ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αφου τα εχεις ολα απαντησει,γιατι μας ρωτας?
Δεν μιλαω για τον πονο στην γυναικα αλλα γενικα για το μηνιαιο προβλημα.
Και νομιζω οτι δεν ειναι παθος,αυτο ειναι ανθρωπινο προβλημα,ο σκυλος δεν ξερει ακριβως τι του συμβαινει,η φυση τον τραβαει.
Οσο για την στειρωση πρεπει να την κανεις,για να ξεκαθαρισω την θεση μου.
Οσο για το εγω ειμαι εκτροφεας και με βολευει,πριν να γινω,ειχα 30 χρονια σκυλια και δεν στειρωσα ποτε,ουτε ζευγαρωσα σκυλια,και δεν ειχα κανενα προβλημα.

eirini83

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
60
0
Αφου τα εχεις ολα απαντησει,γιατι μας ρωτας?
Δεν τα εχω απαντησει ολα...Τα ερωτηματα μου ηταν πολυ συγκεκριμενα και δεν αφορουσαν το αν το θεωρω εγω βασανιστηριο η οχι...γιατι γι αυτο ειχα ξεκαθαρη αποψη εξαρχης, ασχετα αν εσυ δεν το αντιληφθηκες και παρασυρθηκες, οπως και πολλοι αλλοι, απο την επιθυμια σου να με καθησυχασεις και να μου υποδειξεις οτι δεν προκειται για προβλημα...

Εγω ξαναλεω δεν εθεσα προς συζητηση το θεμα του αν πιστευετε οτι το σκυλι μου βασανιζεται επειδη δεν το αφηνω να ζευγαρωσει...Αυτα δεν ξερω γιατι μου τα αναφερατε, το οτι δεν ειναι προβλημα κλπ, προφανως για να με καθησυχασετε, οπως προανεφερα..Αλλα δεν ηταν αυτο το θεμα μου και δεν καταλαβαινω γιατι παρεξηγηθηκες...

Σαν εκτροφεας που εισαι, εγω εκτιμω καθε συμβουλη και καθε αποψη σου ειναι πολυτιμη για μενα, λογω κυριως της εμπειριας σου....Αλλα το να μου λες, οπως και πολλοι αλλοι μου ειπαν, οτι αυτο που περασε ο σκυλος μου ήταν ψιλου πηδημα, δεν με ενδιαφερει, γιατι δεν ηταν το θεμα μου και γιατι δεν προκειται να συμμεριστω την αποψη αυτη, απο τη στιγμη που εγω το εζησα το προβλημα και ξερω πως ειναι...Απλα η Dr Zhivago, με υποστηριξε και εδειξε κατανοηση για το προβλημα μου, γιατι καταλαβε ακριβως οτι ήμουν ανενδοτη στο αν θεωρω οτι ο σκυλος μου υπεφερε κατα τη διαρκεια της περιοδου ζευγαρωματος..

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εμπειρος εκτροφεας δεν ειμαι πρωτη γεννα καναμε μολις τωρα,ψαγμενος με τα σκυλια γενικα ειμαι ομως.
Και με τους ιδιοκτητες σκυλων ψαχνομαι εδω και πολυ καιρο.
Η στειρωση ειναι μια λυση που ερχεται απο την Ευρωπη για την καταπολεμηση των αδεσποτων,ειναι ομως μαλλον λαθος γιατι αυτη την στιγμη η Γερμανια δεν εχει μεν αδεσποτα αλλα εχει περισσοτερα χωρις ιδιοκτητη οπως τα λενε αυτοι στα ασυλα απο οτι εμεις αδεσποτα,οποτε δεν ειναι λυση για αυτον το λογο.
Εγω θα στειρωνα εναν σκυλο μονο αν γινοταν επικινδυνος,για κανεναν αλλο λογο.
Εσυ ομως θα βρεις και αργοτερα ενοχλησεις η βασανιστηρια στον σκυλο σου,προσεχε.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν τα εχω απαντησει ολα...Τα ερωτηματα μου ηταν πολυ συγκεκριμενα και δεν αφορουσαν το αν το θεωρω εγω βασανιστηριο η οχι...γιατι γι αυτο ειχα ξεκαθαρη αποψη εξαρχης, ασχετα αν εσυ δεν το αντιληφθηκες και παρασυρθηκες, οπως και πολλοι αλλοι, απο την επιθυμια σου να με καθησυχασεις και να μου υποδειξεις οτι δεν προκειται για προβλημα...

