Ο νέος μικρός μας επισκέπτης

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ο νεος μικρος μας επισκεπτης δεν ειναι σκυλος, ειναι ενα μωρο γατακι 35 ημερων που βρηκαμε..

Ειναι ο νεος κολητος του Σαγκα.. δεν τον αφηνει ποτε μονο, τον γλυφει συνεχεια και τον καθαριζει.. τον αφηνει να κοιμαται πανω του.. τον ακολουθει σε καθε γωνια του σπιτιου.. και δεν αφηνει κανενα αλλο 4ποδο μελος της οικογενειας να τον πλησιασει .. καλα κανεις αλλος δεν ειναι φαν.. και μαλλον το εχει καταλαβει ο μεγαλος.. βρυχαται σαν λιονταρι οταν τον πλησιαζει καποιος..
Αλλα και ο μικρος εχει ενα κολημα με τον μεγαλο.. τον αναζητα συνεχως, παιζει με τα αυτια του, σκαρφαλωνει πανω του, τριβεται και γουργουριζει στο λαιμο του.. και οταν ο μεγαλος κοιμαται, ανεβαινει πανω του και του κανει μαλαξεις γουργουριζοντας..
ειναι απολαυση το θεαμα!!
δειτε.. ειναι γλυκες!!!!!!!!:D:D

εδω ειναι η πρωτη μερα που βρεθηκε.. και τα ματακια ηταν κλειστα απο τσιπμλες, μολις τα καθαρισαμε ανοιξαν 2 τεραστιες ματαρες!!!

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Είναι απίστευτοι!!!!Πολύ ωραίες φωτογραφίες..Ξυπνούνε πολύ γλυκά συναισθήματα!!! :)

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Αγαπες μου! Είναι πολύ συγκινητικό να τα βλέπεις έτσι..
Ποιος να του το λεγε του γατιού ότι θα βρει τέτοιο προστάτη!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Μολις τον εφερα τον μικρο σπιτι, ηρθαν τα σκυλια στην πορτα.. και ανοιγω τις χουφτες μου.. λεω κοιτα ρε Σαγκα ενα μικρουλι.. ε αυτο ηταν!! love @ first sight.. :p

τελικα μηπως ο Σαγκα κυνηγαει εξω γατες ... απο αγαπη? :rolleyes::D

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αγάπες μου !!! απίστευτες εικόνες που δείχνουν μόνο αγάπη !!ακριβώς το μεγαλείο το ζωων ... πως γίνεται να βλέπεις τέτοιες εικόνες και να μην είσαι χαρούμενος ??:):) απορώ πως ζουν τοσες οικογένειες χωρίς ζωάκια :)
και εγω κυνηγάω ένα μικρό γατάκι που θα μου παει θ το τσακώσω μια απο αυτες τις μέρες :D

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Αχ! είναι πανέεεεεεεεεεεεεεεεμορφααααααα!
Είναι πολύ τρυφερό και αθώο!!!
Και μου κάνει εντύπωση που είναι αυτή η προστασία από αρσενικό σκύλο.
Συνήθως ακούω για θηλυκά σκυλάκια (το συνδιάζω λόγω ενστίκτου μητρότητας εγώ -λογικά κάνω λάθος).
Θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες! ! !

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Γλυκες μουριτσες!!!

Kasi μου,κοριτσακι ειναι το γατακι. κοιτα μην του δωσεις αντρικο ονομα...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Yasemin, επειδη ειναι τριχρωμο?
μου φαινεται οτι κατι φουσκωνει κατι παραπανω απο πισω.. ειναι πολυ μπεμπε δεν μπορω να καταλαβω.. :D
ας ειναι οτι θελει .. γερο ναναι!! :D :D

πιντσι, η θυληκια μας.. αδοαφορει εντελως και παντελως! δεν θελει και πολλα πολλα.... την πληιαζει το καυμενο και αυτη προσκετικα σηκωνεται γυρνωντας το κεφαλι επιδεικτικα απο την αλλη..... γυναικες!! :p

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μωρε ναι γερο να ειναι πανω απο ολα.
Τρικολορε ειναι τα κοριτσακια.

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
kasi τι τελειες εικονες ειναι αυτες?????:):) τι ζουζουνιες του κανει το μικρουλι?????:p απεκτησε ενα μεγαλο 'αδερφο' για να το προστατευει.........!!!!!!;););)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Mόλις συνειδητοποίησα πόσο όμορφος έιναι ο Σάγκα, και από άποψη εμφάνισης και από άποψη ψυχούλας!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Θα συμφωνησω και εγω φυσικα απο τις πιο ομορφες εικονες που εχω δει!!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Κουκλακια μου *agapoylas*!!! Κ το αγορι μου βρηκε χτες (κι αλλο) μωρουδογατακι...!Μα ποσο γλυκα ειναι ;Κ μας ετσι μες την τσιμπλα ειναι κ του βαζουμε κολλυριο.Χτες κοιμηθηκε μεσα σε μια παντοφλα :) Εσας βρηκε καλυτερο κρεβατακι !

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ευχαριστουμε πολυ ολους!! και στα δικα σας!!

εμ.. τσαμπα τραβαω τετοιο ερωτα με τον Σαγκα? ειναι πολυ καλοσυνατος :) .. αλλα δεν ο Σαγκα μονο.. ειναι η φυση του σκυλου ρε παιδια η καλοσυνη..
Η ζαιρα ας πουμε δεν την γουσταρει και πολυ.. (κι αλλο μπελα μου φερατε?) αλλα δεν την πειραζει, ουτε την ενοχλει, την αποφευγει ευγενεστατα και με προσοχη.
H μικρη θα δοθει, μολις λιγο παρει τα πανω της, αρχισει να τρωει κανονικα και μαθει την αμμο θα της βρουμε ενα ζαχαροσπιτο να της αξιζει... αν καποιος ενδιεφερεται... ξερετε.. με τις ευχες μου!! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