Πανσιόν ζώων

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Γεια σε όλους!
Πήρα σήμερα την Κέλλυ ύστερα από 10 μέρες όπου την εμπιστεύτηκα σε μια πανσιόν.

Με το επιχείρημα ότι χθες έβρεξε καρέκλες, είδα ένα σκύλο βρώμικο με το λουρί της μέσα στη λάσπη, επίσης, η τροφή της βράχηκε για την οποία αποζημιώθηκα.

Παρατήρησα ακόμη ότι δεν μου έδειξαν το χώρο που έμενε αλλά έναν άλλο χωρό κοντά στη ρεσεψιόν άσχετα που αυτοί τον παρουσίασαν ως το μέρος που έμενε. Ο ιδιοκτήτης στο μεταξύ μίλησε με αγένεια σ έναν από τους υπαλλήλους μπροστά μου κάτι που ενίσχυσε την αρνητική εικόνα.

Μήπως είμαι υπερβολική ; πρώτη φορά την άφησα, το ποσό της πανσιόν διόλου ευκαταφρόνητο. Αδυνάτισε και έχασε το τουλουμποειδές της σκέρτσο κάτι για το οποίο δεν ανησυχώ ιδιαίτερα θα το ξαναβρεί. Τώρα έχει σωριαστεί και κοιμάται.

Χαρούμενη την είδα έκανε κωλοτούμπες που με είδε. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία ; της αμφιταλάντευσης εννοώ.

Last edited by a moderator:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Εγώ σε πανσιόν που έπινα νερό στο όνομα της και είχα αφήσει πολλές φορές σκύλους μου και την τελευταία φορά απογοητεύτηκα παίρνοντας τον σκύλο μου ταλαιπωρημένο και αδυνατισμένο...Ωστόσο επειδή πρόκειται για σκύλο με έντονο πρόβλημα άγχους αποχωρισμού γιατί δεν έχει μείνει ΠΟΤΕ μόνος του και όταν μένει κάνει χαμό, πιστεύω ότι σοκαρίστηκε ιδιαίτερα με τον αποχωρισμό μας για αυτό και γαύγιζε ασταμάτητα (έπαθε αφωνία) και είχε έντονο στρες.
Θέλω να πω ότι καμιά φορά μπορεί να μην φταίει το μέρος αλλά και οι ιδιαιτερότητες του σκύλου. Δεν θέλω βέβαια σε καμιά περίπτωση να δικαιολογήσω την πανσιόν που αναφέρεις πόσο μάλλον επειδή δεν την γνωρίζω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στα αρνητικά της είναι ότι στην παραδόσανε λασπωμένη ( η βροχή δεν είναι δικαιολογία) και πολύ σημαντικό μείον ότι δεν σου έδειξαν που έμεινε. Αυτό έπρεπε να απαιτήσεις να το δεις πριν την αφήσεις.

• Like
Reactions: Φλάφη

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Σε ευχαριστώ για την απάντηση Κυβέλη, έχω προβληματιστεί πραγματικά. Πήγα εκεί διότι πίστευα ότι είναι το καλύτερο, σαν περιβάλλον, ότι θα γίνει πιο ανεξάρτητη και τέλος πάντων θα μετριάσω τις τύψεις μου. Ανταυτού αισθάνομαι ότι πλήρωσα για να έχω τύψεις επί 10 ...

