Εκπαίδευση σε κουτάβι 6 μηνών

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.059
1.109
28
Καταρχάς κάνε με tag, αν θέλεις την γνώμη μου οπωσδήποτε, γιατί μόνο τυχαία μπορεί να σε δω έτσι. Μην κοιτάς που σήμερα πέφτει το μάτι μου, στο θέμα. Γενικά, δεν πέφτει.

Κατά δεύτερον, δεν υποστηρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ, που δεν έχω δει με τα μάτια μου και δεν έχω ακούσει με τ' αφτιά μου. Μάλλον τώρα, το κάνω πιο σαφές ε; :)
ναι πιστευω καταλαβαινω τι λες. παντως αν ισχυουν αυτα που διαβαζουμε..... θεωρω μπορουμε να συμφωνησουμε ολοι πως δεν ειναι μια ιδανικη κατασταση

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.893
20.271
ναι πιστευω καταλαβαινω τι λες. παντως αν ισχυουν αυτα που διαβαζουμε..... θεωρω μπορουμε να συμφωνησουμε ολοι πως δεν ειναι μια ιδανικη κατασταση
Παίζει το πρώτο τέτοιο σχόλιο, αυτής της κατάστασης, να ήταν δικό μου.
Και ερχόμαστε 15 σελίδες μετά, να συζητάμε αυτό, που όταν το είπα εγώ, ενόχλησε.
Να βρει το σκυλάκι, άλλο σπίτι, χθες.

• Like
Reactions: Ans

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.885
7.453
Είναι μία εκ γενετής συμπεριφορά που έβγαλε από την 1η μέρα που ήρθε. Απλά εξελίχθηκε...
Τώρα θέλει να με κατασπαράξει ΑΝ δεν περάσει το δικό του.
Ολοι μου λένε ότι έπρεπε να του είχα ασκήσει αρκετή βία... να μάθει ότι δεν του περνάει.
Δεν μπόρεσα....
Τώρα φέρνω τον έναν πίσω απ'τον άλλον εκπ/τές και θα δώ τί θα πούνε..
Μου είπε αυτός που θα ρθει άμεσα, ότι θα αξιολογήσει το ζώο και θα πει αν τελικά ταιριάζει στο προφίλ μου, αν υπάρχει ελπίδα να αλλάξει η συμπεριφορά του μέσω εμού ή τελικά απαιτείται κάποιος άλλος ιδιοκτήτης πιο ισχυρός.
Αναμένω..
Πες μου ότι δεν είδες στην ουσία το βίντεο χωρίς να μου πεις ότι δεν το είδες..

Πέρασε κ δεν ακούμπησε ε;

Ξαναδεστο. Καλά.

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
199
39
52
Πες μου ότι δεν είδες στην ουσία το βίντεο χωρίς να μου πεις ότι δεν το είδες..

Πέρασε κ δεν ακούμπησε ε;

Ξαναδεστο. Καλά.
Το είδα όλο! Συμφωνώ με όλα εννοείται! Δεν ανέφερε όμως ΠΟΥΘΕΝΑ επιθετικότητα και μάλιστα σοβαρή στον ιδιοκτήτη του και χωρίς προφανή λόγο!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.885
7.453
Το είδα όλο! Συμφωνώ με όλα εννοείται! Δεν ανέφερε όμως ΠΟΥΘΕΝΑ επιθετικότητα και μάλιστα σοβαρή στον ιδιοκτήτη του και χωρίς προφανή λόγο!
Αν δεν το είδες εν τάχει, κ άρα δεν κατανοησες τι λέει - γιατί δεν κατανοησες, ίσως αξίζει τον κόπο να το ξαναδείς λ, πιο ήρεμα κ με καθαρό μυαλό.

Αν το ξαναδείς κ καταλάβεις τα ίδια, μάλλον όντως δεν θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.885
7.453
Να βρει το σκυλάκι, άλλο σπίτι, χθες.
Μωρέ το μόνο πρόβλημα εξ αρχής με αυτό, που ήταν πάντα το ιδανικό, είναι ότι δε βρίσκεται συχνά ένα σπίτι, πόσω μάλλον άλλο σπίτι.

