνά):
Μα τι μαλάκας σκύλος είναι αυτός!!!!!!!!!
Όλα τα παραπάνω μετά το "έλα δω ρε" αλλά με τσαντίλα

Επίσης πλέον -και μετά από άλλοτε επιτυχημένες και άλλοτε αποτυχημένες προσπάθειες να το σκάει- έχει και επίθετο, λέγεται Μπρούνο Παλαιοκώστας

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Πενταβρωμιδης (απο το βατοπεδικο.......πεντακαθαριδης), σαλμονελα (επειδη τρωει BARF) και σκουληκαντερα (επειδη κουνιεται δεξια αριστερα οταν τον παιρνω αγκαλια):D:D
Τωρα θα του λεω οτι θα του κανω χαλαουα:D:D Θεικο βρε marcia!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ την δικά μου από Frida το έκανα Φριντουλίνα και Λίνα που και που αλλά το βασικό της όνομα από κάποια φάση και μετά ήταν το "Σκύλα"!Σε αυτό άκουγε κανονικά και πάντα!Και αυτό χρησιμοποιώ πια όποτε αναφέρομαι σε αυτήν...:(
Φανταστείτε στον δρόμο να φωνάζει κάποιος Σκύλα Έλα!!!:pΣκύλα κάτσε και τέτοια!!!!!:p:p:p
Τα υπόλοιπα το χρησιμοποιούσα σπάνια και το Frida σχεδόν μόνο όταν ήταν να την μαλώσω!:rolleyes:

frenchie

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
93
0
Pireaus
Εμένα φαίνεται να είναι ο μόνος που με ανέχεται όταν τραγουδάω. τελευταίο χιτάκι M.I.A. "Paper Planes" σε διασκευή πάει: "All I wanna do.....is kiss my frenchie" xixi γενικώς σκέφτομαι ότι με τις μυρωδιές που αναδύει θα έπρεπε να τον έχουμε βγάλει μπαρμπούνι και όχι Φρεντσι. Μπαρμπουνάκι, Καθαρματάκι, το αγόρι μου τον λέει "πουμουκι" (μάλλον είναι θεσσαλονηκιώτικο αυτό)...Γαρδούμπα (ο μπαμπας μου, λέει ότι το σώμα του είναι σα γαρδουμπίτσες ενωμένες χιχι. λουκουμάκι, "που είναι το αγόρι μου;" χεχε