Εγώ όλο το σκηνικο το βλέπω σαν ένα μεγάλο πρόβλημα...πολυ δυσκολο χαχαχα.με την βαρεμαρα του.ουσιαστικα δεν εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα αν το καταλαβατε απλος ζητω συμβουλες για το νεο μου κουταβακι.
Δεν γίνεται να μην το είχει πάρει χαμπάρι. Αφού είπε ότι δύο χρόνια τώρα η σκύλα δεν έμεινε έγκυος και είχε απογοητευτεί. Που σημαίνει ότι το παρακολουθούσε το θέμα...πως γίνεται να είναι τόσο κοντά σας τα σκυλιά, να σας χωρίζει μια περίφραξη όπως έγραψες και να μη πήρες χαμπάρι ότι η σκύλα σου είναι έγκυος?
Με τρομάζεις έτσι όπως σκέφτεσαι... πολύ ύπουλες σκέψεις μας κάνεις μαντάμΕπίσης είναι σίγουρο ότι ο αρσενικός είναι ο πατέρας? δύο χρόνια τώρα δεν.... εκτός αν μπήκε άλλος στο κτήμα!
Ποιο γονίδιο ρε παιδιά;;Αν υπήρξε .....λαθρεπιβάτης πάει το γονίδιο του αρσενικού της πολύ καλής οικογένειας που μας ανέφερε ο jaxri!
Test Dna στα κουτάβια όπωσδηποτε... !Δεν γίνεται να μην το είχει πάρει χαμπάρι. Αφού είπε ότι δύο χρόνια τώρα η σκύλα δεν έμεινε έγκυος και είχε απογοητευτεί. Που σημαίνει ότι το παρακολουθούσε το θέμα...
Επίσης είναι σίγουρο ότι ο αρσενικός είναι ο πατέρας? δύο χρόνια τώρα δεν.... εκτός αν μπήκε άλλος στο κτήμα!
Καλησπέρα jaxri!Για σας θα ήθελα να με βοηθήσετε με την εκτροφή των κουταβιών μου.Το σάββατο μόλις πήγα να δω τα σκύλια μου άκουσα κάτι μικρές φωνούλες έκλπηκτος πήγα να δω τι είναι και αντίκρισα 5 μικρά κουταβάκια.Χωρίς καν να ξέρω ότι το σκύλι μου ήταν έγκυος καν.Από τα πέντε έχουν μείνει δύο τα άλλα ψόφισαν επειδή τα πλάκωσε η μαμά τους καταλάθος.Το ένα θα το κρατήσω και το άλλο θα το κάνω δώρο στον νονό μου.Το δικό μου:α)πότε μπορώ να το πάω στον δικό του χώρο χωρίς να χρειάζεται την φροντίδα της μαμάς του β)πως θα το εκπαιδεύσω γ) τι αξεσουάρ χρειάζεται π.χ.(λουρι) γ)προτείνετε μου μάρκες τροφών κ.α δ) και γενικα πείτε μου τι άλλο χρειάζεται.Επειδη προγραματιζα να παρω σκυλι θα διαθεσω αρκετα χρηματα πλεον για τα υπολοιπα.