Κ πόσω μάλλον όταν το σκυλί δεν είναι κ βούτυρο κ θέλει δουλειά κ έχει χαθεί κ πολύτιμος χρόνος.

• Like
Reactions: Ans

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
199
39
52
Μωρέ το μόνο πρόβλημα εξ αρχής με αυτό, που ήταν πάντα το ιδανικό, είναι ότι δε βρίσκεται συχνά ένα σπίτι, πόσω μάλλον άλλο σπίτι.

Κ πόσω μάλλον όταν το σκυλί δεν είναι κ βούτυρο κ θέλει δουλειά κ έχει χαθεί κ πολύτιμος χρόνος.
Κάνε "εικονα" στο μυαλό σου αυτό που θα του συμβεί.... : κλεισμένος σε ένα κλουβί καταφυγίου, μέσα στο κρύο, με πονεμένη κοιλιά λόγω χρόνιας φλεγμονης εντέρου, να ξύνεται λόγω ατοπικής δερματίτιδας που δεν θα τον κάνει ΚΑΝΕΙΣ μπάνιο και μασάζ με το ειδικό αφρόλουτρο, να μην ξέρει ΓΙΑΤΙ έχασε ένα σπίτι-παλάτι, να κλαίει, να φοβάται, να κρυώνει ΚΑΙ να τρώει καθημερινά ξύλο προκειμένου να στρώσει την προβληματική συμπεριφορά του.

Σ'αρέσει αυτό που "βλέπεις" μόλις φύγει από τα χέρια μου ;;;;;

• Haha
Reactions: mareco

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
199
39
52
Αν δεν το είδες εν τάχει, κ άρα δεν κατανοησες τι λέει - γιατί δεν κατανοησες, ίσως αξίζει τον κόπο να το ξαναδείς λ, πιο ήρεμα κ με καθαρό μυαλό.

Αν το ξαναδείς κ καταλάβεις τα ίδια, μάλλον όντως δεν θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
Το ξαναείδα. Οκ.. αναφέρει σαφώς ότι η ματαίωση που του προκαλώ και ο θυμός επίσης, όταν του πάρω κάτι από το στόμα ή δεν γίνει το δικό του, αυτό του προκαλεί το ένστικτο. Και λέει να εστιάσουμε εκεί... Είναι αυτό που λέω όμως... κακόμαθε! Δεν υπάρχει άλλη αιτία πχ ανθρωποφοβία, σκυλοφοβία κλπ Δεν υπάρχει γενικώς αιτία να μου επιτεθεί. Είναι επειδή έχει παρει αέρα... αφού ανέχθηκα εξαρχής λόγω της αρρώστιας του πολλά... που δεν έπρεπε.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.059
1.109
28
Κάνε "εικονα" στο μυαλό σου αυτό που θα του συμβεί.... : κλεισμένος σε ένα κλουβί καταφυγίου, μέσα στο κρύο, με πονεμένη κοιλιά λόγω χρόνιας φλεγμονης εντέρου, να ξύνεται λόγω ατοπικής δερματίτιδας που δεν θα τον κάνει ΚΑΝΕΙΣ μπάνιο και μασάζ με το ειδικό αφρόλουτρο, να μην ξέρει ΓΙΑΤΙ έχασε ένα σπίτι-παλάτι, να κλαίει, να φοβάται, να κρυώνει ΚΑΙ να τρώει καθημερινά ξύλο προκειμένου να στρώσει την προβληματική συμπεριφορά του.