Εγω ξαναλεω δεν εθεσα προς συζητηση το θεμα του αν πιστευετε οτι το σκυλι μου βασανιζεται επειδη δεν το αφηνω να ζευγαρωσει...Αυτα δεν ξερω γιατι μου τα αναφερατε, το οτι δεν ειναι προβλημα κλπ, προφανως για να με καθησυχασετε, οπως προανεφερα..Αλλα δεν ηταν αυτο το θεμα μου και δεν καταλαβαινω γιατι παρεξηγηθηκες...

Σαν εκτροφεας που εισαι, εγω εκτιμω καθε συμβουλη και καθε αποψη σου ειναι πολυτιμη για μενα, λογω κυριως της εμπειριας σου....Αλλα το να μου λες, οπως και πολλοι αλλοι μου ειπαν, οτι αυτο που περασε ο σκυλος μου ήταν ψιλου πηδημα, δεν με ενδιαφερει, γιατι δεν ηταν το θεμα μου και γιατι δεν προκειται να συμμεριστω την αποψη αυτη, απο τη στιγμη που εγω το εζησα το προβλημα και ξερω πως ειναι...Απλα η Dr Zhivago, με υποστηριξε και εδειξε κατανοηση για το προβλημα μου, γιατι καταλαβε ακριβως οτι ήμουν ανενδοτη στο αν θεωρω οτι ο σκυλος μου υπεφερε κατα τη διαρκεια της περιοδου ζευγαρωματος..
Eirini83, εχε υπόψη σου ότι το φόρουμ το διαβάζουν πολλοί που ίσως να έχουν παρόμοιο πρόβλημα, οπότε οι απαντήσεις έχουν και γενικότερο ενδιαφέρον, οχι μονο ειδικό για σένα.... κατα τη γνώμη μου όλες οι παραπάνω απαντήσεις είναι απολυτα σχετικές με το θέμα. Ακόμα και το αν είναι "βασανιστήριο" να έχεις αρσενικό δίπλα σε θυληκό με οιστρο. Επίσης έχει άμεση σχέση το πόσο θεωρείς οτι υποφέρει ο σκύλος σου με το αν αξίζουν οι πιθανές παρενέργειες μιας στείρωσης.....

Αν ήθελες να ακούσεις απόψεις μόνο για αυτό, ας ανοιγες νήμα με θέμα "οι αρνητικές επιπτώσεις της στείρωσης, ή ας επανέφερες το υπάρχον που σου παρέθεσε η rottie περι στείρωσης. Απο τη στιγμή που θέτεις θέμα "ταλαιπωρίας" του σκύλου, θα ακούσεις προφανώς και απόψεις επ αυτού.

Επι του θέματος, εγώ που είχα δυο αρσενικά, ενα στειρωμένο κι ενα αστείρωτο, δεν είδα ποτέ αντιστοιχη αντίδραση που να δικαιολογεί τέτοια ανυσηχία απο μέρους μου. Με δεδομένο το οτι αφήνεις το σκύλο ελεύθερο να βγαίνει, και είναι ημίαιμος, εγώ προσωπικά θα τον στείρωνα αυριο, ασχετα με το αν θεωρώ οτι υποφέρει ή οχι.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΗ

Εγώ δεν έχω καταλάβει ΠΟΙΑ είναι η ερώτησή σου, αγαπητή φίλη ... λές να φταίει το ότι δεν είμαι φιλόλογος ? :)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Όλα τα πάθη είναι απλά έντονα ένστικτα....

Μην παίζουμε με τις λέξεις. Έχουμε εξαντλήσει το θέμα ώρα τώρα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συγνώμη, ΤΙ γράφετε? Ποιοι κεραυνοβόλοι έρωτες, πάθη και ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ? :-?