Έπρεπε να μιλήσω αλλά ξεγελάστηκα, αφού έφυγα σκέφτηκα ότι ο χώρος που μου έδειξαν ήταν ευθεία της εισόδου ενώ είδα τον υπάλληλο να στρίβει, μετά μου είπαν για την τροφή και δεν παρατήρησα πώς έγινε και μου την έβαλαν στο σημείο που οδηγήθηκα. Τέλος πάντων ... εμπόριο είναι όλα , αυτό που μπορώ να κάνω τώρα είναι αρνητική κριτική στη σελίδα τους και να ενημερώσω και άλλους φιλόζωους - σκυλογονείς.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Τέλος πάντων ... εμπόριο είναι όλα , αυτό που μπορώ να κάνω τώρα είναι αρνητική κριτική στη σελίδα τους και να ενημερώσω και άλλους φιλόζωους - σκυλογονείς.
To ότι είναι εμπόριο εννοείται και το γνωρίζουμε. Επιχειρήσεις είναι. Αυτό όχι απλώς δεν εμποδίζει το να είναι σωστοί επαγγελματίες αλλά το επιβάλλει κιόλας. Δεν πάμε εκεί τα σκυλιά μας για να τα αγαπήσουν αφιλοκερδώς αλλά πληρώνουμε και έχουμε απαιτήσεις. Εφόσον δεν είναι παράλογες θα πρέπει να τις διεκδικούμε.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Συγγνωμη,
αλλα δε θα το επαιρνα καθολου καλα αμα εβλεπα την Ηρα βρωμικη κ με το λουρι μεστις λάσπες...
παει να πει ήταν εκτεθειμενη...
απο που κ ως που?
Ειδικα στην περιπτωση μας που ξερω ποσο σιχαινεται να βρεχεται κ ναναι βρωμικη,θα γινόταν της τρελης αμα την εβλεπα σαυτη την κατασταση γιατι αμεσα θα αναγνωριζα οτι υποβληθηκε σε ταλαιπωρια!
Το ιδιο ισχυει κ για την τροφη,
αλλα χεστηκα κιολας για την τροφη!
Κ σιγουρα δε θα την παρεδιδα ευθυς εξαρχης χωρις να δω που θα στεγαζεται!
Δε με νοιαζει αν το βλεπουν καποιοι σαν εμποριο,
που ειναι,
κ πολυ καλα κάνουν δλδ αν με ρωτας,
δεν απαιτω εγω απο κανεναν να αγαπησει το σκυλι μου,
αλλα ο καλος ο εμπορος κοιταει να ειναι κ φέρεται σαν επαγγελματιας (οχι απλα να φαίνεται) ωστε να μενει ευχαριστημενος ο πελατης κ να τον ξαναπροτιμησει!
Το οτι σου ειπαν ψεμματα για κατι τοσο απλο,
οσο το που εμενε,
δειχνει οτι κατι ειχαν να κρυψουν...
σιγουρα αυτο δεν ειναι δειγμα σωστου επαγγελματια!
Κ αν λενε ψεμματα γι'αυτό...
για τι αλλο λενε?

Και να γιατι δεν εμπιστευομαι ουτε την μανα μου μαζι της...
Αλλα οχι κ να πλήρωνα κ να αντικρυζα κ αυτα τα χαλια!

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
Απαγορεύεται να πούμε το όνομα της πανσιόν δημόσια ;; Γιατί αν είναι αυτή που φαντάζομαι ... Να στρέψω το ενδιαφέρον μου άλλου !!!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κι εγώ έχω πάει τα σκυλιά μου σε πανσιόν και μάλιστα στα Γιάννενα που βρέχει καταρρακτωδώς 370 μέρες τον χρόνο αλλά ποτέ δεν τα πήρα λασπωμένα παρόλο που και στην βροχή έβγαιναν και ο Enzo μαζεύει την βρώμα πιο εύκολα κι από το σουίφερ... Δεν είναι δικαιολογία η βροχή...
Η τροφή ρώτησες πως σκατά βράχηκε; Θέλω να πω, τί σχέση έχει η βροχή με το ότι βράχηκε η τροφή, που την είχαν βάλει;

Κι εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω το όνομα της πανσιόν.

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Ξέχασα να σας πω ότι φεύγοντας μου έδωσαν ένα χαρτί όπου αναγράφονταν κάποιες συνέπειες της παραμονής της στο χώρο αφού θα την έπαιρνα σπίτι, οι λάσπες δικαιολογούνταν ως η φυσική συναναστροφή με τους σκύλους, πιθανή στοματική- εντερική διαταραχή οφείλεται στις ελιές και στα φύλλα ή σε ό,τι άλλο έχει το περιβάλλον της πανσιόν.
Η μικρή είναι αλλεργική και είχα επισημάνει να μην τρώει τίποτα μα τίποτα άλλο, δύο φορές σήμερα που έκανε κακά αναρωτήθηκα τι δεν έτρωγε εκεί μέσα.

@Μαρια&Ηρα έχεις δίκιο τα χασα, τους έχω κράξει στο προφίλ μου στο φέις, στην κριτική γκουγκλ

Ωστόσο για να είμαι δίκαιη όταν την είδα ήταν ευτυχισμένη, χοροπήδαγε και με όλο το προσωπικό πολύ εκδηλωτική.

Η επιλογή μου να την πάω εκεί θεμελιώθηκε πάνω στα τόσα εγκωμιαστικά σχόλια που διάβαζα, ότι δεν έχουν κελιά και ότι κάνουν δραστηριότητες με τα ζωάκια. Πλήρωσα 20 ευρώ τη μέρα για να πάω και να δω ένα σκύλο με τρίχωμα από κίτρινο να έχει γίνει άσπρο από τα ξεραμένα χώματα και ένα κολάρο μέσα στη λάσπη .... Ποτέ ξανά

Last edited by a moderator:

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Όταν πήγα υπόγραψα μία φόρμα ότι συμφωνώ να εκτεθεί στα πλαίσια της φιλοζωικής επαφής με τους άλλους σκύλους .... φεύγοντας μου έδωσαν ένα χαρτί Α4 απαριθμώντας όλες τις παρενέργειες της θεσπέσιας παραμονής.