Σ'αρέσει αυτό που "βλέπεις" μόλις φύγει από τα χέρια μου ;;;;;
τωρα αρχισατε τα πολυ δραματικα, και θεωρω πρεπει λιγο να τα κοψετε και να σκεφτειτε λογικα, γιατι το χανετε το παιχνιδι.
ξαναλεμε: ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ. ουτε να το δωσετε στον πρωτο τυχαιο "ματσο μαν" "εκπαιδευτη" που θα σας το ζητησει. ειπαμε να βαλετε αγγελιες εδω στο φορουμ, που υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ατομα που εχουν εμπειρια με δυσκολα σκυλια, και σε σελιδες σε μεσα που θα σας συστησουν οι συμφορουμητες που ειναι εμπιστες και γινεται σοβαρος ελεγχος για το που θα παει ενα ζωο. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥ.
ξαναλεω, δεν μιλαω με μισος ουτε ανεδεια, αλλα πρεπει να ξεπερασετε λιγο το συμπλεγμα του σωτηρα που σας πιανει! κανατε οτι μπορουσατε, ναι! μπραβο! δεν τα καταφερατε! και αυτο ειναι ΟΚ!!! δεν πειραζει! προσπαθησαμε, δεν φτασαμε στο επιθημητο αποτελεσμα, και αυτο ειναι ΟΚ να το παραδεχτουμε! τον μπλακυ δεν θα τον σωσουν ουτε τα μασαζακια ουτε η ζεστουλα ουτε η βολτα με το καροτσακι στο παρκο ουτε να πετιεται 3 μετρα μακρια ενω πρωτα εχει σηκωθει στον αερα σαν αρνι ετοιμο για σουβλισμα! αν πραγματικα τον αγαπατε, πρεπει να αρχισετε να ψαχνετε για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καταλληλο σπιτι για εκεινον! και ΟΧΙ, αυτο δεν σημαινει ουτε καταφυγιο ΟΥΤΕ καπου που θα τρωει ξυλο!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.893
20.271
Επανάληψη, μήτηρ μαθήσεως...

...οι εθελοντές των φιλοζωικών, δεν μαζεύουν ζώα, για να τα βασανίζουν.

Το 'χουμε;
Το 'χουμε!

Πάρα πολύ πιθανό, σε ένα καταφύγειο, ή σε ένα φουλ γεμάτο σπίτι εθελοντή, να ήταν ήδη μια χαρά το σκυλάκι, ή και να είναι μακράν καλύτερα, από δω και στο εξής.

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
199
39
52
τωρα αρχισατε τα πολυ δραματικα, και θεωρω πρεπει λιγο να τα κοψετε και να σκεφτειτε λογικα, γιατι το χανετε το παιχνιδι.
ξαναλεμε: ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ. ουτε να το δωσετε στον πρωτο τυχαιο "ματσο μαν" "εκπαιδευτη" που θα σας το ζητησει. ειπαμε να βαλετε αγγελιες εδω στο φορουμ, που υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ατομα που εχουν εμπειρια με δυσκολα σκυλια, και σε σελιδες σε μεσα που θα σας συστησουν οι συμφορουμητες που ειναι εμπιστες και γινεται σοβαρος ελεγχος για το που θα παει ενα ζωο. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥ.
ξαναλεω, δεν μιλαω με μισος ουτε ανεδεια, αλλα πρεπει να ξεπερασετε λιγο το συμπλεγμα του σωτηρα που σας πιανει! κανατε οτι μπορουσατε, ναι! μπραβο! δεν τα καταφερατε! και αυτο ειναι ΟΚ!!! δεν πειραζει! προσπαθησαμε, δεν φτασαμε στο επιθημητο αποτελεσμα, και αυτο ειναι ΟΚ να το παραδεχτουμε! τον μπλακυ δεν θα τον σωσουν ουτε τα μασαζακια ουτε η ζεστουλα ουτε η βολτα με το καροτσακι στο παρκο ουτε να πετιεται 3 μετρα μακρια ενω πρωτα εχει σηκωθει στον αερα σαν αρνι ετοιμο για σουβλισμα! αν πραγματικα τον αγαπατε, πρεπει να αρχισετε να ψαχνετε για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καταλληλο σπιτι για εκεινον! και ΟΧΙ, αυτο δεν σημαινει ουτε καταφυγιο ΟΥΤΕ καπου που θα τρωει ξυλο!!!!