Ειρήνη, στην ερώτηση σου:

eirini83 said:
Αυτο που ζητησα να συζητηθει σε αυτο το thread ειναι το γιατι ειστε αρνητικοι στο θεμα της στειρωσης- οσοι ειστε και αν καποιοι πιστευετε οτι θα επρεπε να καταφυγω στη λυση της στειρωσης για το προβλημα αυτο ή οχι και γιατι.
Έχεις ΗΔΗ απαντήσει:

eirini83 said:
αλλα δεν αναφερατε λογους για τους οποιους δεν θεωρειτε τη στειρωση λυση στο προβλημα του κατευνασμου των ζωων που βρισκονται στη φαση του ζευγαρωματος....(παρα μονο: αυξηση βαρους, μειωση κυριαρχικοτητας, διαταραχη ορμονων).
ΠΩΣ δεν αναφέραμε λοιπόν τους λόγους?!!! :confused:

Αν εσύ θεωρείς ασήμαντα:
- Την αλλαγή στη συμπεριφορά του ζώου
- Την αλλαγή στο μεταβολισμό του
- Την παρέμβαση στο ορμονικό του σύστημα
- Τους κινδύνους μιας χειρουργικής επέμβασης

Κάποιοι άλλοι τα θεωρούμε ΠΟΛΥ σημαντικά και επιλέγουμε να μην στειρώσουμε τα σκυλιά μας εκτός και εάν το επιβάλλουν λόγοι υγείας. Στο θέμα που σου πρότεινα στην δημοσίευση 2# αυτού του νήματος υπάρχει και τεκμηρίωση της αποψης μας και επιχειρηματολογία.

Τι άλλο θέλεις να σου πούμε? :confused:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Και κάτι άλλο διότι μόλις διάβασα ότι είσαι φιλόλογος και έπαθα ΣΟΚ!

Τι εννοείς:
eirini83 said:
δεν πραγματευθηκατε την αποψη σας, ουτε τη θεσατε υπο ελεχγο...
:roll::-?
Τι σημαίνει «πραγματεύομαι την αποψη μου και τη θέτω υπό έλεγχο»? :confused:
(μου έμεινε απορία από χθες).

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Συγγνώμη ρε παιδιά τι συζητάμε τόσες σελίδες?
Γιατί εμενα μου φαίνονται όλη αυτή η συζήτηση, η συζήτηση του παραλογου?
Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να αποδείξουμε η τι ακριβώς αντεπιχειρήματα υπάρχουν..

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
εσεις βρε παιδια πως τα κατευναζετε τα σκυλια σας???Μπορειτε να τα βλεπετε να κλαινε και να χτυπιουνται ολη μερα???

Νομίζω ότι θα πάθει κατι από την πολλή ταχυπαλμία και το αδιάκοπο κλάμα.......
(Πως δουλευει αυτο το ρημαδι το quote?)
Εγω αυτα διαβασα και προσπαθησα να απαντησω,αλλα το πονηρο μου μυαλο μου λεει τωρα οτι σαν να ειναι στημενο το παιχνιδι:confused::confused::confused:

eirini83

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
60
0
Σε ποιον να πρωτοαπαντησω τωρα??? κατ αρχην, απ οτι φαινεται ολοι σας προσπαθειτε να βγειτε απο πανω, επειδη ολους αρχικα το μονο που σας ενδιεφερε ήταν να ήταν να μου επιβαλλετε την αποψη σας οτι δεν προκειται για προβλημα.....και επειδη εγω ειπα οτι δεν με ενδιαφερει να συζητησω αυτο το θεμα, γιατι για μενα πραγματικα ηταν προβλημα- και περισσοτερο για τον σκυλο μου, πεσατε ολοι να με φατε και να με ειρωνευθειτε παραλληλα (αναφερομενοι κυριως στο επαγγελμα μου- που απ' οτι φαινεται ειχατε ασχημες εμπειριες και με αντιμετωπιζετε και εμενα με εμπαθεια).. Πραγματικα αυτη την εντυπωση μου δινετε και λυπαμαι πολυ γι αυτο...

