Ο νέος μικρός μας επισκέπτης

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εχω και εγω ενα τετοιο ... :D

Ο Boogie περιμενει να σιτεψει λιγο πριν το καταπιει (χωραει ολοκληρο στο στομα του,οπως διαπιστωσα προχθες) :p

Attachments

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αν παρω το γατακι, παιρνω και τον Σαγκα ; Το γατακι τι γεννους ειναι ; Οταν μεγαλωσει θα κυνηγαει τα ποντικια. Ο ICE θα κυνηγαει τη γατα, και ο Σαγκα τον ICE...Και θα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχα!! οπως τα λες!! ειναι κοριτσαρος ο γαταρος μου!! ο Σαγκα μενει.. χωρις τη μαμα του πεφτει σε καταθλιψη... αρα θα ερθω και εγω! διακοπεεεεεεεες!!!!!! ναιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Είχαμε και εμείς χθες ενα μικρό επισκέπτη ! το Happy ! τον βρήκανε στ Λ.Ποσειδώνος και μου το έφεραν :)
ένα κόκαλα ο κακομοίρης αλλα απίστευτα καλος ! με τους ανθρώπους ! ( ολη νυχτα ήταν πανω απο το κεφάλι μου και γουργούριζε:D ! ) με τ Λούνα είχαμε ενα πρόβλημα πήγε με στη καλη χαρα και αυτο έκανε κιχ και έβγαλε νυχάκια μετα το φοβόταν και δεν το πλησίασε χαχα
και ο μικρός ουτε κιλό δεν είναι !
βρέθηκε σε χρόνο dt οικογένεια !!!!
για την ακρίβεια 5 άτομα ενδιαφέρθηκαν !! το έδωσα σε οικογένεια που έχει ήδη ένα γατο και ένα σκύλο το γατάκι οταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το στειρώσουν και δεν θα το αφήνουν να βγαίνει εξω
ορίστε και μερικές φωτογραφίες :

Attachments

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τον ειδα στο fb .. :D :D συγχαρητηρια!!!
οι υπολοιποι 4 που δεν τον πηραν... δεν αξιζαν να προωθησουμε την δικια μου που παραμενει στα αζητητα...:( παρολες τις φωτο με Sαγκα...

οι επισκεπτες μου ειναι ακομα 2... τι καλα!!!!:mad: αλλα ειναι στο μαγαζι ... δεν χωραμε ολοι ελεος!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αυτο το μικρό τερατάκι είναι υπέροχο !!! απο την ώρα που το έχω δει το θέλω !!!!! αλλα δυστυχώς δεν γίνεται :(
απίστευτη μούρη !
όταν φεύγετε απο το σπίτι κλαψουρίζει ?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οχι πανω απο 5λεπτο δεν κλαιει.. παιρνει το αρκουδακι της αγκαλια και κοιμαται...

ειμαστε ομως μια ωραια παρεα!!! ε?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εμφανιστηκε και η Ντιβα Ζαιρα... που απαξιουσε να ασχοληθει με την μικρη... ενεκα ο κιμας που μαγειρευεται απο πανω.. χαλαλι λεει θα το παιξει και καλη αμα ειναι για μια πηρουνια.... :p

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
xaxa πάντως ο Σάγκα υπέροχος !!!!! δεν υπάρχει ! σκύλαρος ( άσχετο αλλα τι τροφή δίνεις ? έχει υπέροχο τρίχωμα !)
ξέρω για την μπέμπα είναι το θέμα :Ρ
αλλα να μην πω οτι και εγω τις σακούλες τις βάζω σε μια ολόιδια σαλατιέρα ????
κανενα τηλ για την μικρή έγινε ?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
kasi, κούκλα η μικρή :)
καλότυχη να είναι!

αλλά και η κουζίνα σου πολύ ωραία βρε παιδί μου :D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εγώ την κουζίνα δε την πρόσεξα (σορρυ Kasi) αλλά αντιθέτως πρόσεξα τα κουκλάκια σου! ΟΛΑ!

Η μικρή είναι πανέμορφη και επειδή διάβασα το θέμα εκνευρίστηκα απίστευτα με το πετ σοπ (θα έλεγα τίποτα για την καθαροαιμία των κουταβιών τους αλλά τεσπα... :mad:)

Οφείλω όμως να πω οτι ο Σάγκα είναι απίστευτα κούκλος!!!!!

Προωθώ και μακάρι να πάνε όλα καλά! :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Παιδια..... εχω καια λλο κουταβι...
γινεται εδω μεσα .. του τρελου το πανηγυρι.. οχι οχι αυτο αυριο θα ερθουν να το παρουν.. ειναι λογοδοσμενο..
ειναι γκριφον κανις.. αλλα ρε παιδια τα 2 κουταβια μεταξυ τους μαλιοτραβιονται!! η μικρη η δικια μου παει και καβαλαει την αλλη.. η αλλη λυσαει και τσιριζουν και οι 2!!!

τι να κανω???

εντωμεταξυ τα δικα μου εχουν ανεβει καναπε και κοιτανε τις μικρες να σφιζονται....

Λουνα.. που πηγες και ειδες την σαλατιερα? χαχααχ!! Belcando τους δινω.. ειναι ωραιος το ξερω.. :) :p

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οχι οχι... χωρις crate πας ξυπολυτος στα αγκαθια χρυση μου!!

απλα τα βγαζω λιγο να παιξουν να κουραστουν να ξεραθουν στον υπνο...
αλλα τις εβαλα τις 2 τους στο crate στην αρχη σφαχτηκαν.. τωρα ακουω ησυχια... δεν τολμω να αναψω το φως... θα εχω κανα μισαωρο κλαμα παλι...
μπορει η μια να βλαψει σοβαρα την αλλη?
μιλαμε για30-40 ημερων κουταβια τωρα....
τι σκατα λυσσα τα πιανει??? αυτα επρεπε να παιζουν ... την τυχη μου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