Περί γλυκόλογων και άλλων αηδιών

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Noela said:
Ωχ ρεζίλι θα γίνουμε πάλι.. :lol:

Λέων: Μικρό άσπρο αρχίδι (παλιά), Μεγάλο άσπρο αρχίδι (τώρα), βλάχο, Λεωνίδα, Ναπολέων, κουραμπιέ, μάγκα, αντράκι, μαλάκα (εδώ έχουμε κάνει αταξία)

Blu: Μπλουζάκι, μωράκι, έρωτά μου, κουτσούνι, border του κώλου, χαζεμένο, χαλασμένο, υποτακτικό σκυλί κλπ

αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα,ινδιανοι ειναι ρε τα σκυλια? πως τα λες ετσι? :lol: :lol: :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εκτός από τα υποκοριστικά του, ακούει συχνά και τα εξής:
- ΔΕΝ θέλουμε να μας φυλάξεις (όταν ακούει θόρυβο έξω απ’ το σπίτι και γαυγίζει σε θέση ετοιμότητας με το ένα πόδι όρθιο)
- Τι κάνεις εκεί ρε λαμόγιο?
- Θα πάμε βόλτα εμείς? Θα πάμε βόλτα? Βόλτα? Καλά σε λίγο (πλακίτσα)
- Πανάθεμά σε θα στο κόψω το κεφάλι (όταν είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, βλέπω τηλεόραση κι έρχεται και κάθεται πάνω στο στήθος μου)
- Πήγαινε να βρεις τον........(όνομα). Ναι ξέρει ονόματα τόσο έξυπνος είναι.
- Πουλάω ένα αρνίιιιιιιιιιιι (όταν τον ανεβοκατεβάζω γυρνώντας απ’ τη δουλειά)
- Πεινάς γέρο? (στο ερώτημα αυτό απαντάει λέγοντας «ουάου»)
- Θέλεις να δαγκώσεις τη μαμά? Ε? Θες να τη δαγκώσεις? (όταν παίζουμε)
- Μα τι έξυπνος που είσαι! Πώς γίνεται μου λες? Μίλα ρε!
- Το παιδί μου τ' όμορφο, τ' όμορφο το τραγανόοοοο (τραγουδιστά)
:D :D :D

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Λοιπόν εχουμε και λέμε..

Στις καλές μας:
βιρμουλίνι ζουζουλίνι (ολο μαζί ή και ξεχωριστά ανάλογα με τη διάθεση), μπουζουλίνι , ζουζούνα, θέλει τσοτσαλάκι το μωρό μου; ,κοπελα μου , κορίτσι μου ,αγάπη μου ,καρδούλα μου και άλλα πολλά που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό... :lol: ( και βέβαια όλα αυτά σε μωρουδίστικη προφορ

γενικά: γουφγούφω, δαγκωνιάρα , σκατιάρα ,βρομιάρα,καταστροφέα , βρομουλίνι & κλανιάρα (οταν τις αμολάει)

Οταν κάνει ζημιές: κοπρόσκυλο, γαϊδούρα ,βλαμένο, γ##ώ το σκύλο σου γ##ώ, ελα εδώ μωρή ,τι ήθελα και σε διάλεξα δεν επαιρνα καλύτερα ενα απο τα άλλα τα μουρόχαυλα τα αδερφάκια σου καλά να πάθω ήθελα το ζωηρό ,δες τι έκανε πάλι το καμάρι σου (στον άντρα μου ) κτλ κτλ

Οταν την κυνηγάω γύρω γύρω ειτε γιατι πρέπει να φύγω για τη δουλειά και θέλω να την κλείσω στην κουζίνα (πως το μυρίζετε και γίνετε λαγός)είτε γιατι αρπαξε κανένα ρούχο και το περιφέρει σαν τρόπαιο:Βιρμαααααα ελα εδώ , ελα εδώ τώρα γ####ο ,κάτσε κάτσε ,μηηηη ,μείνε μείνε , άστο (όλα μαζι )

Οταν ερχετε και πηδάει πάνω μου όταν κάθομαι στον καναπέ και πηγαινοερχεται απο άκρη σε άκρη πηδώντας κάθε φορά στο στομάχι μου: Βιρμα φύγε .. σταμάτα γ####ο ...αϊ σιχτίρ απο δω... σταμάτα σου λέω.. πήγαινε στο Στράτο να παίξεις...κτλ κτλ

Οταν γαυγίζει στις τρείς τα ξημερώματα γιατί κάτι άκουσε έξω: Μήν τολμήσεις να γαυγίσεις (πρίν ξεκινήσει οταν ακόμη κάνει μόνο γκρρ γκρρ)
Βίρμαααα σκάσεεε ,έλα εδώ τώρα , αντε πάλι τα ίδια, σταμάτα κοπρόσκυλό, ανάθεμα τη μάνα σου και τον πατέρα σου μαζί...