Μαλλον δεν υπαρχει διαθεση να γινει πραγματικος και ουσιαστικος διαλογος και το μονο που ενδιαφερει ειναι να αναπαραχθουν παγιες αντιληψεις..και να επαναλαβει ο καθενας την ηδη διαμορφωμενη του αποψη..... Περιμενα περισσοτερα απο τα μελη αυτα του φορουμ, που παρακολουθω τις συζητησεις τους εδω και καιρο, αλλα δεν περιμενα να αντιδρασετε τοσο ασχημα, επειδη δεν σας ζητησα να μου πειτε αν προκειται κατα τη γνωμη σας για προβλημα η οχι...

Και kopritis αν αφορα και αλλους αυτο το θεμα και θελουν να μαθουν αν ειναι κατι απλο ή οχι, τοτε οκ....μ@λ@κι@ μου, που το ειδα τοσο προσωπικα και ζητησα αν γινεται να με βοηθησετε και να μου παραθεσετε την αποψη σας σχετικα μονο με το αν θεωρειτε τη στειρωση την καλυτερη λυση στην περιπτωση μου ή οχι και γιατι.....

και μαλλον τελικα πραγματικα δεν χρειαζεται να συζητηθει αλλο αυτο το θεμα, αφου η πλειονοτητα θεωρειτε οτι ειναι κατι φυσιολογικο να περναει ο σκυλος αυτη τη δοκιμασια και αρα οτι η στειρωση σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεται.......Γι αυτο αρα και τα περι φυσεως, που εγω τα θεωρησα ασχετα, γιατι πιστεψα οτι θα προσεγγιζατε με μεγαλυτερο ενδιαφερον το προβλημα μου και θα καταλαβαινατε οτι εγω δεν το ειδα και τοσο φυσιολογικο, που ο σκυλος μου θα επρεπε να περναει αναγκαστηκα 2 φορες τον χρονο.....

και τελος, αγαπητη Rottie, τα επιχειρηματα σας αυτα που σας κανουν να αποφευγετε τη στειρωση τα γνωριζα και γι αυτο και τα παρεθεσα....το μονο που ζητησα ήταν αν τυχον και ξερατε κατι παραπανω απο μενα την αδαη (που στο κατω κατω μια απλη φιλολογος ειμαι) να το μοιραστειτε μαζι μου και να με βοηθησετε να παρω τη σωστη αποφαση για το σκυλι μου, που δεν θελω σε καμια περιπτωση να του κανω κακο....
Ναι, το γνωριζω οτι μπορει να αλλαξει η συμπεριφορα του, οτι οι ορμονες του με βεβαιοτητα θα απορρυθμιστουν, απλα σας ζητησα, αν ειχατε βεβαιως τη διαθεση, να μου παραθεσετε ίσως περισσοτερες λεπτομερειες για τις αλλαγες αυτες και για μετεγχειρητικες τυχον επιπτωσεις.....Το μονο που ζητησα ηταν να μοιραστειτε μαζι μου τις εμπεριες σας.....πραγμα για το οποιο μαλλον δεν εχετε το χρονο και τη διαθεση να το κανετε........

ευχαριστω για ολα...............

