ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Re: προβλημα με το σπιτακι κηπου

panos78 said:
γεια σας παιδια.πριν απο 1εβδομαδα αγορασα ενα σκυλοσπιτο για τον κηπο.δεν μπαινει μεσα το βοδι μου καθολου.της εβαλα τα παιχνιδια της,προσπαθησα και με το φαι της τιποτα!εβγαλα την σκεπη και αφησα το κατω με την κουβερτα της,αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.δεν την εχω φοβισει ουτε την πιεσα να μπει μεσα.ενδεχεται και να μην μπει και ποτε μεσα?τζαμπα τοσα λεφτα?
θα μπεί μην την πίεσης θα το κάνει μόνη της

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
δεν την πιεζω σε καμια περιπτωση.της εβαλα το φαι μεσα αλλα δεν...τι φοβια να εχει?απλα νομιζω οτι δεν θελει.ειναι και ξεροκεφαλο το μωρο μου!

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Δεν ξέρω τι γνώμη έχουν και τα άλλα παιδιά στην παρέα αλλά η δική μου γνώμη είναι να μην βάζεις μέσα στο σπιτάκι της ούτε το νερό της ούτε το φαί της δεν θα πάει να κοιμάται μέσα επειδή το κάνεις αυτό ………

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
δεν την βλεπω να το συμπαθει το σπιτακι της.δεν μπορω να κανω κατι αλλο..φανταζομαι αν κανει πολυ κρυο καποια μερα να μπει μεσα.

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Σε πόση απόσταση έχεις τοποθετήσει το σπιτάκι από το σπίτι που κοιμάσαι εσύ ?
υπόθετο ότι δεν είναι κολλητά και το σκυλί προτιμά να κοιμάται ακριβός έξω από το σπίτι κοντά σου
αν όχι πες μου και δώσε μου περισσότερα στοιχειά

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Χανιά

Επίσης θέλω εάν μας διαβάζει η κοπέλα που έχει στην γειτονία μου , Νέα Χώρα, ένα αρσενικό Rottweiler 9 μηνών που ο πατέρας της το βγάζει βόλτα και τον κάνει πατσαβούρι από το τράβηγμα αν θέλει να έρθει σε επαφή μαζί μου, θέλω να προσπαθήσω να την βοηθήσω με τον σκύλο της διότι σύντομα θα έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα …
Ένα πουλάκι μου είπε ότι μπαίνει στο σίτε σαν Guest

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
σόρρυ αλλά ΝΟΜΙΖΩ ότι αν μπαίνει σαν guest δεν μπορεί να διαβάσει όλες της ενότητες

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έτσι είναι! Οι guests δεν έχουν πρόσβαση σε όλες τις ενότητες του dogforum.
psaras, αφού είναι γειτόνισσα σου η κοπέλα γιατί δεν της λες να γίνει μέλος? Σίγουρα θα μάθει πολλά και χρήσιμα πράγματα! :wink:

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Αν την συναντήσω σίγουρα θα της το πω , ο μόνος τρόπος είναι να την δω με τον σκύλο…….
προς το παρόν έχω μιλήσει μόνο με τον πατέρα της που βγάζει τον σκύλο έξω και πήγα εγώ σε αυτόν αφού είδα ότι είδα .
Ο άνθρωπος μου εξήγησε το τι τραβάνε με τον σκύλο και μέσα στο σπίτι και τον προειδοποίησα ότι έρχονται χειρότερα ,
δεν έχει δει τίποτα ακόμα και ότι για αυτά που τους συμβαίνουν ο μόνος που δεν φταίει είναι ο σκύλος .
Του είπα ότι θέλω να τους βοηθήσω , τουλάχιστον να προσπαθήσω του εξήγησα που είναι το σπίτι μου , μου είπε ναι ευχαριστώ θα το πω στην κόρη μου κτλ
Από κει και πέρα εξαφανίστηκαν

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
Θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει και να μου τι μπορω να κανω για να κοινωνικοποιησω το σκυλακο μου η πλεον αν ειναι αργα τωρα και δεν γινεται τιποτα για οσους δεν ξερουν ειναι 19 μηνων αρσενικο ροτβαιλερ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Περιέγραψε αναλυτικά

Πότε
Πώς
πρός ποιόν

αγριεύει ...