Οταν τη μαλώνω και μου γαυγίζει σαν απάντηση(αντιμιλάμε κιόλας εμείς)
γουφ; γούφ; σε μένα κάνεις γουφ; αμα σου δώσω καμία θα δείς εσύ ή γουφ στα μούτρα σου..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχ,εχω λιωσει λεμεεεεεεεεεε//////το καλυτερο τοπικ εβερ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Chloe said:
- Θα πάμε βόλτα εμείς? Θα πάμε βόλτα? Βόλτα? Καλά σε λίγο (πλακίτσα)
χαχαχαχα θα σε είχα αποκηρύξει από μάνα! :D

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
πατσαβουριτσα μου, το ελεγα πριν την κουρεψω και εμεινε, μπουμπουκουλινα μου, μπουρμπουλακι μου, αυτο μη ρωτησετε πως βγηκε, παλιοσκατουλα η βρισια μου :)

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Λοιπόν, για τον Λέοντα έχουμε

Λιονταρή, ζαρκαδάκι, μ@λ@κοπίτουρα, κεφάλα, ζουζούνι.

για τη Μπλάκυ

Μπλακίνα, μαυρούκα, σκατούλα, αλλά το αγαπημένο μου που της ταιριάζει τέλεια είναι το μικρή τσουτσού.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Στον Νελσον: χοντρουλη μου, λουλουδακι μου, κουκλε μου

Οταν με τσαντιζει : σκ..οπραμα , Καιν ,γελοιε

Στην Ντεα: πεπελιτσα μου(εκ του κοπελιτσα) κουταβελι μου, μωρο μου

Οταν με τσαντιζει:Βρωμοσερβα ,σκ..οκουταβο,κατουρλου,τερας

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Δεν το είχα δει το θεματάκι :lol: :lol: :lol: πωπω πόνεσε η κοιλιά μου από τα γέλια :lol:
Τελικά όλοι πάνω κάτω τις ίδιες μ@#$$κιες λέμε :lol: :lol: :lol:

Στις καλές μας
Μαγιούκα μου
Μαγιούσκα μου
Μαγιού μου
Κορίτσι μου
Παιδί μου
Πριγκιπέσσα μου
Κοπέλα μου
Αυτιάγκουρα
κατσικούλα μου
αγγελούδι μου
που#$%%ίτσα μου

Όταν κλαίει ή ζητιανεύει
παλιοζήτουλα
κλαψομούνο

όταν κυλιέται σε λάσπες
βρομιάρα
σιχαμένη
γύφτισσα

όταν κάνει του κεφαλιού της και δεν ακούει
μωρή σκρόφα έλα δω,θα σου τσακίσω τα κόκκαλα
τι έκανες εδώ μωρή βρομοπωλονέζα
να χέσω τον πατέρα και την μάνα σου
τρελόσογο
τρελοκομείο
πο@#$$#τανα άμα σε πιάσω....

και επίσης
χεστρού
βρομοπόδαρη
κλανιάρα
αμπουλιάρα
κατρουλού
τσούλα
μπουχέσα

με τα κακα έχουμε μεγάαααααλο θέμα, ΤΟ ΘΕΜΑ :lol:
Εγώ με την παραμικρή απόκλιση από το τέλειο αγχώνομαι,ο Γιάννης είναι τελείως χαλαρός "έλα μωρε πως κάνεις έτσι,έκανε κόψιμο και?κάτι θα την πείραξε...δεν έχει ανάγκη το τέρας"

Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτονται όσοι μας ακούν :roll: γιατί όλα αυτά τα "ονόματα" τα λέμε καμιά φορά και φωναχτά :lol:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Eκτός από πολλα χαιδευτικά που προαναφέρθηκαν , ο φιλος μου για να μου την σπάει φωναζε συνέχεια τον Μaurizio , με το θηλυκό όνομα Margi :evil: .
Αφου σκοτωθηκαμε (μπινελίκια!) πολλές φορές για το συγκεκριμένο θέμα τωρα τον φωναζει Μαργκίδη... :!: Και το χαιβανάκι έρχεται...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλα τελειο το θεμα! εχω γελασει παρα πολυ με ολα! να'σαι καλα rottie που το ανοιξες!!!!!!!!!!
Λοιπον τα δικα μας γλυκολογα και μη ειναι:

