Λοιπόν εχουμε και λέμε..
Στις καλές μας:
βιρμουλίνι ζουζουλίνι (ολο μαζί ή και ξεχωριστά ανάλογα με τη διάθεση), μπουζουλίνι , ζουζούνα, θέλει τσοτσαλάκι το μωρό μου; ,κοπελα μου , κορίτσι μου ,αγάπη μου ,καρδούλα μου και άλλα πολλά που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό... :lol: ( και βέβαια όλα αυτά σε μωρουδίστικη προφορ
γενικά: γουφγούφω, δαγκωνιάρα , σκατιάρα ,βρομιάρα,καταστροφέα , βρομουλίνι & κλανιάρα (οταν τις αμολάει)
Οταν κάνει ζημιές: κοπρόσκυλο, γαϊδούρα ,βλαμένο, γ##ώ το σκύλο σου γ##ώ, ελα εδώ μωρή ,τι ήθελα και σε διάλεξα δεν επαιρνα καλύτερα ενα απο τα άλλα τα μουρόχαυλα τα αδερφάκια σου καλά να πάθω ήθελα το ζωηρό ,δες τι έκανε πάλι το καμάρι σου (στον άντρα μου ) κτλ κτλ
Οταν την κυνηγάω γύρω γύρω ειτε γιατι πρέπει να φύγω για τη δουλειά και θέλω να την κλείσω στην κουζίνα (πως το μυρίζετε και γίνετε λαγός)είτε γιατι αρπαξε κανένα ρούχο και το περιφέρει σαν τρόπαιο:Βιρμαααααα ελα εδώ , ελα εδώ τώρα γ####ο ,κάτσε κάτσε ,μηηηη ,μείνε μείνε , άστο (όλα μαζι )
Οταν ερχετε και πηδάει πάνω μου όταν κάθομαι στον καναπέ και πηγαινοερχεται απο άκρη σε άκρη πηδώντας κάθε φορά στο στομάχι μου: Βιρμα φύγε .. σταμάτα γ####ο ...αϊ σιχτίρ απο δω... σταμάτα σου λέω.. πήγαινε στο Στράτο να παίξεις...κτλ κτλ
Οταν γαυγίζει στις τρείς τα ξημερώματα γιατί κάτι άκουσε έξω: Μήν τολμήσεις να γαυγίσεις (πρίν ξεκινήσει οταν ακόμη κάνει μόνο γκρρ γκρρ)
Βίρμαααα σκάσεεε ,έλα εδώ τώρα , αντε πάλι τα ίδια, σταμάτα κοπρόσκυλό, ανάθεμα τη μάνα σου και τον πατέρα σου μαζί...
Οταν τη μαλώνω και μου γαυγίζει σαν απάντηση(αντιμιλάμε κιόλας εμείς)
γουφ; γούφ; σε μένα κάνεις γουφ; αμα σου δώσω καμία θα δείς εσύ ή γουφ στα μούτρα σου..