δεν μπορώ να πιστέψω πως στην Ελλάδα ένας ιδιώτης δεν θα βρει ένα κατάλληλο αρσενικό( με όλα τα χαρτια του και όλες τις εξετάσεις και τα χαρτιά του ) για το θυληκό του
ένας εκτροφέας θα πει: γιατί όχι; ας πάω ισπανία να το ζευγαρώσω πολύ σωστο σκυλί ο Χόρχε, ας πάω και στην μαδρίτη που δεν έχω πάει, ε τώρα ευκαιρία και η ίμπιζα! ........
δεν λέω, ναι πολλοί έχουν σκόπο στη ασφαλή διαιώνησει της φυλής, όμως όταν πληρώνεις 1300 το κουτάβι, πληρώνεις και το χόμπυ του εκτροφέα, καλώς ή κακώς
Σιγά μην πάει ζευγάρωμα με έναν αρσενικό και διακοπές και μετά εσένα σου πουλάει το κουτάβι 1000 + τα mojitos που έχει πιει εκεί στην Ibiza στην ξαπλώστρα=1300ευρώ!
Αποφασίστε τι θέλετε!
Θέλετε έναν εκτροφέα που προσπαθεί για κάτι καλύτερο?Υποστηρίξτε τον!Αν δεν θέλετε μην παίρνετε σκύλο από εκτροφέα!Επιλογές είναι αυτές!Αλλά οι επιλογές έχουν και συνέπειες!
Πάει στο εξωτερικό για ζευγάρωμα, γιατί πήγε!
Δεν κάνει καλά ζευγαρώματα, γιατί δεν κάνει!
ΝΑΙ θα πληρώσεις και το χόμπυ!
ΝΑΙ θα πληρώσεις και το νταραβέρι!
ΝΑΙ θα πληρώσεις γιατί έχεις έναν άνθρωπο που ξέρει 5-10 πράγματα παραπάνω!
ΝΑΙ θα πληρώσεις για την σχέση ιδιοκτήτη-εκτροφέα!
Γιατί δεν το εκτιμάμε αυτό ρε γμτ σε αυτήν την χώρα δεν μπορώ να καταλάβω...
Ο σκύλος μου τενοντίτιδα είχε πριν λίγο καιρό και σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα τον εκτροφέα και σε 10 λεπτά μου είχε φωνάξει τον γιατρό του και μου 'πε τι να κάνω!
ΝΑΙ θα πληρώσω παραπάνω γιατί μίλησα με έναν άνθρωπο που ξέρει να με κατατοπίσει στο τι να κάνω!ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ!
Μου είπε "Στέλιο ο σκύλος έχει φύγει στο ταδε γιατρό και πες του είναι από μένα"!Θα τον εξετάσει λεπτομερώς!
ΝΑΙ γι'αυτό πληρώνω εγώ 1000 ευρώ!
Γιατί αν δεν το έπαιρνα από εκτροφέα το σκύλο θα ταλαιπωριόμουν από γιατρό σε γιατρό μέχρι να βρω τι είναι και δεν θα ήμουν σίγουρος!
ΝΑΙ πληρώνω για το ευχαριστώ απέναντι σε έναν άνθρωπο σε τέτοιες στιγμές που τον χρειάζομαι...
Πλήρωσα 1000 ευρώ τώρα για να έχω υποστήριξη από όλα τις πλευρές και να κάνω το καλύτερο δυνατό!
Δεν θα 'θελα να πλήρωνα 200 για την αγορά σκύλου και μετά να πληρώσω άλλα 1000 για να βρω τι έχει από γιατρό σε γιατρό!
Δεν θα 'θελα να πληρώσω άλλα 1000 σε εκπαιδευτές για να μου τιθασέψουν το σκύλο επειδή ο ιδιώτης δεν φρόντισε να μου το μεγαλώσει σωστά και μου το 'δωσε όπως όπως σε φιλική τιμή ή επειδή η μάνα ή ο πατέρας του σκύλου μου είχαν 1002 προβλήματα χαρακτήρα!
Τόσα χρόνια σε αυτό το forum την τσιγκουνοβλαχιά μας σαν Έλληνες και την τάχα μου έρευνα αγοράς στην απόκτηση σκύλου βρήκαμε να την δείξουμε!
Εδώ δεν κάνουμε έρευνα αγοράς για πιο απλά πράγματα όπως για το μπουκαλάκι νερό που παίρνουμε από το super market/περίπτερο, για τον σκύλο βρήκαμε να κάνουμε έρευνα αγοράς εκτροφέα/ιδιώτη και μας φαίνονται τα 1000 ευρώ πολλά και πέρα από αυτό λέμε και απατεώνες και λαμόγια αυτούς που πουλάνε σε τέτοια τιμή έναν σκύλο!