Περί γλυκόλογων και άλλων αηδιών

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Παιδιά εγώ απλά θα επαναλάβω (για όσους δε διάβασαν τη σύστασή μου) τα ονόματα των 2 σκυλιών που με ενηλικίωσαν:
Fatsoula: Θηλυκό rott 55kg
Kardoula:Θηλυκό Eng Cocker Spaniel
να επισημάνω ότι έζησαν και μεγάλωσαν μαζί ...

νομίζω ότι δε χρειάζεται να αναφέρω τίποτε άλλο......

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ξεφτυλίσιους..... :D

λοιπον εχουμε και λεμε:

Κιρκη:
Κιρκοσκυλο,
Μουσουδοσκυλο,
Τσιρκο - Τσιρκοπουλο - Τσιρκουοζο,
Κιρκοπουλο - Κιρκοπουλακι
Κοκονα . . . και τελειωμο δεν εχουμε

Amirah:
Αμιροσκυλο (!)
Μαλιαροσκυλο
Κοντοστουπι - Στουπι - Στουπακι
Σουλιναρι
Κροκοδειλακι

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Χα,Χα!!!
Πολυ ωραιο θεμα και πιστευω με αυτα που γραψατε το κανατε ακομα πιο γ@μ@το!!!!

Αφρο, Αφρακι (ακουει και στα δυο!)

Στα καλα μας:Αφρουλη, Μωρο μου, αντρα μου, κούκλε μου, υπεροχε αντρα, chicky fucker

Στη μανουρα ή οταν δεν ακουει: Γαιδαρε!(και του παει λογο αυτιών), Ρε οτι να'ναι, Βρομηλε, Βλαμενο, πιρανχα, κροκοδειλε!

Κι οταν με κοιταει και λιωνω: Κκκκουυυκλε μου! (με εμφαση!!!!)

vetaki

Active Member
3 Μαρτίου 2010
26
0
κι εμεις εχουμε διαφορους χαρακτηρισμους και κοσμιτικα επιθετα
Σπιθας: σπιθακος. σπιθουλης, χοντροηδες τετραποδο, νυχτερωηδες τετραποδο, σπιθεμπορας, βουτσακος, χοντρεμπορας, μ@@@@@, κουφαλα, ασχημομορφος. και τα κλασικα ομως αγαπη μου, μωρο μου, ψυχη μου, αγορακι μου...και ολα με τραγουδιστη φωνη που αγγιζει την κυπριακη..:p
αφου απορω πλεον ο κακομοιρης πως ανταποκρινεται... αχ και να 'χε στομα να μιλησει...

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Καλή μου έχουν και το δικό σου και το δικό μου απλά..........ΤΙ να πούν?????'Εχουν μείνει άφωνα!!!!

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
Σε στιγμες υπερμετρου παθους και τρελης αγαπης η λαμπραντορινα μου με κοιταει απορημενη και στη συνεχεια αρχιζει να κουναει τον κωλαρικο της και να μου κωλοτριβεται..εμμμμ..με αυτα που ακουει λογικο μου φαινεται!! η ολη φαση ξεκιναει καπως ετσι: Νααααααλααααααα...τι ειναι αγαπη μου?? μπουμπουκι μου εσυ! σκατουλιθρα μου! ψυχη μου!ματακια μου ομορφα!μαναρι μου! φαλαινιτσααααα..παιζι μουουουουουουουουου!!! καμαρι μου εσυ!!! ασχημη ασχημη ασχημη!!! αχ αχ αχ!!! θα σε φαω καμια ωρα! χαζη!:D:D και να τη ζουπαω και να την ξαπλωνω και να τη γαργαλαω... Οταν κανει χοντρη βλακεια αρχιζει το γνωστο::eek::eek::eek::eek: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....τι εκανες εκει? τι εκανες εκει? βλαμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!! φυγε! εξαφανισου! ηλιθιο πλασμα! Οταν δε ειμαστε βολτα και την καμαρωνει ο κοσμος(αφου ειναι κουκλα!!!) ενα τεραααστιο χαμογελο εμφανιζεται στο προσωπο μου (ειναι περηφανη η μαμα κουκουβαγια), την κοιταω με κοιταει και αρχιιιζουμε παλι...τι ειναι κουκλα μου??εισαι ομορφη? ε? εισαι γκομενα? αγααααπη μου! :p:p:p

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
α! ξεχασα καποια.. καρδουλινι μαμ, μουσουδιτσα ομορφη,αφτικα και αφταρες μου(γτ εχουμε και τεραστια αφτια παναθεμα μας:p:p )