Πείτε μου, είναι φυσιολογικό που ροχαλίζει;

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και η δικιά μου ροχαλίζει κάποιες φορές (συνήθως όταν στριμώχνει το κεφάλι της στον καναπέ ).
Το πρόβλημά μου είναι ότι ροχαλίζει και η γυναίκα μου όταν είναι στον καναπέ, οπότε της έχω STEREO :) , η μία στον καναπέ κάτω μαζί μου και η άλλη στο πάνω σαλόνι.
Αφού αναγκάζομαι να τις κουνάω και τις δύο γιατί αλλιώς δεν την παλεύω :)
Χρήστο μήπως πρέπει να ξεφορτωθείς τον καναπέ ;;; :D:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Grenouig το βιντεάκι απίστευτο !!! Δεν το άφηνες όμως το καϋμένο να κοιμηθεί, τόσο ωραία που είχε βολευτεί. Πήγαινες με την κάμερα και το ενοχλούσες, μέχρι που ξεβολεύτηκε ... ;):D:p

Χρυσούλα πώς κορνάρει με την μύτη ;;; :D:D:D

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
ο δικός μου να δείτε ροχαλητά που κάνει !! κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και έχει τύχει να με ξυπνήσει αρκετές φορες :D :D :D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Όταν φυσάει προς τα έξω σφυρίζει...!!! Δεν το κάνει πάντα, αλλά όταν το κάνει είναι πάντα ανάσκελα!!!
Εκπνοή και "βιουυυυυυ", εισπνοή, εκπνοή και "βιουυυυυυ", εισπνοή, εκπνοή και "βιουυυυυυ", εισπνοή... :D:D :D :D :D

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Andromeda δεν είναι ο ίδιος καναπές :) . Η γυναίκα μου είναι στον 1 όροφο και εγώ με την Αύρα στο ισόγειο.
Το κακό είναι ότι πάντα γκρίνιαζα στην γυναίκα μου ότι ροχαλίζει πολύ και τώρα με την μικρή μου την λέει κιόλας "ααα, στην Αύρα δεν λες τίποτα που ροχαλίζει μόνο σε εμένα τα χώνεις "

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Χρήστο, μάλλον πρέπει να διώξεις όλους τους καναπέδες από το σπίτι, για κάθε ενδεχόμενο ... Ή να αρχίσεις να ροχαλίζεις και εσύ για να τους κάνεις αντιπερισπασμο !!! :D:D:D

Χρυσούλα, δεν έχω λόγια ... :lol::lol::lol:

Dyllangirl κουράγιο ... :p;)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Κι εμενα ροχαλιζει αρκετες φορές αλλά δεν με ενοχλει καθολου.Ισα ισα που με πιανει και κανα γελιο αν αρχισει και το τραβαει στυλ Υπερταχεια Πατρων-Κορινθου υπερφορτωμενη με καρβουνο...:p
Αυτο που δεν μπορω να του κοψω με τιποτα ειναι οταν εκει που καθεται και χαλαρωνει δίπλα μου,χωρις καν ΥΠΟΨΙΑ τι θα ακολουθησει,ουτε καν ακους τιποτα....νατο!!!:eek::eek::paja1::maria:
Τι ακολουθει;Να νοιωθω μια ταση να λιποθυμησω,να σκεφτομαι οτι και ενα μπουκαλι ολοκληρο αρωμα Ζιβανσί Ντε Λα Φλαουερ να ριξω στο δωματιο...τιποτα δεν θα κανω,να με πιανει πονοκεφαλος που και με τρια αναβραζοντα δεν την παλευω...Προσπαθω να κανω παγκοσμιο ρεκορ απνοιας σιγουρα ανω των 2 1/2 λεπτων...ασε δε αν τυχει και τρωω εκεινη τη στιγμη...Ελεος!!!:maria:

