Πείτε μου, είναι φυσιολογικό που ροχαλίζει;

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
Εμάς σίγουρα το κάνει επίτηδες. Όταν είναι να την αμολήσει έρχεται πάντοτε και κάθεται δίπλα μας. :eek: Συνήθως μάλιστα ο πισινός του είναι στραμμένος πρός τα μούτρα μου. :mad: Μετά από λίγο φεύγει σιγά-σιγά, σαν να μην συμβαίνει τίποτε, και ξαπλώνει μακριά μας. Εντός 2-3 δευτερολέπτων μας έχει πάρει η απίστευτη μπόχα, και ο κύριος κάνει τον Γερμανό. Μας κοιτάει με ένα αθώο παραξενεμένο ύφος, σαν να λέει: "τί συμβαίνει ; Γιατί πιάνετε τις μύτες σας ; Γιατί ανοίγετε τα παράθυρα ;". :D:D:D
ακριβως το ιδιο κανει κι ο δικος μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακριβως ομως!!!!!! σαν να μη συμβαινει τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D κι οσον αφορα το ροχαλιτο??????? δε μπορεις να φανταστεις!!!!! ροχαλιτο στο φουλ.....!!!!!!!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Σαν να μην έφτανε που μας βουτάνε τα λεφτά και τα τρώνε, μας αρωματίζουν κιόλας ... :rolleyes::D:D:D

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ παιδια ωραια συνεχεια του θεματος, μηπως να προστεθει στον τιτλο??:D Το ποιο αστειο της ιστοριας παντως ειναι πως εννοειται πως για τα σκυλια ειναι τελειως φυσικο ολο αυτο και οταν μας βλεπει να πεταγομαστε εκεινη τη στιγμη να δυσανασχετουμε η να γελαμε κοιταζει αταρος και με απορια "Μα καλα τι εγινε?" :D:D Ευτυχως παντως εμεις τα αποφυγαμε αυτα τα περιστατικα εδω και πολλους μηνες με την νεα τροφη

depyxd

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2011
35
0
παιδια εμενα ροχαλιζει και ειναι 4ων μηνων ασε που την πρωτη φορα που εβλεπε ονειρο νομιζα οτι ειχε σπασμους ...

fidel maltese

Member
11 Απριλίου 2011
10
0
Από την ημέρα που έκανα την ερώτηση νομίζω οτι το κατάλαβε και πάμε από το κακό στο χειρότερο...και από ροχαλητό και από όνειρα με διάφορους ήχους αλλά και απ΄όλα τα άλλα... ο καημένος τρομάζει τόσο που πολύ πολλές φορές κλαίει και κάνει σαν να τον κυνηγάει το λιγότερο ντόπερμαν. Προσπαθώ να τον τραβήξω βιντεάκι για να σας το δείξω αλλά ξυπνάει κατευθείαν (Μάλλον την έχει πάρει γραμμή οτι θα τον ρεζιλέψω). Να μην ξεχνάμε οτι είμαστε και αντράκια...