Μα τι σε κάνει να το λες αυτό....πάντως διαπιστώνω ότι οι σκυλογονείς το ....τσούζουμε....ναι;;;;;
Μα τι σε κάνει να το λες αυτό....πάντως διαπιστώνω ότι οι σκυλογονείς το ....τσούζουμε....ναι;;;;;
A.. πα.. χικ.. πα.. πα...... χικπάντως διαπιστώνω ότι οι σκυλογονείς το ....τσούζουμε....ναι;;;;;
Το chançard χρησιμοποιείται, το lucky ειναι οντως στα αγγλικάλάθος κάνεις, lucky στ'αγγλικά σημαίνει τυχερός. στα γαλλικά μπορείς να πεις tu as de la chance (=έχεις τύχη), υπάρχει και η λέξη chanceux αλλά δεν πολυχρησιμοποιείται. (με τις φτωχές μου γνώσεις εις την γαλλικήν!!!!)
πλάκα κάνεις, ναι;;;;;;;
Όχι, αλήθεια ! Μα τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, οι Πλίνιοι ήταν δύο, θείος και ανηψιός. Ο Πρεσβύτερος ήταν φιλόσοφος και ιστοριογράφος, ενώ ο Νεώτερος ήταν λίγο από όλα (νομικός, αξιωματούχος, φιλόσοφος, ποιητής, και συγγραφέας). Και ορκίζομαι, δεν έχω πιεί σταγόνα ...φαντάζεσαι; πλίνιος τζούνιορ
χαχα ξερεις τι μορφη ειναι το λεοφορειο που ακουει στο ονμα μπαμης δε ξες..
οτιδηποτε αλλο ονομα θα τανε αποτυχια.
που να μαι δεις σε παραλια να φωναζω μπαμπη και να βλεπουν το χαμηλωμενο το εργαλειο και να σκανε στα γελια
Ζιζού
από την εμμονη του με της μπάλες,
Πετούνια
κατέστρεφε, για ανεξήγητο λόγο μονο τις γλάστρες με τιs πετούνιες
Φραμπαλά & Τραβιάτα
γιατί τσακωνόντουσαν συνεχεια(βλ.ASTERIX ET LA ΤΡΑΒΙΑΤΑ)
Φουρτούνα
επειδή μου έφερνε ναυτία από την υπερκινητικότητα της.
Τούρνα
ήμουν κόκκαλο όταν όταν αποφάσισα να την αγοράσω.
Γνωρίζω σκυλάκο με το όνομα Luciano.Δεν είναι ωραίο όνομα για σκύλος το "Λουτσιάνο"?
και Μάρκος γιατί είναι ενίοτε Μάρκος Βαμβακάρης/Μάρκο Πόλο/Μάρκος Μπότσαρης και Μάρκος Σεφερλής.........ο σαλτιμπάγκος :lol:
Φανταστικόοοο!!!!!!! (κλαπ κλαπ κλαπ)Η Ziggy πηρε τ ονομα της απο το τραγουδι Ziggy Stardust του Bowie.....Κ αυτο γιατι η ziggy εχει ενα μπλε ματι οπως ο Bowie!E David ή Bowie δεν ελεγε κ πολυ να τη φωναζουμε... Σκεφτηκαμε λοιπον να της δωσουμε το ονομα του alter ego αυτου!