Ο Ντρεγκο, ο Μπαρον και η Μαγια. Και οι τρεις καταστραφηκαν, ο Μπαρον φευγει..... πρωτος

jimar

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
46
75
Οχι δεν θα λυναν ετσι τα θεματα κυριαρχιας.Σε ανοιχτο χωρο αλλαζουν τα πραγματα.εκει υπαρχει και η φυγη για το ζωο.Το οτι ηθελε να φαει ολον τον κοσμο ειναι μεσα στα χαρακτηριστικα αυτου του ζωου και για μενα κατι τετοιο ειναι θεμιτο.Κριμα να γινει ευθανασια .Δεν επρεπε να κυκλοφορει αυτο το σκυλι εξω ομως ουτε να ειναι περιορισμενο σε διαμερισμα.Επρεπε να ζει σε μια μεγαλη αυλη μονο του η με μια θηλυκια εχοντας να κανει μια εργασια.Να φυλαει την αυλη χωρις να μπαινει μεσα σε σπιτι η να ανεβαινει σε καναπεδες.
το να φαει ολο τον κοσμο ΔΕΝ ειναι μεσα στα χαρακτηριστικα αυτο του ζωου φιλε μου , και βεβαια επρεπε να κυκλοφορει το σκυλι εξω , με τα καταλληλα μετρα και με τον καταλληλο χειριστη.Αν το περιορισεις σε μια αυλη και να εχει ως εργασια να φυλαει την αυλη , απλα το καταστρεψες και αυτα με τους καναπεδες ειναι ασχετα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Επειδη δε φυλαει αυλη και ανεβαινει σε καναπεδες εγινε ετσι ο σκυλος. Και τα Canario εχουν χαρακτηριστικο να θελουν να φανε ολο τον κοσμο. Τα βλεπεις Jimar. Διαβαζε να μαθαινεις.

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Αμαλία, δεν ξέρω, ο θεματοθέτης δεν μας έχει μεταφέρει και τη πληρέστερη εικόνα.
Ο πιτμπουλινος της κορης μου με εχει δαγκωσει τουλαχιστον 5 φορες –ευτυχως οχι πολυ βαθια- μεχρι να καταλαβει ποιος ειμαι, και 2-3 φορες το Presa οταν του τραβηξα δυνατα τα αυτια επειδη ειχε επιτεθει στο Bandog.
Αυτό quote από το άλλο θέμα.

Τα τραβελια θεωρεις οτι ειναι ανθρωποι ησυχοι σταθεροι και ψυχικα υγειεις?

Ποτε ενα θηλυκο ειναι ποιο ηρεμο?οταν εκτονωθει με αφθονο σεξ η οταν ειναι αγαμητη??
Eγώ πιο ήρεμη είμαι όταν δε διαβάζω τρομερά ηλίθιες, προσβλητικές και politically incorrect βλακείες, μεσημεριάτικο.

Συγνώμη για το οφ.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Αυτό το λες, εξ'ορισμού λόγω φυλής/φυλών ή λόγω συγκεκριμένης ιδιοσυγκρασίας, των συγκεκριμένων σκύλων του θέματος;
Οχι αυτο ισχυει για ολα σχεδον τα σκυλια.Παρατηρησε τον δικο σου ποτε ειναι ποιο επιθετικος οταν τον κρατας δεμενο η τον αφησεις λυτο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ@λους παιδιά..Να τον κρατήσει και να τα καταφέρει αποκλείεται, το απέδειξε 15 μήνες ότι δεν θα το καταφέρει. Το να βρει να τον δώσει σε άνθρωπο που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει μόνο αν είναι ένας από εσάς θα το δεχτώ ότι μπορεί να γίνει χωρίς παρατράγουδα.

• Like
Reactions: kasi and SofiaEve

jimar

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
46
75
δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το θεμα ειναι αληθινο....δεν γινεται ενας ανθρωπος που δεν ξερει και πολλα απο σκυλια να εχει παρει ενα καναριο ενα μπαντογκ και να φιλοξενει και το πιτ μπουλ της κορης γιατι του το φορτωσε για να παει στο εξωτερικο ...και ολα μαζι να εχουν το δικο τους διαμερισμα και να αρπαζονται μονο οταν βλεπουν την κορη του και να εκτειλεισονται εφιαλτικες στιγμες , γεματες αιματα και ραμματα και ανοιχτες πληγες και σε μια βδομαδα να βγαζει παλι τα 2 αρσενικα ελευθερα (το ενα με ραμματα) να παιξουν εξω....και παλι τα ιδια ...και να λενε οι εκπαιδευτες οτι το 15 μηνων σκυλι θα φαει ολο τον κοσμο ....καποιος μας δουλευει

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Επειδη δε φυλαει αυλη και ανεβαινει σε καναπεδες εγινε ετσι ο σκυλος. Και τα Canario εχουν χαρακτηριστικο να θελουν να φανε ολο τον κοσμο. Τα βλεπεις Jimar. Διαβαζε να μαθαινεις.
το να φαει ολο τον κοσμο ΔΕΝ ειναι μεσα στα χαρακτηριστικα αυτο του ζωου φιλε μου , και βεβαια επρεπε να κυκλοφορει το σκυλι εξω , με τα καταλληλα μετρα και με τον καταλληλο χειριστη.Αν το περιορισεις σε μια αυλη και να εχει ως εργασια να φυλαει την αυλη , απλα το καταστρεψες και αυτα με τους καναπεδες ειναι ασχετα
οχι απλα τα καναριο ειναι boxer απλα απο την ισπανια ε?Η μηπως ειναι λαμπραντορ??που με την καταλληλη κοινωνικοποιηση θα ηρεμουσαν ε?
Αυτες τις αρλουμπες θα αρχισετε παλι??

Ο σκυλος το εχει μεσα του η δεν το εχει να ειναι αγριος...δεν ειναι ολα τα σκυλια αγκαλιτσες...ξεχαστε το αυτο πια.

Το να ανεβαινει κυριαρχικος σκυλος δε καναπεδες ειναι εγκλημα...το να κανει οτι θελει ειναι εγκλημα...το να μην μεγαλωσει με απολυτη πειθαρχια παλι εγκλημα...να τα αποτελεσματα...
Οριστε...για πειτε...φταιει ο εκτροφεας?φταιει που ο μπαμπας δεν ηταν πρωταθλητης?φταιει που δεν γυριζε το σκυλακι στα παρκακια να κοινωνικοποιηθει?

Οχι...φταιει που ηταν αγριμι απο τη φυση του και απλα δεν το ΕΛΕΓΞΕ απο τα γενοφασκια του...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το θεμα ειναι αληθινο....δεν γινεται ενας ανθρωπος που δεν ξερει και πολλα απο σκυλια να εχει παρει ενα καναριο ενα μπαντογκ και να φιλοξενει και το πιτ μπουλ της κορης γιατι του το φορτωσε για να παει στο εξωτερικο ...και ολα μαζι να εχουν το δικο τους διαμερισμα και να αρπαζονται μονο οταν βλεπουν την κορη του και να εκτειλεισονται εφιαλτικες στιγμες , γεματες αιματα και ραμματα και ανοιχτες πληγες και σε μια βδομαδα να βγαζει παλι τα 2 αρσενικα ελευθερα (το ενα με ραμματα) να παιξουν εξω....και παλι τα ιδια ...και να λενε οι εκπαιδευτες οτι το 15 μηνων σκυλι θα φαει ολο τον κοσμο ....καποιος μας δουλευει
Καθόλου να μην αμφισβητείς ότι μπορεί κάποιος να είναι τόσο επιπόλαιος που να κάνει τέτοιους συνδιασμούς και να υπήρχε ένα άδειο διαμέρισμα και για να μη τους λερώνει το σπίτι να τα είχαν εκεί. Η πραγματικότητα γράφει τα πιο ευφάνταστα σενάρια. Εγώ νομίζω ότι είναι εντελώς αλήθεια.
Εμένα δεν μου άρεσε ο τίτλος, ο Μπάρον φεύγει πρώτος..

• Like
Reactions: Dr.Key004 and jimar

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παρατηρησε τον δικο σου ποτε ειναι ποιο επιθετικος οταν τον κρατας δεμενο η τον αφησεις λυτο.
Λάθος παράδειγμα φίλε μου!
Λυτός έχει επιτεθεί κατά μέτωπον σε σκύλαρο, με το διπλό του μέγεθος που ευτυχώς, ήταν δεμένος και με εμπειρότατο χειριστή!
Δεμένος, το ίδιο θα ήθελε να κάνει. Απλώς, δεν θα μπορούσε.

Επίσης...είναι στειρωμένος από μικρός και δεν ανήκει σε δυνητικά κυριαρχική φυλή

jimar

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
46
75
οχι απλα τα καναριο ειναι boxer απλα απο την ισπανια ε?Η μηπως ειναι λαμπραντορ??που με την καταλληλη κοινωνικοποιηση θα ηρεμουσαν ε?
Αυτες τις αρλουμπες θα αρχισετε παλι??

Ο σκυλος το εχει μεσα του η δεν το εχει να ειναι αγριος...δεν ειναι ολα τα σκυλια αγκαλιτσες...ξεχαστε το αυτο πια.

Το να ανεβαινει κυριαρχικος σκυλος δε καναπεδες ειναι εγκλημα...το να κανει οτι θελει ειναι εγκλημα...το να μην μεγαλωσει με απολυτη πειθαρχια παλι εγκλημα...να τα αποτελεσματα...
Οριστε...για πειτε...φταιει ο εκτροφεας?φταιει που ο μπαμπας δεν ηταν πρωταθλητης?φταιει που δεν γυριζε το σκυλακι στα παρκακια να κοινωνικοποιηθει?

