ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΥΚΑΣΟΥ HELP ΚΟΥΤΑΒΙΑ

jaxri

Member
1 Αυγούστου 2010
14
0
οι γονεις γιατι δεν καταλαβατε ειναι συμφωνει να μενει το κουταβι στο σπιτι.παντως νομιζω πως με πηραυε με κακο ματι!:-|:confused:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κανένας δεν σε πήρε με κακό μάτι. Όλοι καταλαβαίνουν την λαχτάρα σου να έχεις ένα σκύλο απλώς προσπαθούν να σου πουν οτι υπάρχουν πολλοί παράγοντες τους οποίους πρέπει να λάβεις υπόψη σου και να μην γίνουν λάθη πάλι του τύπου (δεν καταλάβαμε οτι ήταν έγκυος ή που θα μείνει το κουτάβι, πως θα θηλάζει το κουτάβι, κλπ). Χρειάζεται πολύ χρόνο να διαθέσεις για τον σκύλο και πολύ διάβασμα να ρίξεις για να μάθεις πράγματα για αυτόν. Κανένας δεν θέλει να καταλήξει το κουτάβι και αυτό στο οικόπεδο.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
jaxri υπάρχουν πάρα πολλά πραγματα που αγνοείς και πρέπει να ενημερωθείς. Βέβαια είσαι δικαιολογημένος γιατί είσαι μικρούλης, οι γονείς σου όμως είναι ενήλικοι ιδιοκτήτες σκύλων και δεν δικαιολογούνται. Θεωρώ πως πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις θέματα όπως το ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ και επίσης να διαβάσεις θέματα για το τι χρειάζεται ένα σκυλί.

Θα πρέπει να το εκπαιδεύσεις να το πηγαίνεις 3 βόλτες την ημέρα μίνιμουμ, να το φροντίζεις κλπ κλπ. Είσαι σίγουρος πως σε αυτήν την ηλικία μπορείς να το κάνεις;;
Εγώ προτείνω να το κάνεις μαζί με τους γονείς σου, γιατί θα χρειαστείς βοήθεια, αλλά για να γίνει σωστά αυτό πρέπει με κάποιον τρόπο οι γονείς σου να ενημερωθούν. Γιατί δεν είναι καθόλου ενημερωμένοι!!
Μπορεί να γίνει αυτό;;
Αν τα κάνεις σωστά αυτά που θα μάθεις θα έχεις ένα ευτυχισμένο και πιστό σκύλο για πολλά χρόνια :)
Αυτό δεν θες;;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
jaxri καλώς ήρθες!

πολυ δυσκολο χαχαχα.με την βαρεμαρα του.ουσιαστικα δεν εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα αν το καταλαβατε απλος ζητω συμβουλες για το νεο μου κουταβακι.
Εγώ όλο το σκηνικο το βλέπω σαν ένα μεγάλο πρόβλημα...

jaxri πως γίνεται να είναι τόσο κοντά σας τα σκυλιά, να σας χωρίζει μια περίφραξη όπως έγραψες και να μη πήρες χαμπάρι ότι η σκύλα σου είναι έγκυος?
Στην θέση σου θα έκανα λίγη οικονομία να βάλει και μερικά χρήματα ο πατέρας σου και να τον πείσεις να στειρώσετε τα σκυλιά σας. Αν δεν μπορείται λόγου χρημάτων ή επειδί αδιαφορέι και βαριέται ο πατέρας σου (το έγραψες ο ίδιος αυτό) θα σκεφτόμουν να βρω κάποια άτομα να τους δώσω τα σκυλιά μου.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
πως γίνεται να είναι τόσο κοντά σας τα σκυλιά, να σας χωρίζει μια περίφραξη όπως έγραψες και να μη πήρες χαμπάρι ότι η σκύλα σου είναι έγκυος?
Δεν γίνεται να μην το είχει πάρει χαμπάρι. Αφού είπε ότι δύο χρόνια τώρα η σκύλα δεν έμεινε έγκυος και είχε απογοητευτεί. Που σημαίνει ότι το παρακολουθούσε το θέμα...
Επίσης είναι σίγουρο ότι ο αρσενικός είναι ο πατέρας? δύο χρόνια τώρα δεν.... εκτός αν μπήκε άλλος στο κτήμα!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Επίσης είναι σίγουρο ότι ο αρσενικός είναι ο πατέρας? δύο χρόνια τώρα δεν.... εκτός αν μπήκε άλλος στο κτήμα!
Με τρομάζεις έτσι όπως σκέφτεσαι... πολύ ύπουλες σκέψεις μας κάνεις μαντάμ :D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αν υπήρξε .....λαθρεπιβάτης πάει το γονίδιο του αρσενικού της πολύ καλής οικογένειας που μας ανέφερε ο jaxri!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αν υπήρξε .....λαθρεπιβάτης πάει το γονίδιο του αρσενικού της πολύ καλής οικογένειας που μας ανέφερε ο jaxri!
Ποιο γονίδιο ρε παιδιά;; ;)

