Παραείναι φύλακας

sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
ξεχασα να σου πω! Ειπες οτι ειναι λαμπλαντορ! Ακου ειναι σκυλι για κηνυγι και ως εμπειρη διοτι εχω και εγω 2 σκυλια που ειναι για την ιδια δουλεια θελουν αυλη... Αν εχεις οκ αν οχι συχνες βολτες σε παρκα κανε το να τρεχει το εχει αναγκη...

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Το σκύλο τον υιοθέτησες από το δρόμο η απο γένα γνωστού? Και αν τον πήρες από γνωστό ξέρεις τι ήταν οι γονείς του? :)
εψαχνα πολλυ καιρο για λαμπραντορ και ειχα βαλει κ αλους να ψαχνουν :) μια ξαδεςρφη μου λοιπον που σπουδαζε στην κρητη μου ειπε οτι εχει μια φιλη της κουταβια λαμπραντορ αλλα ειναι υμηεμα και μου ειπε οτι τα χαριζε και της ειπα να παρει ενα και να μου το φερει ετσι ειρθε στην ναξο ο σκυλακος μου

σε αγαπαει βρε! Σε αγαπαει τοσο πολυ που κανει τα παντα για εσενα! Αληθεια πες μου κατι το κανει σε ολους ή μονο στον παππου και στον μπαμπα σου; ΥΓ:μην φοβασαι ειναι ακομα μικρο!
τις τρεις τελευτεες μερες το κανει στον μπαμπα μου μολις ξυπνισει ξαφνικα εκει που κοιματε μπροστα στο κρεβατι μου σικονετε πανω και αρχιζει και γαβγιζει και ο μπαμπας μου τον μαλωνει..... τον παππου μου απο τις πρωτες μερες δεν τον πολυσυμππαθουσε αν εξερεσεις αυτο που γινεται το πρωι την υπολιπη μερα με τον μπαμπα μου ειναι φιλαρακια

βολτες τον πηγαινετε; γνωριζει κοσμο; τρεχει; εκτονωνεται;
τον πηγενω στο δημοτικο σχολειο του χωριου μου που μαζεβονται εκει πανω απο 30 παιδια και αλλα σκυλια με τους ανθρωπους στον δρομο ειναι πολλυ φιλικος αλλα στο σπιτι τους ξενους μολις μπουν μεσα αρχιζει και γαβγιζει....

Σήμερα τα ξημερώματα ειχαμε παλι τα ιδια σικοθικες ο μπαμπας μου να παει τουαλετα και μονο που δεν τον εφαγε του γαυγιζε τοσο δυνατα ποθ ξυπνισαμε ολοι τι ΜΗ του λεγα τι ΣΟΥΤ τιποτα εκει συνεχιζε μετα μολις πηγε μπροστα στον μπαμπα μ και του γαβγιζε του ριξε μια σφαλιαρα δεν ξερω αν το κανε απο τα νευρα του απο φοβο εγω δεν μηλισα καθολου ειχα στεναχωριθει. ΜΕΤΑ απο την σφαλιαρα του ειπε ελα ΜΑΞ ηρεμισε και εκατσε και τον χαιδεψε και του πα επρεπε να του το πεις αυτο πριν του ριξεις την σφαλιαρα....

Last edited by a moderator:

sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
Καλημερα και εχω πολλες ερωτησεις!:1. το σκυλακι σου ειναι αυτο στο αβαταρ;2. Το εχεις πολυ καιρο;3. Εχει κανει ολα τα εμβολια που πρεπει;4. γνωριζεις το ιστορικο της οικογενειας του;5. ποσο ηταν οταν το πηρες;

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Καλημερα και εχω πολλες ερωτησεις!:1. το σκυλακι σου ειναι αυτο στο αβαταρ;2. Το εχεις πολυ καιρο;3. Εχει κανει ολα τα εμβολια που πρεπει;4. γνωριζεις το ιστορικο της οικογενειας του;5. ποσο ηταν οταν το πηρες;
ναι αυτο που ειναι στο αβαταρ ειναι, το εχω τεσσερις μηνες, εχει κανει ολα τα εμβολια μεχρι στιγμης θα κανει ακομα ενα τελος αυγουστου δεν γνωριιζω το ιστορικο οταν το πηρα ηταν 2 μινων

Αν κάνετε ότι να 'ναι...το σκυλί θα κάνει ότι να 'ναι
μπορει να χεις και δικιο ειμαστε ασχετοι με τους σκυλους

Last edited by a moderator:

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Μεγάλη πρόοδος. Έχει να γαβγίσει στον πατέρα μου πολύ καιρό και τις τελευταίες δύο μέρες όταν έρχεται ο παππούς μου σπίτι δεν του γαβγίζει καθόλου και του κάνει χαρές.
Έκανα αυτό που μου είπε ο tsimakgr
:). σας ευχαριστώ για την βοήθεια :) :)

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Μεγάλη πρόοδος. Έχει να γαβγίσει στον πατέρα μου πολύ καιρό και τις τελευταίες δύο μέρες όταν έρχεται ο παππούς μου σπίτι δεν του γαβγίζει καθόλου και του κάνει χαρές.
Έκανα αυτό που μου είπε ο tsimakgr
:). σας ευχαριστώ για την βοήθεια :) :)
Κοίτα να δεις...Και εγώ το είπα για πλάκα... :-\"
Το ξύλο κόψτε μαχαίρι και μια χαρά θα τα πάτε....
Θα μεγαλώσει και θα ωριμάσει....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97