Ηρεμησαν (τα σκυλια)και μαλακωσε την φωνη του(ο ποδηλατης) γιατι ερχοταν ο τσοπανης.Τα σκυλια τον καταλαβαν και ηρεμησαν.δυσκολη κατασταση (αν ειναι αληθινη....) γιατι εκει υπαρχει ο νομος της αγελης και οχι ενος σκυλου.Παντως εχω την εντυπωση οτι οσο περισσοτερο ουρλιαζε τοσο πιο πολυ τα εξαγριωνε,οταν μαλακωσε λιγο την φωνη του σαν να ηρεμησαν λιγο.
ΥΓ δεν συζητω την μαλ..α που δερνει τον τσομπανη που βγαζει γλωσσα κιολας!
viviana μου εχει τυχει σιγουρα 5 φορες αυτο που ειδες στο video και ειχα μαζι και τον black και δεν εγινε τιποτα μονο γαυγισματα!:flip: Το κερασάκι στη τούρτα θα ήταν τι θα γινόταν αν είχα και το σκύλο μου μαζί!!! Ε ρε γλέντια!!!!aja1:aja1:
Είσαι τυχερός που δεν έγινε τίποτα! Με το Ρόκυ όμως δεν θα ήταν έτσι απλά τα πράγματα! Τον ξέρω γι αυτό σου λέω!viviana μου εχει τυχει σιγουρα 5 φορες αυτο που ειδες στο video και ειχα μαζι και τον black και δεν εγινε τιποτα μονο γαυγισματα
εκανα σαν μην υπηρχαν και προχωρουσα κανονικα την διαδρομη γαυγιζαν γαυγιζαν και αυτο ηταν σταματησαν θελει ψυχραιμια και οχι φωνες.Είσαι τυχερός που δεν έγινε τίποτα! Με το Ρόκυ όμως δεν θα ήταν έτσι απλά τα πράγματα! Τον ξέρω γι αυτό σου λέω!
αβερτα δεν λες τιποτα και απο τροφη ξερεις ε; ψωμια κονσερβες κοκαλαΡε παιδια μηπως ειχε τπτ χρυσες λυρες μεσα ;;Παντως ο τυπος πρεπει να τα βαζει να γεννανε αβερτα,δυστυχως..
Κονσέρβες? Δεν τον είδα τόσο... largeαβερτα δεν λες τιποτα και απο τροφη ξερεις ε; ψωμια κονσερβες κοκαλα