Από ποιο εκτροφείο πήρατε τα σκυλιά σας jaxri???

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Δεν γίνεται να μην το είχει πάρει χαμπάρι. Αφού είπε ότι δύο χρόνια τώρα η σκύλα δεν έμεινε έγκυος και είχε απογοητευτεί. Που σημαίνει ότι το παρακολουθούσε το θέμα...
Test Dna στα κουτάβια όπωσδηποτε... !

Για ένα κούτελο ζούμε...:paja1::paja1::p:p

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Για σας θα ήθελα να με βοηθήσετε με την εκτροφή των κουταβιών μου.Το σάββατο μόλις πήγα να δω τα σκύλια μου άκουσα κάτι μικρές φωνούλες έκλπηκτος πήγα να δω τι είναι και αντίκρισα 5 μικρά κουταβάκια.Χωρίς καν να ξέρω ότι το σκύλι μου ήταν έγκυος καν.Από τα πέντε έχουν μείνει δύο τα άλλα ψόφισαν επειδή τα πλάκωσε η μαμά τους καταλάθος.Το ένα θα το κρατήσω και το άλλο θα το κάνω δώρο στον νονό μου.Το δικό μου:α)πότε μπορώ να το πάω στον δικό του χώρο χωρίς να χρειάζεται την φροντίδα της μαμάς του β)πως θα το εκπαιδεύσω γ) τι αξεσουάρ χρειάζεται π.χ.(λουρι) γ)προτείνετε μου μάρκες τροφών κ.α δ) και γενικα πείτε μου τι άλλο χρειάζεται.Επειδη προγραματιζα να παρω σκυλι θα διαθεσω αρκετα χρηματα πλεον για τα υπολοιπα.
Καλησπέρα jaxri!

Ρίξε μια ματιά εδώ

γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια

Επισης εξηγησε μου:
για πιο λόγο οι γόνεις του κουταβιου που θα "παρεις" να μενουν έξω ενω το κουτάβι (το οποιο σαφως θα μεγαλώσει και θα γίνει σαν τους γονείς του) να μένει μέσα;

Σε τι διαφερουν αυτα τα σκυλια μεταξυ τους και γιατι τα "ξεχωρίζετε";

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
παιδια δεν νομιζω οτι θα βγει ακρη... ειναι μικρουλης ο jarxi.. ας του δειξει καποιος τα links με τα τοπικ που τον ενδιαφερουν για φροντιδα κουταβιου, ζευγαρωμα σκυλων, διατροφη ισως...και οτι αλλο νομιζετε.. δεν τα ξερω αν τα ηξερα ενα προς ενα θα τα παραθετα..
και φτανει, απο οτι καταλαβα οι σκυλοι ειναι στην ευθυνη των γονεων, οποτε ας κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τον κουταβο του jarxi και τελος.
Παντως Jarxi, βαλε μας φωτο απο ολα σου τα σκυλια να τα καμαρωσουμε, να δουμε που μενουν και φυσικα λαχταρουμε να δουμε αυτο που διαλεξες για δικο σου, και σιγουρα θα βοηθησουν πολλοι απο εδω μεσα με εμπειρες συμβουλες πως να το μεγαλωσεις και προσεχεις σωστα. ;)

τελευταιο να ξερεις ειναι πολυ σημαντικο για την υγεια και συμπεριφορα να μεινουν τα κουταβακια με την μαμα και την οικογενεια μεχρι να γινουν 2 μηνων. να πιουν ολο τους το γαλα που λεμε, και να μαθουν 5 πραγματα απο την μαμα τους. Αυτο θα σας ειναι πολυ χρησημο μελλοντικα.