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Θα σε παρακαλεσω να διαβασεις στο τελευταιο μου μυνημα τι εγραψα,ειναι λιγο πιο πανω,τα ερωτηματικα εσυ τα εβαλες,οσο για παγιες αποψεις?ειναι οι αποψεις του καθενος και ισως αυριο αλλαξουν αλλα τωρα ειναι αυτες,στο τελος εσυ θα παρεις την αποφαση.
Οσο για την στειρωση εσυ στον δικο σου σκυλο πρεπει να την κανεις,γιατι ο δικος σου σκυλος μπορει και να πεθανει απο αυτο.
Οταν καποτε πριν παρα πολλα χρονια 25 περιπου πηγαινα στον κτηνιατρο τον οποιο εχω μεχρι και σημερα που γυρισα πισω,και καθε φορα ρωτουσα γιατι κανει αυτο και εκεινο και μηπως χρειαζεται φαρμακα το σκυλι,ξερεται τι μου ειπε?Ηλια προσεχε να μην γινεις υποχονδριος(δεν το παραδεχεται κανενας) με τον σκυλο δεν του κανει καλο,απο τοτε καθε φορα που με πιανω να θελω να παω στον γιατρο το σκεφτομαι πολλες φορες.
Τωρα που γυρισα μου ειπε ενα αλλο καλο,Ηλια τωρα που θα εκτρεφεις κοιτα να κανεις τα σκυλια να ζουν πολλα χρονια 40-50 να παιρνουμε ενα και να πεθαινουμε μαζι του να μην υποφερουμε ουτε εμεις ουτε αυτα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Την σκυλίτσα την έχουν στην αυλή?
Δοκίμασε να τους παρακαλεσεις να την βάλουν μέσα..
Ο δικός σου που είναι?
Τον έχεις μέσα η έξω από το σπίτι..

Εχω αρσενικό και έχω δει από το προηγούμενο αρσενικό μου πως αντιμετωπίζουν τον οίστρο..
Ναι τους κόβεται η όρεξη για φαγητό και είναι πολύ μα παρα πολύ αναστατωμενοι..
Αλλα αυτό είναι φυσιολογικότατη αντίδραση..

Τα σκυλιά δεν ερωτεύονται..
Δεν βασανίζονται από αυτό..
Δεν έχουν το αίσθημα της διαιώνισης ούτε θέλουν να ζήσουν την πατρότητα...

Οι γείτονες έκαναν πολύ καλά και την έχουν μέσα, πράγμα που δεν κατάλαβα καθόλου γιατί εσύ τον αφίσες να βγει έξω..
Η πράξη αυτή από μονη της ήταν εντελώς ανεύθυνη..

Καταλαβαίνω ότι έχεις πρόβλημα επειδή η θηλύκια είναι σε οίστρο διπλα σου αλλα θα περάσει..

Το να θέλεις να ζευγαρώνει κάθε φορα που θα μυρίζει θηλύκια στην ιδέα ότι περνάει παθη..
ή να θέλεις να τον στειρώσεις για αυτόν τον λόγο, είναι πολύ μα παρα πολύ τραβηγμένο..

Δεν βασανίζεται το σκυλί..
Δεν είναι στον ίδιο χώρο για να γίνεται κάτι τέτοιο..

Θεωρείς την στείρωση παιχνιδάκι?
Θέλεις να υποβάλεις το σκυλί σε μια τέτοια δοκιμασία για έναν τέτοιο λόγο?
Είναι προσωπική σου επιλογή, μονο πριν πράξεις σκέψου καλά και κατανόησε τις πιθανές επιπλοκές μιας εγχειρήσεις..
Αναμενόμες συμπεριφορές και αλλαγές μετά από μια τέτοια αλλαγή..

Την ανευθυνότητα που υπάρχει στο να αφήνεις το σκυλί ελευθερο να πάει στην θηλύκια..
Κάτι που πέρα από κινδυνους που έχει αυτή η πράξη, εσύ έτσι το βασάνισες περισσότερο..

Στην τελική ενημερώσου καλύτερα όσον αφορά την συμπεριφορά των σκυλιών μέσα από γιατρούς, εκπαιδευτές internet, βιβλία..
και αν μετά από όλα αυτά επιμένεις πως οι συνειρμοί σου είναι λογικοί, πράξε όπως εσύ καταλαβαίνεις..

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
κανενας)
Τωρα που γυρισα μου ειπε ενα αλλο καλο,Ηλια τωρα που θα εκτρεφεις κοιτα να κανεις τα σκυλια να ζουν πολλα χρονια 40-50 να παιρνουμε ενα και να πεθαινουμε μαζι του να μην υποφερουμε ουτε εμεις ουτε αυτα.
αμα το βρεις το κολπο, ελα πες το κ σε μενα..:D

eirini83

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
60
0
Και κάτι άλλο διότι μόλις διάβασα ότι είσαι φιλόλογος και έπαθα ΣΟΚ!

