ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Καλησπέρα!! Εσύ ήσουνα, γιατί δεν μου μίλησες? :(
Και μεταξύ τους δεν πήγαν να πιαστούν σε κάποια φάση οι σκύλοι μας ή σε έχω μπερδέψει με άλλον? Αν πρόσεξες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (ίσως χειρότερο) είχα και εγώ ...

αυτό γίνεται γιατί:

- είναι έφηβος (δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, σκέψου έναν έφηβο άνθρωπο...)

- δεν έχει γίνει σωστή εκπαίδευση ή δεν ''συντηρείται'' ο σκύλος καλά, κυρίως στην συγκέντρωση σε αυτό που κάνει, ή στο αφεντικό του, (μην το εκλαμβάνεις απλά σαν εντολή ... κάτσε ας πούμε ...)

- από το στρές, αυτό βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, η έκθεση είναι ''πολύ'' για τον σκύλο πάντα ...

- από μόνο του, με την έννοια ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος 2 αρσενικά να πιαστούν μεταξύ τους, ειδικά υπό τέτοιες συνθήκες ...

- από λάθος χειρισμούς εκείνη την στιγμή ... τεντωμένα λουριά, απροσεξία κλπ ...

Και εις αύριο με υγεία ...

hlias77

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2007
53
0
Σε ευχαριστω Ντενη ησουν σαφης.Αλλα δεν ξερω ποιος μπορει να εισαι.Εγω ειχα το 070 χθες.Ημουν τεταρτος στους εφηβους.

hlias77

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2007
53
0
Οντως τα αλλα 3 σκυλια στην κατηγορια μας,ηταν πανεμορφα και κυριως πειθαρχειμενα!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Nα έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως χαιρόμαστε αν δούμε κάποιον καινούριο στην έκθεση, μην νιώθεις άβολα αν ο σκύλος σου ''αγριέυει'' λίγο παραπάνω ... ΟΛΟΙ έχουμε επίσης σκύλους που αγριέυουν ... :wink: Ελπίζω να σε ξαναδούμε σύντομα ... :D

hlias77

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2007
53
0
denis said:
Nα έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως χαιρόμαστε αν δούμε κάποιον καινούριο στην έκθεση, μην νιώθεις άβολα αν ο σκύλος σου ''αγριέυει'' λίγο παραπάνω ... ΟΛΟΙ έχουμε επίσης σκύλους που αγριέυουν ... :wink: Ελπίζω να σε ξαναδούμε σύντομα ... :D
Να εισαι σιγουρος.Ειναι η τεταρτη συμμετοχη μας,και αυτος ο θεσμος της εκθεσης,μου αρεσει πολυ.Σε βοηθαει να ερθεις πιο κοντα με τον σκυλο σου,και κυριως μπαινεις στο πνευμα του ανταγωνισμου.(θεμιτου και σε λογικο πλαισιο παντα). :D

rottmen

Member
2 Οκτωβρίου 2007
12
0
καλησπερα παιδια.νομιζω οτι ηρθα στον καταλληλο χωρο :wink: ο μικρος
εχει μια εμμονη με το δαγκωμα προσπαθω να τον αποτρεψω δινωντας του παιχνιδια τιποτα αυτος...γρυλιζει κιολλας, θα δοκιμασω να διακοπτουμε και το παιχνιδι μολις το κανει και θα δουμε και ετσι.

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
rottmen said:
καλησπερα παιδια.νομιζω οτι ηρθα στον καταλληλο χωρο :wink: ο μικρος
εχει μια εμμονη με το δαγκωμα προσπαθω να τον αποτρεψω δινωντας του παιχνιδια τιποτα αυτος...γρυλιζει κιολλας, θα δοκιμασω να διακοπτουμε και το παιχνιδι μολις το κανει και θα δουμε και ετσι.
Σταμάτησε τον το συντομότερο μην το αφήνεις με τίποτα
Μπορείς να του παίρνεις το φαγητό τα παιχνίδια που παίζει εσύ και όλοι σου η οικογένεια ανά πάσα στιγμή ?
αν όχι ξεκίνα τώρα αμέσως , αλλιώς θα μπεις σε περιπέτειες αργότερα ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για το δάγκωμα, ήδη έχουμε κάνει εκτενή αναφορά rottmen.

Όσο αφορά το γρύλισμα:
Ο δικός μου την πρώτη και τελευταία φορά που γρύλισε όταν αποπειράθηκα να του πάρω παιχνίδι, μετατράπηκε σε θυμιατό και «λειτουργήθηκε» ανάλογα μετα σβερκώματος. Από τότε μπορώ να του πάρω από το στόμα οτιδήποτε, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.
Στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον, αυτή η αντιμετώπιση είχε αποτέλεσμα.

rottmen

Member
2 Οκτωβρίου 2007
12
0
τελικα αυτο που βλεπω να αποδιδει περισσοτερο ειναι η διακοπη του παιχνιδιου!θελει βεβαια υπομονη και επιμονη να το κοψει τελειως...

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
rottmen said:
τελικα αυτο που βλεπω να αποδιδει περισσοτερο ειναι η διακοπη του παιχνιδιου!θελει βεβαια υπομονη και επιμονη να το κοψει τελειως...
Καλημέρα rottmen ,
Πως τα πας με τον μικρό εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα ?
Αν θες ενημέρωσε μας

rottmen

Member
2 Οκτωβρίου 2007
12
0
καλημερα φιλε ο κουταβος το εχει ελατωσει αρκετα το δαγκωμα αλλα δεν το εχει κοψει τελειως...γενικα βλεπω οτι οταν ειναι η ωρα του παιχνιδιου κανει σαν τρελλος :D εγω παντως επιμενω γιατι αυτη την ασχημη συνηθεια την εφαρμοζει σε ολους και οσο τον μαλωνουν τοσο περισσοτερο αυτος...

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
προβλημα με το σπιτακι κηπου

γεια σας παιδια.πριν απο 1εβδομαδα αγορασα ενα σκυλοσπιτο για τον κηπο.δεν μπαινει μεσα το βοδι μου καθολου.της εβαλα τα παιχνιδια της,προσπαθησα και με το φαι της τιποτα!εβγαλα την σκεπη και αφησα το κατω με την κουβερτα της,αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.δεν την εχω φοβισει ουτε την πιεσα να μπει μεσα.ενδεχεται και να μην μπει και ποτε μεσα?τζαμπα τοσα λεφτα?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σε καμιά περίπτωση μην την πιέσεις!
Δοκίμασε να βάλεις μαζί με την κουβέρτα και το αγαπημένο της παιχνίδι και κάτι που να έχει την δική σου μυρωδιά. πχ ένα φορεμένο φανελάκι σου.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ένα θα σου πω.

έιχα ένα σκύλο ο οποίος κοιμόταν επί χρόνια ΠΑΝΩ στο σπιτάκι του.

όταν όμως είχε πραγματικά κρύο έμπαινε μέσα.

τι θέλω να πω????

εαν θέλει θα μπεί.

εαν όχι ........

μην τον πιέσεις πάντως

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Kάτσε να βρέξει ... επίσης τάιζε κοντά και μετά μέσα εκεί .... μπορεί να πιάσει .... και τα δικά μου σκυλιά πάντως είναι του έξω ... σιγουρέψου μόνο ότι δεν έχει κάποια φοβία ...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog