σου φαινεται να μπερδευουμε την κοινωνικοποιηση με την κλτωτσοπατιναδα η τον υμνο με την μαντιναδα?το ξερεις οτι με βαση αυτα που λες ,δεν θα επρεπε να σε ειχε καλυψει το κοκονι?δεν σε βρισκω κ πολυ συμφωνο...εχεις μπερδεψει κατα πολυ την εκπαιδευση σπορ με την καθημερινοτητα φιλε...
απο εκει κ μετα ,μαθε οτι η φυση του σκυλου που αναφερεις,ειναι τετοια που τον βοηθαει να τα βγαζει περα με ιδιοκτητες σαν εμενα,σαν εσενα,σαν το παραδιπλανο μας....πληρης προσαρμωγη κ στις πιο δυσκολες συνθηκες!!!!οπωτε για ποια φυση μιλας?μηπως μπερδευεις μεσα λιγο κ απο την φυση κ τα θελω τα δικα μας?
αυτο καταλαβαινω....για αυτο κ η απαγορευση στον σκυλο να παιζει με αλλα σκυλια...για να εχεις πιο ευκολα την προσοχη του αργοτερα,οχι κατι αλλο!!!!δυστυχως δλδ,απο τα λεγωμενα σου,του στερεις την ευχαριστηση ,για να εχεις την απολυτη υπακοη του πιο ευκολα...να σε πληροφορησω λοιπον,οτι η απολυτη υπακοη ερχεται ακομη κ μετα απο ατελειωτο παιχνιδι με αλλα σκυλια!δεν ειναι εμποδιο το παιχνιδι.
ανεφερες για την φυση του σκυλου...η φυση του σκυλου μηπως ηταν να ζει σε διαμμερισμα??μηπως να τρωει ξηρα τροφη??μηπως να κυνηγαει σαν χανος μανικια??του αρεσει να ζει με τον ανθρωπο...οκ...κριμα να μην εχουν μιλια να μας πουν κ με λογια αυτο που θελουν....απο την στιγμη που βλεπω ενα σκυλι να ξεσαλωνει κ να γουσταρει ομως με το παιχνιδι με αλλα σκυλια,ειναι αρκετο να με κανει να καταλαβω το τι θελει...να ανοιξω τα ματια θελει κ να δω!
το σκυλι δεν ειναι μπλουζακι....βγαινει απο το εργοστασιο κ μπαινει στην ντουλαπα μας???εφυγε απο την μανα κ γεια σου σκυλοκοσμε ,γιατι ειμαι ματιαοδοξος κ θελω να δεθει μονο μαζι μου?θα παω κ θα του κανω κοινωνικοποιηση με περιστερια κ χελιδωνια που εχω στο σπιτι κ θα τον βαζω να βλεπει κ αυτια να μαθει για συνταξεις!καλη φαση!κ οταν θα βλεπει αλλα σκυλακια το σκυλακι μου αυριο μεθαυριο κ θα θελει να τα κοψει στα δυο,θα ειμαι περιφανος για το καταπληκτικο δεσιμο που εχω μαζι του....