Eιναι πολυ μικρα τα κουταβια... εχεις διασφαλισει οτι δε θα πατηθουν και αυτα και το Σαββατο που πιθανον θα πας δε θα βρεις κανενα ζωντανο...??πρεπει σημερα να κλεινουν μια βδομαδα. το jaxri ειναι το παρατσουκλι μου
Παιδί μου, εννοεί μήπως τα "πατήσει" κατά λάθος η σκύλα και τα σκάσει....αφου εινα διπλα απο το σπιτι μου ακριβωσ πηγαινω κατευθειαν ειναι ενομενα τα δυο οικοπεδα απλος εχουν μια περιφραξη.αποκλειεται να πατηθουν
H Amaliaz προφανως εννοει να πατηθουν απο την μαμα τους οπως εγινε και με τα αλλα κουταβια.αφου εινα διπλα απο το σπιτι μου ακριβωσ πηγαινω κατευθειαν ειναι ενομενα τα δυο οικοπεδα απλος εχουν μια περιφραξη.αποκλειεται να πατηθουν
Και γιατι σε αυτον τον οροφο να μην ειναι και τα αλλα δυο?? Στειρωμενα και περιποιημενα?σε δικο τους οροφο μαζι με τον δικο μου και στο δικο τους δωματιο
Τι εννοείς? τα κόλλησες κάπου και δεν κουνιώνται???αποκλειεται να τα πατησει γιατι οχι επειδη πηγαινω και τα βλεπω επειδη ειναι εξασφαλισμενη η ασφαλια τουσ ετσι οπως τα εχω βαλει
όταν ενηλικιωθείς θα έχεις κουταβάκι.πολυ δυσκολο χαχαχα.με την βαρεμαρα του.ουσιαστικα δεν εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα αν το καταλαβατε απλος ζητω συμβουλες για το νεο μου κουταβακι.