Επειδη δεν γνωρίζω το φόρουμ καλά, καθώς μπήκα σε κατάσταση πανικού πριν 2,5 μήνες αποκλειστικά για το πρόβλημά μου, υπάρχουν άτομα που βάζουν "ζήτηση" για σκυλιά εδώ? Και μάλιστα με ιδιαίτερες ανάγκες?? Και πού είναι αυτός ο χώρος που υπάρχουν αυτές οι αγγελίες-ζήτηση??

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.059
1.109
28
Πάρα πολύ πιθανό, σε ένα καταφύγειο, ή σε ένα φουλ γεμάτο σπίτι εθελοντή, να ήταν ήδη μια χαρά το σκυλάκι, ή και να είναι μακράν καλύτερα, από δω και στο εξής.
εγω εχω ηδη υποψην μου μια εδω στο φορουμ που μαζι της θα περναγε ζωη και κοτα το μωρο, αν δεν ειχε ηδη τα χερια της φουλ με τοσα σκυλογατοπαιδα :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Estranged

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.059
1.109
28
Επειδη δεν γνωρίζω το φόρουμ καλά, καθώς μπήκα σε κατάσταση πανικού πριν 2,5 μήνες αποκλειστικά για το πρόβλημά μου, υπάρχουν άτομα που βάζουν "ζήτηση" για σκυλιά εδώ? Και μάλιστα με ιδιαίτερες ανάγκες?? Και πού είναι αυτός ο χώρος που υπάρχουν αυτές οι αγγελίες-ζήτηση??
θα πατησετε πανω δεξια που λεει Forums, και μετα στην ενοτητα Προσφορα, και μετα στην ενοτητα Χαριζονται 3-6 μηνων.

• Like
Reactions: Koutavomama

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.893
20.271
εγω εχω ηδη υποψην μου μια εδω στο φορουμ που μαζι της θα περναγε ζωη και κοτα το μωρο, αν δεν ειχε ηδη τα χερια της φουλ με τοσα σκυλογατοπαιδα :ROFLMAO:
Ε ναι. Δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση, να φορτώνονται άνθρωποι, απλά επειδή μπορούν.
Να ανοίγουμε τις δεξαμενές παιδιά, ε; :)

@medusa μάλλον φοβούνται να το πουν, αλλά πιστεύω ότι για σένα χτυπάει η καμπάνα! :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.893
20.271
Και μάλιστα με ιδιαίτερες ανάγκες??
Αυτά είναι τώρα, που φοβάμαι εγώ!

Στις λοιπές σελίδες/ομάδες/site, ας γράψει κάποιος ΑΛΛΟΣ, το κείμενο της αγγελίας, θα παρακαλούσα πολύ, για χάρη του μικρούλη.

• Like
Reactions: Ans and TheBestBoi

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.885
7.453
Είναι αυτό που λέω όμως... κακόμαθε!
Τα περισσότερα που λέτε σε αυτό το νήμα, αν είναι κάτι σίγουρο, είναι πως δεν "είναι" αυτό που λέτε.

Πάρτε κ ένα για την.. "κακομαθησια". Του ιδίου, έκατσα κ τα είδα χθες, αφού είδα ότι είχε 4 parts:

Έχει κ άλλα δύο για την αντιδραστικότητα.

• Like
Reactions: Koutavomama

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.885
7.453
Ε ναι. Δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση, να φορτώνονται άνθρωποι, απλά επειδή μπορούν.
Να ανοίγουμε τις δεξαμενές παιδιά, ε; :)

@medusa μάλλον φοβούνται να το πουν, αλλά πιστεύω ότι για σένα χτυπάει η καμπάνα! :D
Καλέ ονόματα δε λέμε (οικογένειες δε θίγουμε), θες να αρχίσουν να της τα στέλνουν από όλη την Ελλάδα με κουριερ;;;

• Like
Reactions: mareco

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.302
Μέλη
20.063
Νεότερο μέλος
Emmyg