Τι εννοείς:

:roll::-?
Τι σημαίνει «πραγματεύομαι την αποψη μου και τη θέτω υπό έλεγχο»? :confused:
(μου έμεινε απορία από χθες).

Rottie δεν ηθελα να το παιξω εξυπνη σε καμια περιπτωση, συγνωμη αν δεν καταφερα να γινω κατανοητη και φανηκα καπως....δεν ηταν αυτη η προθεση μου....Η αληθεια ειναι οτι σας εμπιστευτηκα το προβλημα μου, γιατι πραγματικα θεωρω οτι μπορω να μαθω πολλα απο εσας (παρακολουθω τις συζητησεις εδω και πολυ καιρο και μου εχετε ανοιξει τα ματια σε πολλα θεματα, στα οποια ειχα πληρη αγνοια) και και να καταφυγω στην καλυτερη αντικειμενικα λυση.....

Διαπιστωσα εξαρχης οτι ησασταν αρνητικα διατεθειμενοι στο θεμα της στειρωσης....Αυτο που περιμενα ομως ήταν να δειξετε περισσοτερο ενδιαφερον για το προβλημα που αντιμετωπισα και για τον τροπο με τον οποιο το αντιμετωπιζω...σαν προβλημα δηλ. και οχι σαν παιξε- γελασε..Και περιμενα να μην επαναλαβετε τις ήδη γνωστες σας αποψεις περι στειρωσης και περι φυσιολογικης καταστασης, αλλα να τις επαναδιαπραγματευθειτε σχετικα με την περιπτωση μου και γενικα για καθε παρομοια περιπτωση, που αντιμετωπιζει τη συγκεκριμενη κατασταση απο τη δικη μου οπτικη γωνια και να τις θεσετε υπο ελεγχο, δηλαδη να αναρωτηθειτε και οι ιδιοι αν οι απαντησεις και οι αποψεις αυτες ειχαν να κανουν με την περιπτωση μου.......Αυτες οι δυο ειναι οι βασικες αρχες για να διεξαχθει ενας γονιμος και εποικοδομητικος διαλογος, πραγμα που ηθελα να γινει γι αυτο το θεμα και να μην ακουσω παλι τις ιδιες αποψεις, οι οποιες με θελουν να φαινομαι υπερβολικη και υπερπροστατευτικη για το σκυλι μου........Γιατι εγω ολο αυτο το βιωσα σαν προβληματικη κατασταση και οσο κι αν προσπαθησετε να με πεισετε για το αντιθετο παλι ετσι θα το δω την επομενη φορα που θα συμβει ξανα......

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αρχικό μήνυμα απο omarock Εμφάνιση μηνυμάτων
κανενας)
θα ειμαι η πρωτη που θα παρω ενα!!!:D:D

eirini83

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
60
0
Την σκυλίτσα την έχουν στην αυλή?

Τα σκυλιά δεν ερωτεύονται..
Δεν βασανίζονται από αυτό..
Δεν έχουν το αίσθημα της διαιώνισης ούτε θέλουν να ζήσουν την πατρότητα...
σορυ αλλα δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο......και οσο για τα περι κεραυνοβολου χιουμορ εκανα- νομιζω ειχα βαλει και emoticon διπλα να γελαει- φυσικα και δεν ερωτευονται με την εννοια που το εννοουμε εμεις...νιωθουν ομως αφορητα πιεστικη την αναγκη του ζευγαρωματος σε μια τετοια περιπτωση, οπως τη δικη μου και του σκυλου μου, με τη θηλυκια σε αποσταση αναπνοης....

και πραγματικα θελω να ρωτησω κατι ακομη.....οσοι τα λετε αυτα οτι ειναι οκ και δεν τρεχει και τπτ, ειχατε ποτε θηλυκο σε οιστρο δίπλα σας???

και αν ναι τι κανατε???τον φιμωσατε ή κλεισατε τα δικα σας αυτια για να μην ακουτε το κλαμα και τον πονο του??