Και ειναι και κουφια η ατιμη και δεν την ακους να τρεξεις..κατι...να την παλεψεις...:maria::paja1:Κι αυτος εκει!Αγερωχος και ωρες-ωρες νομιζω οτι σκαει και δειλα μισο χαμογελο,κουφο καπως..:rolleyes:.μη δειξει οτι το χαιρεται κιολας και παρεξηγηθει το αφεντικο σού λεει...:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Κι οταν δεν ροχαλιζει προσπαθει να βολεψει το κουρασμενο του κορμι... Δειτε κουταβι που εχω

[video=youtube;RdQFvZ9j3S8]http://www.youtube.com/watch?v=RdQFvZ9j3S8[/video]
Χαχαχαχαχαααα, μαξιλαρι ψαχνει μωρε...:p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Grenouig τι του κάνεις του σκυλιού και έχει τέτοια κούραση ...αχαχαχα φοβερός ..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
O δικός μου δε ροχαλίζει, αλλά καμιά φορά όταν κοιμάται κλαίει.
Γενικά τη μουρμούρα την έχει εύκολη, είναι ο πιο κλαψιάρης (επικοινωνιακός) σκύλος στον κόσμο, αλλά εκείνη την ώρα δε μ' αρέσει να τον ακούω (σκέφτομαι ότι βλέπει εφιάλτη) και τον ξυπνάω.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Grenouig τι του κάνεις του σκυλιού και έχει τέτοια κούραση ...αχαχαχα φοβερός ..
Hμασταν 4-5 μηνων τοτε και μας ειχε πειραξει η ζεστη εκεινες τις μερες,σκετη ταλαιπωρια...

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
Τωρα το ειδα το θεμα κι εσκασα στα γελια...οχι για σας,για μενα...που βγαζει κατι ηχους η δικια μου ωρες ωρες και ψαχναμε να δουμε μηπως εχει κατι..αλλα δεν ηταν ροχαλητο,ηταν..σφυριγμα!!Να σαι καλα Χρυσουλα γιατι με μενα την τρελη που μπλεξε το κουταβι,το ξυπνουσα καθε φορα που το ακουγα..οσο για τα αλλα που κανει,κουναει την ουρα στον υπνο της,κλαιει,τιναζεται,κουναει τα ποδια και μια δυο φορες βρωμαγε το σπιτι και τριγυρνουσε η γλυκα αναμεσα μας,αλλα υποψιαζομουν τον αντρα μου τον καημενο..μαλλον αυτος υποψιαζοταν εμενα,που να ξεραμε..

