ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΥΚΑΣΟΥ HELP ΚΟΥΤΑΒΙΑ

jaxri

Member
1 Αυγούστου 2010
14
0
λοιπον αυτα που φροντιζει ο μπαμπας ειναι αυτα που ζευγαροσαν.μαζι με τα κουταβια εχουμε 4 σκυλια.το καινουργιο θα μενει μεσα στο σπιτι σε ειδικο δωματιο

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Νομίζω ότι ο jaxri δεν έχει ενημερωθεί πλήρως για το πως πρέπει να μεγαλώσει ένα κουτάβι.
Πιστεύω δε ότι είναι και μικρός ακόμα για τέτοιες ευθύνες.... έχει ήδη τις δικές του υποχρεώσεις, σχολείο κλπ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
πρεπει σημερα να κλεινουν μια βδομαδα. το jaxri ειναι το παρατσουκλι μου
Eιναι πολυ μικρα τα κουταβια... εχεις διασφαλισει οτι δε θα πατηθουν και αυτα και το Σαββατο που πιθανον θα πας δε θα βρεις κανενα ζωντανο...??

jaxri

Member
1 Αυγούστου 2010
14
0
αφου εινα διπλα απο το σπιτι μου ακριβωσ πηγαινω κατευθειαν ειναι ενομενα τα δυο οικοπεδα απλος εχουν μια περιφραξη.αποκλειεται να πατηθουν

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
αφου εινα διπλα απο το σπιτι μου ακριβωσ πηγαινω κατευθειαν ειναι ενομενα τα δυο οικοπεδα απλος εχουν μια περιφραξη.αποκλειεται να πατηθουν
Παιδί μου, εννοεί μήπως τα "πατήσει" κατά λάθος η σκύλα και τα σκάσει....

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
H Amaliaz προφανως εννοει να πατηθουν απο την μαμα τους οπως εγινε και με τα αλλα κουταβια.

edit: Lostris μαζι γραφαμε :p

Last edited:

jaxri

Member
1 Αυγούστου 2010
14
0
αποκλειεται να τα πατησει γιατι οχι επειδη πηγαινω και τα βλεπω επειδη ειναι εξασφαλισμενη η ασφαλια τουσ ετσι οπως τα εχω βαλει :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
αποκλειεται να τα πατησει γιατι οχι επειδη πηγαινω και τα βλεπω επειδη ειναι εξασφαλισμενη η ασφαλια τουσ ετσι οπως τα εχω βαλει :)
Τι εννοείς? τα κόλλησες κάπου και δεν κουνιώνται???

jaxri

Member
1 Αυγούστου 2010
14
0
γιατι εχουν μαθει απο μικρα να ειναι εξω προσπαθησα να τα βαλω αλλα ολο εκλαιγα ετσι τα μεγαλα σκυλια θα ειναι εξω

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τα κουταβια μπορουν να θηλασουν?
Μεχρι να προσαρμοστουν στο καινουργιο τους περιβαλλον χρειαζεται να περασει και καποιος καιρος.
Γιατι δεν κανεις το εξης: Το πρωι να τα εχεις στο οικοπεδο και το βραδι να τα βαζετε μεσα μαζι σας!!

Τελικα σκοπευετε να την στειρωσετε την σκυλα η καθε εξι μηνες θα γεννοβολαει?

jaxri

Member
1 Αυγούστου 2010
14
0
σε ευχαριστω για την προταση σου.τα κουταβια θηλαζουν!!!!!!!!!!! αλλα οταν τα παιρνω γκριναζουν μηπωσ ειναι ακομα μικρα για να τα απομκρυνω ακομα και μονο το βραδυ

jaxri

Member
1 Αυγούστου 2010
14
0
πολυ δυσκολο χαχαχα.με την βαρεμαρα του.ουσιαστικα δεν εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα αν το καταλαβατε απλος ζητω συμβουλες για το νεο μου κουταβακι.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το καταλαβαμε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε και συμφωνοι. Το κουταβι δεν το απομακρυνεις απο την μαμα του πριν τους δυο μηνες της ζωης του.

Τωρα που γλυκαθηκε ο αρσενικος ετοιμασου για πολλες περιπετειες. Αν ξαναγινει τα κουταβακια τι θα τα κανεις? Εχετε σκοπο να τα πουλατε?

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Προβλημα υπαρχει...και αυτα που πιθανως θα ερθουν ειναι ακομα μεγαλυτερα. Διαβασε λιγο το φορουμ αν θελεις, υπαρχουν πολλα θεματα για το πως να μεγαλωσεις το κουταβι σου, γιατι δεν πρεπει να ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας, γιατι τα σκυλια ειναι προτιμοτερο να μενουν μαζι μας και οχι εξω και αλλα πολλα..

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
πολυ δυσκολο χαχαχα.με την βαρεμαρα του.ουσιαστικα δεν εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα αν το καταλαβατε απλος ζητω συμβουλες για το νεο μου κουταβακι.
όταν ενηλικιωθείς θα έχεις κουταβάκι.

Τώρα θα γίνει ότι θέλουν οι γονείς σου. :)

όποτε κρίμα και άδικο να μας ταλαιπωρείς να σου δώσουμε συμβουλές για να καταλήξουμε να μας λες ότι δεν τον θέλουν μέσα στο σπίτι οι γονείς σου . :)