μολις γυρισα απο το νεο σπιτι που αφησα την μικρουλα...
πολυ ομορφα ολα! ανθρωποι σκυλοφιλοι..
ανθρωποι που ταιζουν αδεσποτα στην γειτονια τους, γατακια , σκυλακια γεματοι καλοσυνη μεσα τους και χαμογελο!
Ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκαμε μια τετοια οικογενεια!!
οταν μπηκα στο σπιτι με την μικρη αγκαλια, ο παππους της οικογενειας - ενας πολυ γλυκος ανθρωπος! μου ζητησε να κανω ενα βημα εξω απο την πορτα, εριξε κατω ενα ασημενιο κλειδι και μου ζητησε να πατησει η μικρη να μπει μεσα!
να την ασημωσουμε μου ειπε!
και οταν το πατησε η μικρη μου!
την ελουσε στα μπραβο και τα χαδια!!
Με το που μπηκε το σκατο .. τους κατουρησε για για ποδαρικο.. και ο παππους ξετρελαθηκε απο την χαρα του!!
η εγγονη του, η κοπελα που επικοινωνησε μαζι μου.. μια πολυ γλυκια καιακλη κοπελα!
η μικρη δεν θε μεινει ποτε ξανα μονη! ο παππους σκυλας με τα ολα του! και ολημερις με τα ολα του τα ζωα! ιδιαιτερο μερακι στα καναρινια του , που μου εδειξε με καμαρι!
.. και ειναι ολα τοσο τελεια! η επιμονη της οικογενειας ολοκληρης, το ενδιαφερον, η αγαπη και η αγκαλια... τα 1000 δεν πειραζει που μου ειπαν αν κατουρησει, καταστερψει, γκρινιαξει.. και τα αλλα τοσα χαλαλι της..
αυτο το ρημαδοκενο καθε φορα που τα αποχωριζομαι 8-[ ..
ξερετε, φευγουν απο τα χερια μου και την επιμελεια μου και παιρνουν το δρομο τους.. με στεναχωρει γλυκα..
αντε καλη ζωη μικρουλα μας! να σαι παντα καλα!