Ο νέος μικρός μας επισκέπτης

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αυτό το πράγμα με τις υιοθεσίες σε κυνηγά βρε παιδί μου. Το μωρό είναι κουκλάκι, το ίδιο και ο Σάγκα..

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
μακαρι να παρει τα πανω του το μικρουλι και να παει σε ενα καλο σπιτι.........!!! βεβαια παντα θα θυμαται σε οποιο σπιτι και να παει οτι στα πρωτα βηματα της ζωης του ειχε ενα πολυ καλο φιλαρακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Mεγαλειο!Εικονες που θα επρεπε να δινουν λιιιιγο απο το σκεπτικο των ζωων,στους ανθρωπους :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Mεγαλειο!Εικονες που θα επρεπε να δινουν λιιιιγο απο το σκεπτικο των ζωων,στους ανθρωπους :)
Ποσο συμφωνη με βρισκεις!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδια, το μικρουλι ειναι απο χτες στο νεο του σπιτι... δεν εχω να σας βαλω αλλες φωτο.. αλλα ειχα καλα νεα ε?

Παντως αντικατασταθηκε η θεση του.. απο νεο (ουφ!!) ..δυστηχως ομως, η νεα μικρη ειδε μπροστα στα ματια της την ακριβως αντιθετη εικονα απο αυτες που βλεπετε... αδεσποτα σκυλια σκοτωσαν την αδερφουλα της.. και η νεα μικρη μου εχει παρει μεγαλη τρομαρα..
Ο σαγκα κλαψουριζει εξω απο την πορτα του μπανιου.. αλλα αυτη δεν ενδιδει..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Παντως αντικατασταθηκε η θεση του.. απο νεο (ουφ!!) .
Δεν υπάρχει περίπτωση....έχει βγει βρώμα στη γειτονιά μεταξύ των ζώων.....ότι το ένα θα έρχεται όταν φεύγει το άλλο....δεν εξηγείται διαφορετικά. Που θα πάμε ?????λένε ...στην ....Kasi ....όλα μαζί...:p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
εχω την υποψια οτι αν την επαιρνε θα τα φιλοξενουσε 2-2
εκει να δεις ουρες εξω απο το σπιτι μετα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
'Η μπορεί να την έχουν πάρει χαμπάρι οι γείτονες και να της τα αφήνουν στο διάβα της...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αυτα ειναι τα χειροτερα σεναρια.. χαχαχα!!!
ελπιζω να μην αληθευουν ... αλλιως την βαψαμε...
ελπιζω να ειναι μονο το αστρο μου...

io maria.. εχει γινει και αυτο..το 2-2 ενα σε καθε δωματιο.. και τα δικα μου σαλονι.. εκει να δεις μουρλα!!! με ηρεμιστηκα ημασταν ολοι!!
σε λιγο μετακομιζουμε και παμε σε μεγαλυτερο... +1 δωματιο και 80μ2 βεραντα... οχαοχαοχαχαχαχα!!! ε ρε τι εχει να γινει!!!!!!!!!!!

Σημασια να βρισκονται καλα σπιτια... και να εξακολουθω να μπορω να τα βοηθαω.. οσα πιο πολλα τοσο πιο ευτυχισμενη θα μαι!!!

επι του θεματος... η νεα μικρη.. εχει συνελθει αρκετα, αλλα ακομα φοβαται τον γιγαντα.. δεν εχω ακομα φωτο να χαζεψουμε.. :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ελα νεες φωτο!!!

Η νεα μινιατιουρα βρηκε παλι φιλια στον μεγαλο!!
Μια χαρα ολα! .. παιδια μεταξυ μας αυτη θελω να την κρατησω! αλλα διαφωνουν δολοφονος γατος και συζυγος.. :(
Εχουν πλακα.. η μικρη σπινιαρει και ο μεγαλος την κυνηγα.. οι φωτο ειναι σε στιγμες αγαπης...
μας συγχωρειτε για την ακαταστασια.. ειμαστε σε φαση μετακομισης..

τελεια?????

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
ΦΟΒΕΡΟΣ ο Σαγκα ο γατοφιλος !!
Τα γκρι τιγρε ειναι τα καλυτερα γατακια !!τα πιο ομορφα τα πιο εξυπνα :p δεν ειμαι αντικειμενικη αλλα τα εχω πολυ αδυναμια....μου θυμιζουν το τζατζικακι μου που πεθανε νωρις...ηταν η καλυτερη φιλη της Μαγιας μου .

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Οι φωτό του Σάγκα με τα γατάκια, είναι απόλαυση.
Δεν παίζονται !!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
και εμενα αυτα τα τιγρακια μαρεσουν!! ασε που ειναι οι πιο ηπιοι χαρακτηρες ;)
αυτη, μολις την ακουμπησεις αρχιζει τα χουρ χουρ και ταβλιαζει ανασκελα!

Αυτο το χουρ χουρ ειναι που κανει και τον Σαγκα να νυσταζει..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
H φοτο με το μικρακι που κοιμαται αναμεσα στα ποδια του Σαγκα ειναι καταπληκτικη!!!:D
Μου εχουν λειψει αυτες οι στιγμες... εχει καιρο να βρεθει στο δρομο μας γατουλινι...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αμαλια στο δινω!! :D :D :p
Λυπησου με!! Ειμαστε και εμεις σε φαση μετακομισης, πριν 15 μερες μετοικησε ο Τσε και το τελευταιο γατουλι που βρηκα το παρκαρα στην αδελφη μου :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τι να πεις? και εσυ μετακομιζεις?

α! μηπως θες την γατουλινα εκει στας εξοχας? ειναι στρωμενη οπως βλεπεις... στην φερνω κι ολας!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