τί προσπάθειες έχεις κάνει

μόνος σου ή με έπαγγελματία

και ό,τι άλλο νομίζεις ότι είναι χρήσιμο ...

και θα σκεφτουμε κι άλλα στην πορεία ... :wink:

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Είναι γεγονός ότι έχει παραμεγαλώσει και δεν έχουν γίνει πολλά που έπρεπε να γίνουν .
Πιστεύω ότι η κοινωνικοποίηση δεν είναι κάτι που μπορείς να τον εκπαίδευσης …………
Αν ήμουν κοντά θα ήθελα πολύ να τον έβλεπα , υπάρχει κάποιος άλλος εκτός από εσένα που μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί του χωρίς φόβο ?
Εσύ του έχεις εμπιστοσύνη η τον φοβάσαι μερικές φορές ?
Όταν τρώει μπορείς να του πάρεις το φαγητό του για λίγο η να βάλεις το χέρι σου μέσα στο δοχείο του ?

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
αpolon
Ελπίζω ότι δεν εξαφανίστηκες,
πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει κανείς που δεν έχει κάνει και δεν θα κάνει λάθος με τον σκύλο του , μάλιστα πάμπολλοι κάνουν λάθη κατ εξακολούθηση και το παίζουν και ιδικοί της φυλής …
Μπορούμε να βοηθήσουμε , ο σκύλος σου μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά αρκεί εσείς να το θελήσετε και να μην σας ξινίζει ότι δεν ξεκινήσατε σωστά η ότι έχει μια τούφα άσπρη κ.α
Ακόμα και άλλο κουτάβι να πάρεις με αυτά που ξέρεις τώρα μπορεί να την ξαναπατήσεις , τα πάντα εξαρτώνται από εμάς εκτός και εάν μας βγει τρελός ο σκύλος , σε εμένα έχει τύχη και αυτό .
Απάντησε σε όλες της ερωτήσεις έστω και με προσωπικό μήνυμα η με εμαιλ …………..
Εκτός τον παραπάνω ερωτήσεων που κάναμε ,
έχει δαγκώσει μέλος οικογένεια η ξένο , εάν ναι πόσες φόρες σε πια ηλικία …
Έχεις χτυπήσει , χτυπάς τον σκύλο σου ………..
Ελπίζω κάτι να καταφέρουμε προς το καλύτερο και να μην πήξουμε στην Θεωρία ,όπως λέει και ο Μάκης !

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
O σκυλος δεν εχει δαγκωσει ποτε κανενα ουτε απο την οικογενεια,απλα ειναι αγριος με τον κοσμο που ερχεται σπιτι μας,οταν τον παω βολτα εαν δει αλλα σκυλια αγριευει αφου του γαβγιζουν και αυτα και θελει να τους ορμησει.

Στην οικογενεια μου η συμπεριφορα ειναι πολυ καλη (χαδιαρης και φιλικος)
Με επαγγελματια εγινε η εκπαιδευση του στη βασικη υπακοη και ακομα μεχρι και 8 μηνων του ανακατευα την τροφη την ωρα που ετρωγε και δεν εκανε τιποτα μονο αν θα απομακρυνα το χερι μου και αν προσπαθουσα να το ξαναβαλω τοτε μου γρυλιζε,τωρα οποτε τρωει δεν τον ενοχλω (ανακατεμα τροφης κτλ..) τον αφηνω ηρεμω να φαει γιατι και να τον χαιδεψω επισης γρυλιζει σαν να φοβαται μην του παρω το φαι.
Προσφατα αγριεψε στην γυναικα μου που τον μαλωσε και του ριξε 2-3 ψευτοσφαλιαρες και γυρισε προς το μερος της και γρυλιζε ,και αφου τον αφησαμε ησυχω οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε τον χαιδευω στο στηθος του και το δεξι του ποδι πισω και μου γρυλιζει εντονα και εμενα και γυρναει προς το μερος μου και ρωταω εγω ειναι σωστο αυτο προς τα αφεντικα του να γινεται ?

Αα και κατι που ξεχασα να ανφερω οταν ηταν 7 εως 11 μηνων το ειχα δειρει εγω για κατι που ειχε κανει ( μην νομιζετε οτι τον πλακωσα και στο ξυλο απλες σφαλιαρες στο ποπο του γιατι δεν ειμαι και απο τους ανθρωπους που τους αρεσει να ασκουν βια στα ζωα )

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog