Ο μαγικός πνίχτης...

9 Νοεμβρίου 2013
7
0
Πως μπορώ να φορέσω τον πνίχτη στον σκύλο μου;
Σε φωτογραφίες στο internet έχω δει πως ο ένας κρίκος περνάει μέσα από τον άλλον..
ΕΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ 2 ΚΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ!!! :mad:
Ας ενδιαφερθεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Κράτα το ένα κρικάκι στο χέρι σου οριζόντια με το πάτωμα. Και άσε την αλυσίδα, να γλυστρίσει μέσα του. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει...

Η βασικότερη όμως ερώτηση είναι...για ποιό λόγο βάζεις στον σκύλο σου, ένα εργαλείο, το οποίο δεν ξέρεις ούτε πως φοριέται;

9 Νοεμβρίου 2013
7
0
Κράτα το ένα κρικάκι στο χέρι σου οριζόντια με το πάτωμα. Και άσε την αλυσίδα, να γλυστρίσει μέσα του. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει...

Η βασικότερη όμως ερώτηση είναι...για ποιό λόγο βάζεις στον σκύλο σου, ένα εργαλείο, το οποίο δεν ξέρεις ούτε πως φοριέται;
Να 'σαι καλά φίλε mareco!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Εχείς πάει σε εκπαιδευτή και δεν σου έδειξε πως να βάζεις τον πνίχτη;; Αν όχι πολύ κακώς τον χρησιμοποιείς.

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
παιδια , σε οποιον θελει να βαλει πνιχτη , προτεινω πρωτα να δεχτει να φορεσει ο ιδιος ενα , και να τον ''διορθωνει '' καποιος οποτε το θεωρει σκοπιμο , εγω προσφερομαι εθελοντικα ....

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
παιδια , σε οποιον θελει να βαλει πνιχτη , προτεινω πρωτα να δεχτει να φορεσει ο ιδιος ενα , και να τον ''διορθωνει '' καποιος οποτε το θεωρει σκοπιμο , εγω προσφερομαι εθελοντικα ....
εχει μια μεγαλη διαφορα λαιμος απο λαιμο δεν νομιζεις;

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
μπα , θα τον προσαρμοσουμε στο μεγεθος .... δεν θα ηταν πολυ καλυτερα το σκυλι μας να '' υπακουει '' επειδη μας αγαπαει και οχι απο φοβο η πονο ?

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
το μεγεθος ειναι η διαφορα;;μαλιστα..
δηλαδη οποιος σκυλος εχει πνιχτη φοβαται η ποναει;

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
Ποναει σιγουρα , αυτος ειναι και ο σκοπος του , να καταλαβει το ζωο οτι αν δεν υπακουσει , θα πονεσει . Εχω ενα γερμανικο ποιμρνικο 45 κιλων , πιστευεις πως δεν μπορει να με τραβηξει ? δεν χρησιμοποιησα ποτε πνιχτη , σε κανενα απο τα σκυλια μου , υπαρχουν πιο ηπιες μεθοδοι

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
το ιδιο που κανεις εσυ με απλο λουρι κανει και καποιος που ξερει να χρησιμοποιει τον πνιχτη.
και βασικα πιστευω οτι με τον πνιχτη θα ποναει και λιγοτερο απο ενα λουρι που θα τραβαει καποιος με μανια.

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
ποιος ειπε οτι τραβας το λουρι με μανια ? γιατι να αφησεις την κατασταση να ξεφυγει τοσο ωστε να χρειαστει η να τραβας σαν τρελος , η να βαλεις πνιχτη ? η γνωμη μου ειναι οτι χτιζεις τη σχεση σου με το σκυλι σου , σχεση αγαπης και εμπιστοσυνης , τα σκυλια λατρευουν να '' δουλευουν'' για να κανουν ευτυχισμενους τους ανθρωπους τους . Αν στην τελικη καποιος ειναι τοσο ανικανος να χτισει μια σχεση συνεργασιας με τον τετραποδο συντροφο του , ας βαλει ενα αλτη ... οχι να το ποναει παντως , πως να σ εμπιστευτει και να σε ακουει απο αγαπη και σεβασμο , οταν το πονας ? φανταζομαι οτι τελικα ο καθενας πρεπει να αποφασισει τι ειδους σχεση θελει με το ζωο του , κι αν αυτη η σχεση οριζεται απο το '' σ ακουω γιατι δεν με παιρνει να κανω αλλιως '' , η σ ακουω γιατι σ εμπιστευομαι και γουσταρω να δουλευουμε μαζι σαν ομαδα

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
δεν ειναι θεωρια βρε Τασο .... δεν ειναι το πρωτο μου σκυλι αυτο ... οπως τα καταφερα εγω , και τοσοι αλλοι ιδιοκτητες , δηλαδη ολοι οι ιδιοκτητες τα βγαζουν εξω με πνιχτη ? χρονος και υπομονη χρειαζονται ,απλα ειναι α πραγματα νομιζω , αν δεν αφιερωσεις χρονο να του δειξεις τι θελεις , πως να ξερει κι αυτο το κακομοιρο το ζωο δηλαδη ?

Last edited: