Παιχνίδι με δυνατά δαγκώματα

Status
Κλειδωμένο θέμα

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Darkpaladin, πως γνωρίζεις, πως διαβάζεις εναν σκύλο? Σε πόση ώρα? Απο την εμφανιση του? Απο την εμφάνιση του ιδιοκτητη? Πως? Απ μια συμπεριφορά? Απο ενστικτο? Πώς?
Για να εχουμε άποψη τι είναι ο σκύλος που βλέπουμε, πρέπει πρώτα να ξέρουμε τον ιδιοκτήτη, ταπεινή άποψη μου.

Το θέλω να πιστευω απο την πραξη απέχει πολύ. Μιλάμε, αν εχω καταλάβει καλα, για παιχνίδι σκύλων σε πάρκο, σε αλάνα με άλλα σκυλιά, όπου μπορεί ο καθένας να πάει και να αφήσει τον σκύλο του για παιχνίδι. Αρα, δεν λέμε για ελεγχόμενη βόλτα, με προϋποθέσεις και με ουσιαστικό λόγο για να παίξει ο σκύλος. Ο σκύλος δεν εχει τις ανάγκες του ανθρώπου για κοινωνικές σχέσεις, ταπεινη άποψη μου.

Για την εκπαιδευση φύλαξης, πρέπει ο σκύλος να ειναι κοινωνηκοποιημενος-κοινωνηκότατος και όχι απομονομένος και σε καραντίνα. Αλλά αφου δεν σε ενδιαφέρει, ας το αφήσουμε ή ας το αναπτύξουμε σε άλλο θέμα.
Το ότι δεν θα παίξει ή ότι θα παίζει με άλλα σκυλιά σημαίνει ότι θα χαζοπαίζει όποτε βλέπει σκύλο?

Ανάλογα τι θέλει ο κάθε ενας απο τον σκύλο του, έτσι τον "φτιάχνει".

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
στο συγκεκριμενο λοιπον προβλημα του σισε.... που εχει κι ενα θεματακι..
τι προτεινετε.... αφηστε τα γενικα κι αοριστα απαντηστε του πριν ο σκυλος γινει 13 μηνων.......
Η δικιά μου δεν είναι συγκεκριμένη?

Τι να πω για κάποιους εδώ μέσα?
Τελικά όταν αποκαλούσαν εμένα βλάκα μάλλον άδικα εκνευρίστηκα, μπορούν να φτάσουν και πιο χαμηλά, στο πάτο.
Ο admin που είναι?
Οχι για τα post, αλλά για τα μέλη...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
γκρρρρρρ αρφ γκρρρρρρρρρρρρρρ (συνδιάζεται με εικόνα ροτβάιλερ με τα δόντια έξω)

μην μαλώνετε ρε αφού δεν διαφωνείτε και τόσο πολύ ουσιαστικά.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97