Για την τροφή που βράχηκε η υπεύθυνη κατηγόρησε τον υπάλληλο ... ό, τι να ναι τουλάχιστον αποζημιώθηκα σε αυτό το κομμάτι.

Last edited:
  • Like
Reactions: bish

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κ αμα δε θελεις να εκτεθει δλδ στα αλλα σκυλια?
Δεν εχει το καθενα το κενελ του?

20€ τη μερα ειπες?

Παιδιά ανοίγω σκυλοξενοδοχειο!

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Διαλέγεις εσύ αν επιθυμείς να είναι τελείως μόνη της ή με άλλο σκυλάκι παρέα, δεν είναι ακριβώς κέννελ, σαν αυλίτσες με περίφραξη. Ναι 20 ευρώ και με την τροφή της από εμένα διότι είναι αλλεργική. Δεν κρατούσα τα χρήματα να την άφηνα ελεύθερη στο Τατόι να κυλιέται στις λάσπες και τσάμπα;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Επανερχομαι...
Σε λενε Ράνια?
Εαν οχι,τοτε υπηρξε κ αλλο παρόμοιο κρουσμα
Καλα κρασιά

Εντιτ : βρε πως σε λενε τελικα εσενα?
Ρανια,Έρση...

Last edited:

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Γεια σας και πάλι,

Ράνια ναι! Λοιπόν με πήρανε τηλέφωνο, διάβασαν την κριτική μου μάλλον στο φέις δεν ξέρω κιόλας. Κάναμε έναν ωραίο διάλογο, παραδέχτηκαν τα λάθη τους και δήλωσαν ότι στεναχωρήθηκαν και εκείνοι.

Η Κέλλυ ήταν σε αυτήν την κατάσταση γιατί μόλις είχε σκάψει στο γκαζόν και δεν πρόλαβαν να την καθαρίσουν, ο χώρος που την βρήκαν παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν αυτός που έμενε, την τροφή μου την παρήγγειλαν συν που με αποζημίωσαν, τον Αύγουστο λόγω του φόρτου εργασίας υπολειτουργούν.

Αυτά από εμάς, ελπίζω να ακολουθήσουν ευχάριστες αναρτήσεις απο δω και πέρα και να ενημερώνει ο ένας τον άλλον γιατί δεν έχουμε άλλο τρόπο πέρα ο ένας τον άλλον.

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
...τον Αύγουστο λόγω του φόρτου εργασίας υπολειτουργούν...
Ο Αύγουστος όμως, είναι ο μήνας που γεμίζει το ταμείο τους. Οπότε, καλό θα ήταν, να φροντίσουν να μην υπολειτουργούν. Γενικώς και ειδικώς τον Αύγουστο :)

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
δεν ξέρω από πανσιόν γιατί δεν έχω αφήσει ποτέ τα σκυλιά μου , αλλά αν το πρόβλημα ηταν μόνο οι λάσπες δεν το βρίσκω τραγικό.
Αν πήρες πίσω έναν χαρούμενο σκύλο, χωρίς σημάδια στρες και απλώς ήθελε ένα καλό μπάνιο μια χαρά το βρίσκω.

• Like
Reactions: alexouli and mareco

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
Αν ήταν λάσπες πριν πέντε λεπτών δε θα έδινα σημασία,έπαιξε οκ έγινε χάλια.

Εδώ κυλιέται σαν το γρουν και με το που τινάζεται φεύγουν όλα και είναι μία χαρά.
Η ένσταση μου ήταν στο θέμα της υγιεινής, δλδ πόσο καιρό την είχαν έτσι διότι το τρίχωμα της είχε αλλάξει χρώμα και δεύτερον πού κοιμόταν.
Όταν διαφημίζεις τα υψηλά σου στάνταρντς δεν περιμένεις να δεις το σκύλο σου έτσι την μέρα που θα τον πάρεις.
Μάι οπίνιον ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει και να δει και να κρίνει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
δεν ξέρω από πανσιόν γιατί δεν έχω αφήσει ποτέ τα σκυλιά μου , αλλά αν το πρόβλημα ηταν μόνο οι λάσπες δεν το βρίσκω τραγικό.
Αν πήρες πίσω έναν χαρούμενο σκύλο, χωρίς σημάδια στρες και απλώς ήθελε ένα καλό μπάνιο μια χαρά το βρίσκω.
Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα σύμφωνα με όσα γράφει η κοπέλα όμως...Δεν της έδειχναν με τίποτα τον χώρο που έμεινε ο σκύλος. Αυτό για μένα είναι μεγάλο φάουλ. Σε συνδιασμό με την βρώμα του όταν παραδόθηκε που δεν έδειχνε προφανω΄ς να έχει γίνει την τελευταία ώρα κάτι δεν έγινε σωστά.

• Like
Reactions: vek