Παραείναι φύλακας

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Αυτό ακριβώς...Κουτάβι είναι και θα κάνει και την αταξία του...Θα μεγαλώσει...Μην αγχώνεσαι με αυτά...
ναι εχω διαβασει πολλα με την συμπεριφορα των κουταβιων στην αρχη αχωνομουνα αλλα τωρα εχω ηρεμισει απλως κριβω υποδηματα μου

Το πρωι που το είδες ό,τι και να εκανες δεν θα ειχε νόημα. Αρα μόνο για γέλια ειναι
Αλλο αν το εβλεπες την ωρα που το εκανε να τον διορθώσεις. Εκτος αν ήθελες να παρεις καινούργια παπούτσια και το βρήκες δικαιολογία.
χαχαχα οχι μ αρεσαν.... μολις τον δω και το κανει του τα περνω και του δινω ενα κοκαλο που του χω παρει για τα δοντια δεν θιμαμε πος το λενε :p

Last edited by a moderator:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
χαχαχα οχι μ αρεσαν.... μολις τον δω και το κανει του τα περνω και του δινω ενα κοκαλο που του χω παρει για τα δοντια δεν θιμαμε πος το λενε :p
dentastix?
Αυτά κάπου ειχα διαβάσει ότι ειναι υποπτα για προβλήματα στα στομάχια.

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
dentastix?
του τα δινω κ αυτα ενα την ημερα ενα αλλο του δινω που το χει για πολλεσ μερες και το τρωει σιγα σιγα

dentastix?
να του τα κοψω? λες να παθει τιποτα με το στομάχι ?

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Δεν ξερω, εγω τα φοβάμαι.
Αλλωστε για δόντια, πολλοι δινουν ωμό κοκκαλο. Αυτό το θεωρώ ασφαλέστερο.
αυτο που του δινω μου το χει δωσει ο κτηνιατρος και μ χει πει οτι ειναι απο προβια ζωου μολις του παρω καινουργιο θα το βγαλω φωτογραφια και θα το ανεβασω γιατι τωρα αυτο που εχει ειναι στο τελος και δεν θα καταλαβεις τι ενοω

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Να σου ζητήσει παιχνίδι, φαί, να δει αλλο σκύλο και να θέλει να παίξει/ επιβληθεί κλπ
καταλαβενω το γαβγισμα που κανει για το πεχνιδι ερχεται πανω μου και γαβγιζει κουνοντας την ουρα του οταν δει καποιο ξενο ομως μεσα στο σπιτι σικονετε η τριχα του τεντονει την ουρα και αρχιζει και γαυγιζει και μολις του λεω ΜΗ σταματαει το γαβγισμα και αρχιζει το γριλιζμα

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
καταλαβενω το γαβγισμα που κανει για το πεχνιδι ερχεται πανω μου και γαβγιζει κουνοντας την ουρα του οταν δει καποιο ξενο ομως μεσα στο σπιτι σικονετε η τριχα του τεντονει την ουρα και αρχιζει και γαυγιζει και μολις του λεω ΜΗ σταματαει το γαβγισμα και αρχιζει το γριλιζμα

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτί απαραίτητα είναι φύλακας.
Το ποιο πιθανό είναι πως νιώθει ανασφάλεια ή φοβάται....
Μη ξεχνάς και τη παλιά παροιμία που λέει "σκύλος που γαυγίζει δε δαγκώνει..."

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Μπράβο σου roudias για την τάση σου να ενημερωθείς κ να θες να κάνεις κάτι σωστά. "Μεγάλη" υπευθυνότητα από "μικρή" ηλικία:D Χαίρομαι πολύ με κάτι τέτοια περιστατικά

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Μπράβο σου roudias για την τάση σου να ενημερωθείς κ να θες να κάνεις κάτι σωστά. "Μεγάλη" υπευθυνότητα από "μικρή" ηλικία:D Χαίρομαι πολύ με κάτι τέτοια περιστατικά
Ευχαριστώ πολύ :) πάντα μου άρεσαν τα σκυλιά και πάντα ήθελα να πάρω

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτί απαραίτητα είναι φύλακας.
Το ποιο πιθανό είναι πως νιώθει ανασφάλεια ή φοβάται....
Μη ξεχνάς και τη παλιά παροιμία που λέει "σκύλος που γαυγίζει δε δαγκώνει..."
σε περιπτωση που φοβατε τι μπορω να κανω ? να τον χαιδέυω και να τον ηρεμώ ? η μιπος αυτο θα το παρει σαν επενο ?

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
σε περιπτωση που φοβατε τι μπορω να κανω ? να τον χαιδέυω και να τον ηρεμώ ? η μιπος αυτο θα το παρει σαν επενο ?

Όχι χάιδεμα...Το καλύτερο είναι αδιαφορία...Να του περάσεις το μήνυμα οτί δε τρέχει τίποτα...
Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται...

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Όχι χάιδεμα...Το καλύτερο είναι αδιαφορία...Να του περάσεις το μήνυμα οτί δε τρέχει τίποτα...
Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται...
θα το δοκιμασω και αυτο και το αλλο με το λουρακι που μου ειπες αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν κανω μονο εγω κουμαντο στον σκυλο οταν κανει κατι επεμβενουν και οι γονεις μου και τα αδερφια και γινεται ενα μπερδεμα δεν ξερω αν με καταλαβενεις η αν σου χει τυχει κατι παρομοιο παντως θα κανω οτι μπορω και πιστεβω να τα καταφερω

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
θα το δοκιμασω και αυτο και το αλλο με το λουρακι που μου ειπες αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν κανω μονο εγω κουμαντο στον σκυλο οταν κανει κατι επεμβενουν και οι γονεις μου και τα αδερφια και γινεται ενα μπερδεμα δεν ξερω αν με καταλαβενεις η αν σου χει τυχει κατι παρομοιο παντως θα κανω οτι μπορω και πιστεβω να τα καταφερω
Θέλει προσπάθεια από όλους...Εντάξει, σιγά σιγά και με υπομονή...
Δεν πρόκειται να γίνουν όλα σε μία μέρα...
Συνέχισε να διαβάζεις στο Νετ....Και εδώ στο Φόρουμ έχει πολλά θέματα σχετικά με εκπαίδευση και συμπεριφορά...Διαβάζεις, βλέπεις ποια σου κάνουν, και προχωράς...

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
αυτο το κανω εδω και πολυ καιρο και θα σινεχισω μεχρι να μαθω οσο πιο πολλα μπορω

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το σκύλο τον υιοθέτησες από το δρόμο η απο γένα γνωστού? Και αν τον πήρες από γνωστό ξέρεις τι ήταν οι γονείς του? :)

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
16 ετών παιδί λίγο δύσκολο να έχει την ευθύνη της υιοθεσίας του σκύλου. Όμως, εφόσον ενημερώνεται κ προτρέπει κ τους οικείους του να έχουν σωστή συμπεριφορά απέναντι στο ζώο(πολύ σημαντικό αυτό), καλό είναι να μάθει μερικά πράγματα, όταν θα έχει χρόνο, για το σωστό τρόπο απόκτησης ενός σκύλου:
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/καθαρόαιμα.πανέμορφα.κουτάβια-968/
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/εμπειρίες.από.pet.shops.bybs-4953/
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/θέλω.κουτάβι.ράτσας.αλλά-1352/

sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
σε αγαπαει βρε! Σε αγαπαει τοσο πολυ που κανει τα παντα για εσενα! Αληθεια πες μου κατι το κανει σε ολους ή μονο στον παππου και στον μπαμπα σου; ΥΓ:μην φοβασαι ειναι ακομα μικρο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97