To καλοκαιρι αφησαμε την killah για 5 μερες σε ξενοδοχειο που μου προτεινε ο αδελφος μου που ειχε αφησει παραλληλα το δικο του Yorkshire για ενα μήνα. Ο ιδιοκτητης εχει pet στη Κηφισια και ειναι και εκπαιδευτης. Την ιδεα του ιδιοκτητη pet δεν την καλοειδα αλλα οταν πηγα την killah να την αφησω, με ευχαριστησε το γεγονος οτι δεν πουλουσαν σκυλους.
Η μικρα λοιπον δοθηκε στο pet όπου οι ιδιοι την μετεφεραν στο Μαρκοπουλο όπου ειναι το ξενοδοχειο, καθως βιαζομασταν σε 2 ωρες να φυγουμε και δεν προλαβαιναμε να παμε εμεις. Οταν τη πηραμε ομως πηγαμε επιτηδες να την παρουμε απο εκει για να ελεγξουμε τις εγκαταστασεις.
Ο χωρος ηταν περιφραγμενος και ειχε μεσα ενα καινουριο σπιτι που εμενε ο ιδιοκτητης και διπλα απο αυτο κτισμενες εγκαταστασεις για τους σκυλους. Καθε σκυλος ειχε το δικο του δωματιο με δικο του κηπάκι μπροστα απο αυτο για τις αναγκες του. Καθε μερα εβγαιναν σε ενα τεραστιο χωρο με γκαζον για την βολτα τους, στο οποιο υπηρχαν και κατασκευες για agility για τα πιο ενεργητικα σκυλια. Επισης η βολτα γινοταν οχι όλοι μαζι και βουρ για το παχνι αλλα κατα ειδος και χαρακτηρες που ταιριαζαν.
Η Killah οταν την εφερε εκανε σαν τρελη σαφως για εμας, αλλα και για τον ιδιοκτητη και πηδαγε σαν μουρλο και του εκανε χαρες. Ετσι καταλαβα οτι και ο ιδιος ειχε περασει αρκετη ωρα μαζι της. Μας γυρισε και με καποια γραμμαρια παραπανω...
Επισης και του αδελφου μου που εκατσε ενα μηνα εκει, γυρισε σε πολυ καλη κατασταση.
Οποτε αν καποιος ψαχνει για κατι τετοιο, ευχαριστως να του το συστησω και ας κανει και ο ιδιος την ερευνα του.