Ο νέος μικρός μας επισκέπτης

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
υπαρχουν πολλα παιδια αναμεσα μας, εδω, που κανουν πολλα περισσοτερα..
απλα εγω αμα δεν τα μοιραστω σκαω!
με τρωει το αγχος .. ετσι με το να τα λεω, ειδικα εδω που ξερω οτι θα βρω ανταποκριση, ξαλαφρωνω λιγακι.. :D :D

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ολοι στην ιδια φάση πιστεύω είμαστε! Για να βρισκόμαστε εδώ και να μιλάμε!!!!Μπράβο σου παντως !!!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
μολις γυρισα απο το νεο σπιτι που αφησα την μικρουλα... :rolleyes:

πολυ ομορφα ολα! ανθρωποι σκυλοφιλοι..
ανθρωποι που ταιζουν αδεσποτα στην γειτονια τους, γατακια , σκυλακια γεματοι καλοσυνη μεσα τους και χαμογελο!
Ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκαμε μια τετοια οικογενεια!!
οταν μπηκα στο σπιτι με την μικρη αγκαλια, ο παππους της οικογενειας - ενας πολυ γλυκος ανθρωπος! μου ζητησε να κανω ενα βημα εξω απο την πορτα, εριξε κατω ενα ασημενιο κλειδι και μου ζητησε να πατησει η μικρη να μπει μεσα!
να την ασημωσουμε μου ειπε!
και οταν το πατησε η μικρη μου!
την ελουσε στα μπραβο και τα χαδια!!
Με το που μπηκε το σκατο .. τους κατουρησε για για ποδαρικο.. και ο παππους ξετρελαθηκε απο την χαρα του!!
η εγγονη του, η κοπελα που επικοινωνησε μαζι μου.. μια πολυ γλυκια καιακλη κοπελα!
η μικρη δεν θε μεινει ποτε ξανα μονη! ο παππους σκυλας με τα ολα του! και ολημερις με τα ολα του τα ζωα! ιδιαιτερο μερακι στα καναρινια του , που μου εδειξε με καμαρι!

.. και ειναι ολα τοσο τελεια! η επιμονη της οικογενειας ολοκληρης, το ενδιαφερον, η αγαπη και η αγκαλια... τα 1000 δεν πειραζει που μου ειπαν αν κατουρησει, καταστερψει, γκρινιαξει.. και τα αλλα τοσα χαλαλι της..

αυτο το ρημαδοκενο καθε φορα που τα αποχωριζομαι 8-[ ..
ξερετε, φευγουν απο τα χερια μου και την επιμελεια μου και παιρνουν το δρομο τους.. με στεναχωρει γλυκα..

αντε καλη ζωη μικρουλα μας! να σαι παντα καλα! :)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Μακάρι να βρίσκεις πάντα τέτοια σπίτια. Ζάχαρη θα περάσει το βρωμόσκυλο :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλή ζωή να έχει το κορίτσι μαζί με τη νέα της οικογένεια!

Kasi λογικό είναι να νιώθεις το κενό αυτό αλλά φαντάζομαι και την ικανοποίηση σου όταν προσφέρεις μια οικογένεια σε ένα σκυλούνι!

Χίλια μπράβο σου!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
το επομενιο νεο μικρο μας επισκεπτη ολοι τον ξερετε... :D η περιβοητη Κιρα!!

ειπα να βαλω εδω τις φωτο... μια ς και το αλλο θρεντ αργα η γρηγορα θα κλειδωσει... ενω εδω θα ανανεωνω να χω να τα θυμαμαι και εγω και εσεις :)

και ενω ολες τις μερες ο Σαγκα αγνοουσε την μικρη.. δεν ηθελε πολλα πολλα .. σημερα το πρωι παιξανε σε τρελα για πολυ ωρα! η μικρη ξεσηκωσε την γειτονια απο την χαρα της... μιας και ο κρυφος της ερωτας που ολο του κλαψουριζε επιτελους της εδωσε σημασια!!

συγνωμη για τα ασπρα σημαδακια, ειχε κρυο και εβγαζα φωτο μεσα απο τη τζαμαρια... :D

(λες να ηταν αποχαιρετηστηριο? σε λιγο φευγουμε για συνεντευξη!)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αυτό που κάνουν τα μεγάλα σκυλιά να κατεβαίνουν στο ύψος του κοντύτερου με πεθαίνει! :p

Κατά τα άλλα βλέπω η μικρή δν του χαρίστηκε από υποχρέωση ε? :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