Παραλίγο να του ορμήσουν 20 τσομπανόσκυλα

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Όταν έχεις απέναντί σου 20-25 τσοπανόσκυλα, δεν έχεις περιθώριο για σκέψεις. Και σίγουρα τίποτε δεν σου φαίνεται υπερβολικό
Ένα μόνο από αυτά να ήταν μαθημένο να πάει σε άνθρωπο και θα συζητούσαμε διαφορετικες εοκόνες.

Last edited:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
δυσκολη κατασταση (αν ειναι αληθινη....) γιατι εκει υπαρχει ο νομος της αγελης και οχι ενος σκυλου.Παντως εχω την εντυπωση οτι οσο περισσοτερο ουρλιαζε τοσο πιο πολυ τα εξαγριωνε,οταν μαλακωσε λιγο την φωνη του σαν να ηρεμησαν λιγο.

ΥΓ δεν συζητω την μαλ..α που δερνει τον τσομπανη που βγαζει γλωσσα κιολας!
Ηρεμησαν (τα σκυλια)και μαλακωσε την φωνη του(ο ποδηλατης) γιατι ερχοταν ο τσοπανης.Τα σκυλια τον καταλαβαν και ηρεμησαν.
Παντως δεν θα τα εφγαζε περα με αυτη την αγελη.
Το πιο ωραιο ομως ειναι τα σχολια που γινονται....αντε γεια!:taliban:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Παναγίτσα μου.........εμένα θα με είχε πιάσει κρίση πανικού και θα είχα πέσει τέζα!!!!
Τον είχαν περικυκλώσει κιόλας τι να κάνει κι ο καημένος ο άνθρωπος??Πέρα απ' τον τσοπάνη που κατ'εμέ έχει μεγάλο θράσος που βγαίνει κι από πάνω..ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί από κάτω στα σχόλια που βρίζουν τον ποδηλάτη τι θα έκαναν στην θέση του?????

Πάντως πανέμορφα σκυλιά!!!!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
εγω ειμαι αστυνομικος ξερεις ποσα εκατομμυρια θα δοσεις:tel:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μόνο που τα έβλεπα στο βίντεο και μέπιασε κρύος ιδρώτας,οχι να ήμουν εκεί!
Θα πάθαινα συγκοπή να βλέπω τέτοια αγέλη να έρχεται κατα πάνω μου με τέτοιες διαθέσεις!:flip: Το κερασάκι στη τούρτα θα ήταν τι θα γινόταν αν είχα και το σκύλο μου μαζί!!! Ε ρε γλέντια!!!!:paja1::paja1:

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
!:flip: Το κερασάκι στη τούρτα θα ήταν τι θα γινόταν αν είχα και το σκύλο μου μαζί!!! Ε ρε γλέντια!!!!:paja1::paja1:
viviana μου εχει τυχει σιγουρα 5 φορες αυτο που ειδες στο video και ειχα μαζι και τον black και δεν εγινε τιποτα μονο γαυγισματα

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
viviana μου εχει τυχει σιγουρα 5 φορες αυτο που ειδες στο video και ειχα μαζι και τον black και δεν εγινε τιποτα μονο γαυγισματα
Είσαι τυχερός που δεν έγινε τίποτα! Με το Ρόκυ όμως δεν θα ήταν έτσι απλά τα πράγματα! Τον ξέρω γι αυτό σου λέω!:)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Έμφραγμα!!! :paja1:
Είναι να μην σου τύχει! Αντε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε τέτοια περίπτωση!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Είσαι τυχερός που δεν έγινε τίποτα! Με το Ρόκυ όμως δεν θα ήταν έτσι απλά τα πράγματα! Τον ξέρω γι αυτό σου λέω!:)
εκανα σαν μην υπηρχαν και προχωρουσα κανονικα την διαδρομη γαυγιζαν γαυγιζαν και αυτο ηταν σταματησαν θελει ψυχραιμια και οχι φωνες.

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Ρε παιδια μηπως ειχε τπτ χρυσες λυρες μεσα ;;Παντως ο τυπος πρεπει να τα βαζει να γεννανε αβερτα,δυστυχως..

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Ρε παιδια μηπως ειχε τπτ χρυσες λυρες μεσα ;;Παντως ο τυπος πρεπει να τα βαζει να γεννανε αβερτα,δυστυχως..
αβερτα δεν λες τιποτα και απο τροφη ξερεις ε; ψωμια κονσερβες κοκαλα

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
στην θέση του θα προσευχόμουν στην παναγία πάντως,
σε όλα δικιο είχε,
αλλά η μοναδική βρισιά που είπε με χάλασε.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Καποιες σκεψεις......

1)ποια ψυχραιμη αντιδραση του ποδηλατη βρε παιδια? Ετσι οπως φωναζε, μονο που τα εξαγριωνε. Εγω οπως το βλεπω, αν σιγα σιγα απομακρυνοταν τα σκυλια θα σταματαγαν. Ξεκαθαρα φυλανε το χωρο τους

2)απαραδεκτος ο τσοπανης που τα χει ετσι χυμα. Νταξει ναι να φυλανε το κοπαδι αλλα ρε φιλε.τοσα σκυλια και χωρις εβλεψη δε τ αφηνεις

3)ο οποιος απ τη μια ειπε δε τρωνε κι απ την αλλη οτι πηγε να τον σωσει

4)και του πε κιολας τι περνας.απο δω! Κλασσικοι τυποι που πιστευουν οτι τους ανηκει η περιοχη

5) πανεμορφα ζωα....

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
τι μου θυμισατε με το βιντεο 16 χρονων ειχα ενα καθαροαιμο και οργωνα τα οροπεδια της ναουσας
περνουσα αποενα κοπαδι εξεπητηδες και με κηνυγαγανε καμια 15 αρια και εκει εγω ηθελα να τα τσιγκλαω ολη την ωρα να με κηνυγανε τι μου θυμισατε !!!!! αν επεφτα θα με τρωγανε ειχαν λυσαξει μαζι μου

παντως τα σκυλια φοβοντουσαν το ποδηλατο που το γυρναγε προς τα απανω τους πονηρος οβλαχος
γλιτωσε απο τα χειροτερα

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ψύχραιμη;; Εμένα μου ακούγεται πανικόβλητος. Και του πε λίγα του τσοπάνη. Αλλά μπορεί με 20 σκυλιά γύρω δεν κάνεις και πολλές φασαρίες.
Κι αν εκεί που απομακρυνόταν σιγά σιγά, ένα του έπιανε το πόδι... τα άλλα θα κάθονταν;

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα μαζεύτηκαν με το που ήρθε το αφεντικό. Φανταζόμουν ότι θα ήταν δύσκολο να τα κουμαντάρει όλα αυτά μαζι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εδώ που τα λεμε... του χρειαζόταν του τσοπάνη να γυρίσει ο αλλος με αστυνομία... αλλά τι να λέει που στάνταρ θα τον ηξεραν το "ντοπιο" και σιγά μην ασχολούνταν!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
άλλο να τα σχολιάζουμε εμείς εδώ και άλλο να σου τύχει, δλδ πας στο χωριό σου μια βόλτα με το ποδήλατο και σου πετάγονται 20 τσοπανόσκυλα,τι κάνεις; εδω 3-4 αν έρθουν σε αγέλη σε καμια βόλτα με το σκύλο το κάνουμε ολοκληρο θέμα,φανταστείτε 20 και φανταστείτε ο τύπος να είχε σκυλί μαζί του!Θα έφευγε με το κολάρο μόνο!