Φυσικά προωθώ την άποψη μου με κάθε μέσο...
Αυτή ή προώθηση όμως δεν περιλαμβάνει spamming ή troling, ούτε προσωπικές επιθέσεις...
Και φυσικά...
Αν βαριέσαι να κάνεις quote αυτά που γράφω για να απαντήσεις...ή αν σε συμφέρει να μιλάς στον αέρα...
be my guest...
Τα δικά σου επιχειρήματα αποδεικνύονται έωλα αφού συνεχώς μιλάς χωρίς να απαντάς...
Είπες ότι έφερες μια άποψη προς συζήτηση....γενικώς..και συνεχίζεις να πετάς αερολογίες και να ανοίγεις και καινούρια thread με "ευαίσθητα" θέματα (βλέπε πνίχτης) για να βρεις πατήματα.
Όσο θα συνεχίζεις...θα συνεχίζω...
Και όσο είμαι εντός κανονισμών περισσότερο από εσένα και τις προσωπικές επιθέσεις σου...δεν με ενοχλεί και τίποτα.
προσωπική επίθεση θεωρείς το "
Είναι ο τροπος που μονιμως προωθείς την άποψή σου, χρησιμοποιοντας κάθε μεσο.
Διαστρευλώνοντας, βγαζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα κατα το δοκούν ή γελοιοποιώντας εντεχνως τις απαντήσεις των άλλων."
???
σου ζητάω ταπεινά συγνώμη ,πέφτω στα πόδια σου,λυπήσου με :lol:
αν είναι κάτι άλλο πάλι ,επισήμανέ το μου σε παρακαλώ ή ακόμα καλύτερα επισήμανέ το στην διαχείριση να με νουθετήσει και άσε το πνεύμα
και εγώ θα συνεχίσω όσο συνεχίζεις και παρακαλώ συνεχίστε όλοι μαζί!!!! και εσύ ICE!!! εκτός κι αν ο ρόλος του φόρουμ είναι να σταματήσουμε :lol:
νέα ήθη και έθιμα!!! ευχαριστώ πολύ,με κάνει να νιώθω πολύ High αυτός ο ρόλος!!!
@Foibos
σαφώς και υπάρχει βία και ανάμεσά μας και παντού στην φύση ,αλλά ... δυστυχώς έ?
ή ευτυχώς μήπως?
και τελικά,αφήνοντας στο πλάι λύκους ή καταπιεστικούς ή νεοχίπιδες πατεράδες και μιλώντας μόνο για σκύλους
τα περιστατικά βίας μεταξύ σκύλων κατά πόσο δικαιοδοτούν την χρήση βίας εκ μέρους μας? ή δεν τα αναφέρεις ώς κάτι τέτοιο?
και τέλος αγαπητέ ,τριανταφυλλένιε ,μυρωδάτε sea-mol τι δεν σου απάντησα?(αν μπορώ δηλαδή.....να στο απαντήσω)