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ο Φιντελ αν δεν ροχαλισει με αγχωνει οτι κατι εχει.Ροχαλιζει παντα , ροχαλιζει δυνατα και ανεδεστατα.
Και εκει που δεν μπορεις να ακουσεις την τηλεοραση απο το ροχαλητο του , αμολαει και μια ακουστικη και μυρωδατη.
Τις πρωτες μερες που ηρθε σπιτι , νομιζε η γυναικα οτι ροχαλιζα και εκλανα εγω και τα ακουγα.
"Δεν ειναι δυνατον ενα κουταβακι 3 μηνων να κανει τοσο φασαρια , εσυ εισαι''.
Ευτυχως η τιμη μου και το ονομα μου αποκατασταθηκαν , οταν τσαντισμενη ξυπνησε , τα εσουρε στον Φιντελ και μολις εκλασε μια μερα διπλα της , με συγχωρεσε.
Σκεφτομαι οτι αν μπουκαρα να κλεψω σε ενα σπιτι και ακουγα τετοιο ροχαλητο , θα την εκανα με τροπο.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εμένα σπάνια αλλά άμα την ααμολύσει είναι δυσανάλογα βρωμερή με το μέγεθός της. Από κλάμμα και ήχους όταν βλέπει όνειρο δε άλλο τίποτα. Μία φορά μόνοπου όρλιαζε λες και το σφάζανε την ξύπνησα γιατί θεώρησα ότι βλέπει εφιάλτη!!! Ξέρω γω ... επιδρομή από εξωγήινες γιγάντιες γάτες ίσως.... :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εμένα σπάνια αλλά άμα την ααμολύσει είναι δυσανάλογα βρωμερή με το μέγεθός της.
Μάλιστα... είναι off topic αλλά πρέπει να τη διηγηθώ αυτή την ιστορία δε γίνεται!
Φέτος στις δημοτικές εκλογές έστειλαν τη μαμά μου δικαστική αντιπρόσωπο σε ένα χωριό κάπου 2 ώρες μακριά απ' την Αθήνα. Γραμματείς πήρε εμένα και την κολλητή μου. Άφησα το σκύλο εκείνη την ημέρα με τον πατριό μου, ο οποίος και αποφάσισε να τον ταϊσει αντί για την ξηρά ΦΑΣΟΛΑΔΑ!
Λοιπόν κατά το χάραμα και μετά την καταμέτρηση, είχε φύγει η εφορευτική, είμαστε εμείς οι τρείς (εγώ-μαμά-κολλητή) στην τάξη του σχολείου στο χωριό, να γράφουμε τα τελευταία, εκεί μέσα ΚΡΥΟ, υγρασία, υποφέραμε όλες ένα χάλι η κατάσταση, ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα το σκυλάκι μου, καταχαρούμενο χοροπηδώντας!!!
Τον είχε πάρει μαζί ο πατριός μου, ο οποίος είχε έρθει να μας σώσει. Μέσα στο κρύο αρχίσαμε να δίνουμε η μία στην άλλη το σκύλο για θερμοφόρα, ώσπου σε λίγη ώρα καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... Η αίθουσα μύριζε υπερβολικά πολύ! Αντί να κάτσουμε να ψάξουμε από πού έρχεται η μπόχα και η δυσωδία (γιατί σιγά μην υποψιαζόμασταν το 4κιλο κανισάκι), τα μαζέψαμε στα γρήγορα και μπήκαμε στο αμάξι... όπου... αντιληφθήκαμε τι είχε συμβεί και πληροφορηθήκαμε τα περί φασολάδας.
Επί ένα δίωρο τουλάχιστον το μπιχλόσκυλο μας έλουζε κανονικότατα στο ταξίδι της επιστροφής και χωρίς καμία τσίπα πάνω του.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Ο Φιντελ αν δεν ροχαλισει με αγχωνει οτι κατι εχει.Ροχαλιζει παντα , ροχαλιζει δυνατα και ανεδεστατα.
Και εκει που δεν μπορεις να ακουσεις την τηλεοραση απο το ροχαλητο του , αμολαει και μια ακουστικη και μυρωδατη.
Τις πρωτες μερες που ηρθε σπιτι , νομιζε η γυναικα οτι ροχαλιζα και εκλανα εγω και τα ακουγα.
"Δεν ειναι δυνατον ενα κουταβακι 3 μηνων να κανει τοσο φασαρια , εσυ εισαι''.
Ευτυχως η τιμη μου και το ονομα μου αποκατασταθηκαν , οταν τσαντισμενη ξυπνησε , τα εσουρε στον Φιντελ και μολις εκλασε μια μερα διπλα της , με συγχωρεσε.
xaxaxaxaxa...τρομερος ο φιντελ

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... δεν ξέρω τι να πιάσω και τι να αφήσω!!! :D :D :D :D

Α, ρε Chloe, σε καλό να μας βγει τέτοιο γέλιο σήμερα!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εμάς σίγουρα το κάνει επίτηδες. Όταν είναι να την αμολήσει έρχεται πάντοτε και κάθεται δίπλα μας. :eek: Συνήθως μάλιστα ο πισινός του είναι στραμμένος πρός τα μούτρα μου. :mad: Μετά από λίγο φεύγει σιγά-σιγά, σαν να μην συμβαίνει τίποτε, και ξαπλώνει μακριά μας. Εντός 2-3 δευτερολέπτων μας έχει πάρει η απίστευτη μπόχα, και ο κύριος κάνει τον Γερμανό. Μας κοιτάει με ένα αθώο παραξενεμένο ύφος, σαν να λέει: "τί συμβαίνει ; Γιατί πιάνετε τις μύτες σας ; Γιατί ανοίγετε τα παράθυρα ;". :D:D:D