Οταν παιζουμε:
τερας,τερατακι,βοδακι(αυτο οταν με τσαλαπαταει περισσοτερο),ρουνι(απο το γουρουνι),ζουγουζουνι(δν πιστευω να θελετε και το πως το εβγαλα), κουτσουνι,φατσουλα,ομοφια μου(οχι δν ξεχασα το ρ ετσι του το λεω)Ιβανουλη(σπανια)

οταν με τσαντιζει:
τι εκανες βρε π@π@ρι ή π#&*στη ή μ@λ@κα ή αρχηστο πλασμα ή κερατα(οτι μ βγει εκεινη την ωρα) ααααχ σε τσακισα... :oops: καιαιαιαι

οταν ζητιανευει(φαι,παιχνδι,χαδια):
ζητιανακι μου εσυ,τι θες βρε ζητουλα παλι,μα δεν χοσρταινεις ποτε? :D Αυτα κ απο μενα!!!!!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Πριν από 3 μέρες επέστρεψα μέσα στη μαύρη νύχτα από επαγγελματικό ταξίδι.

Η μικρή μπήκε στον κόπο με το που γύρισα να εκδηλώσει τη χαρά της. Ο Λέων με κοίταξε ενώ ήταν ξαπλωμένος και το έριξε ξανά για ύπνο.

Με αφορμή αυτή την καταπληκτική του συμπεριφορά εμπλούτισα τις προσφωνήσεις του με τα ακόλουθα:
Αχάριστε κόπρε,
μ@λ@κ@ του κερατά,
ανεγκέφαλο ζώον

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
ΑΑΑΑΑΑ ξεχασα αυτο π τ λεω σχεδον παντα ειναι το αντρακι και αγορακι μου!!!!!:) μην ανυσηχεις αλεξανδρα, μου το κανει εμενα ο κοπριτης οταν γυρναω τις ωρες που κοιμαται! :twisted: εγω φταιω που παντα φερνω δωρακι... :lol:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Τελικά δεν έχω καταλάβει αν τα σκυλιά μου χαίρονται που με βλέπουν, ή αν απλά χαίρονται που γύρισε η υπηρέτρια που θα τα βγάλει βόλτα, ταίσει, παίξει κλπ.
:? :? :?

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
χαχαχαχ
ωραιο πραγμα να γυρίζεις σπίτι πτώμα και να χαιρεται κάποιος τόσο πολύ που σε βλέπει!
Τωρα αναπολώ (ασχετο) που όταν ήταν μικρος ο δικός μου μόλις εμπαινα σπίτι κατουριόταν πανω του απο τη χαρα του,το γλυκούλι μου!!
χαλάλι τα μπουκάλια κλινεξ ....

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
μωρή σκρόφα έλα δω,θα σου τσακίσω τα κόκκαλα
τι έκανες εδώ μωρή βρομοπωλονέζα
:lol: :lol: :lol: :lol:

στην μπουμπου:
(στα καλα μας) μπουμπουκα,μπουμπουκι,μπουμπουκακι,καρδουλα μου,κοριτσαρα μου,αστερι μου,ομορφια μου
(στα ασχημα) χμμμ δε μου πολυβγαινει να την μαλωσω την συγκεκριμενη
:lol:
οποτε κανενα ελεος ρε μπουμπου,τι εκανες εκει μωρη!!!!!!

στον Αττίλα: ομορφε,θηριο,γιγαντα, (και ειναι μια σταλια :lol: )
ενω στα δυσκολα βλακα,μ@λα@κα, μπουχεσα

στον ντογκο:κουκλε,παιδαρε,ομορφε,μωρουλι (προσεχως θα παρουσιαστουν κ αλλα ειναι νωρις ακομα :lol: )

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
εμεις την ναγια την φωναζουμε πολυαγαπημενη η κοπελια,τον αμλετ ακομα puppy pyppy και το γιορκι κοντοστουπη...ειναι τα ιδια και στις κακες μας μονο με το βρωμο μπροστα...βρωμοpuppy pyppy