Οχι...φταιει που ηταν αγριμι απο τη φυση του και απλα δεν το ΕΛΕΓΞΕ απο τα γενοφασκια του...
εσυ απλα δεν ξερεις τι ειναι τα καναριο ....

• Like
Reactions: aliki_s

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Φταιει που ο "εκτροφέας" έβαζε οτι να ναι να ζευγαρώσουν και ναι φταιει και η ελλειπης κοινωνικοποιηση και έκθεση σε σωστά ερεθίσματα και φταίει που ο χειριστης δεν το χει. Ο καναπες δε φταιει... ας ειχε σωστο χειρισμο ο σκυλος

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Τι καναπέδες και τι τρώει ανθρώπους μου λέτε..το θεμα ειναι 1ον ο εκτροφέας και 2ον ο άνθρωπος που θα αναλάβει να μεγαλώσει το ζώων αυτο.το Σάββατο που μας πέρασε στην βολτα μας βρήκαμε δυο πρεσα καναριο και η κόρη μου 6 χρονον που λατρεύει τα ζώα αμέσως ρώτησε αν δαγκώνουν και βουρ......στην αγκαλιά τους..

• Like
Reactions: myEnzo and jimar

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Σαφως σαφεστατα για να φτασει ενας σκυλος σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα να εχει κανει τοσα, φταιει η κοινωνικοποιηση του η ελλειψη αυτης κ σαφως σαφεστατα φταιει κ ο ιδιοκτητης που δεν διατηρει (δεν μπορει πιθανοτατα) τις ισορροπιες.....

Δεν ειναι συμπτωση που χοντρο περιστατικο εγινε οταν ανετραπησαν οι ισορροπιες υπερ του ενος με την υπαρξη του ιδιοκτητη του.....

Σχεδον ολα τα σκυλια μπορουν να διαχωρισουν το σκοτωνω για να προστατεψω με το σκοτωνω οτι κινειται, γιατι κινειται.....
Το δευτερο ειναι ελλειψη οριων κ αδυναμια ιδιοκτητη.
Ο σκυλος του παραδειγματος ΔΕΝ ειναι "born to be αυλοσκυλο" αλλα σκυλος που θελει ορια συστημα πειθαρχια ΕΚΤΟΝΩΣΗ.......

Τα αλλα ολα ειναι να χαμε να λεγαμε......

jimar

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
46
75
Ενω εσυ νομιζεις οτι ξερεις...
οχι τωρα μαθαινω , ζωντας με ενα καναριο 4 χρονια και εχοντας συναναστραφει με περισσοτερα απο οσα εχεις γνωρισει εσυ

• Like
Reactions: Kouros

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Τι καναπέδες και τι τρώει ανθρώπους μου λέτε..το θεμα ειναι 1ον ο εκτροφέας και 2ον ο άνθρωπος που θα αναλάβει να μεγαλώσει το ζώων αυτο.το Σάββατο που μας πέρασε στην βολτα μας βρήκαμε δυο πρεσα καναριο και η κόρη μου 6 χρονον που λατρεύει τα ζώα αμέσως ρώτησε αν δαγκώνουν και βουρ......στην αγκαλιά τους..
pet και αυτα?Ε αφου σου εγγυηθηκε ο ιδιοκτητης(αλλος ανευθυνος) οτι τα σκυλακια δεν δαγκωνουν τοτε να αφηνεις το παιδακι να πεφτει πανω σε ολα τα σκυλακια.Μεχρι να βρεθει καποιο οπως το παραπανω να βαλεις και εσυ μυαλο...
Η ανευθυνοτητα σε ολο της το μεγαλειο....ξερετε δεν ειναι ολα τα σκυλια "ψυχικα ευνουχισμενα"οπως αυτα στις εκθεσεις..

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
@jimar επειδη βγηκε ο δικος σου μπουχεσας και πραος δεν σημαινει οτι βγηκαν ολα...Δες τον παραπανω..Και αυτος νομιζε οτι ειναι ενας αγγελος αλλα δεν...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Καλύτερα να μην το γενικεύσουμε το παρόν θέμα, γιατί έχει άπειρες προεκτάσεις.
Εγώ ομολογώ, ότι ο μόνος μου στόχος, είναι να μην θανατωθεί κανένα σκυλί, γιατί ειλικρινά πιστεύω, ότι η κατάσταση είναι εντελώς διαχειρίσιμη και θα είναι αμαρτία.

Σπύρο ακούς;

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
@Kouros αν διαβάσεις το αρχικό ποστ του (οχι σε αυτο το θέμα) θα δεις οτι δεν ισχύει αυτο που λες... Αναφερει πράγματα και γεγονότα που φώναζαν απο μακρυα οτι υπάρχει θέμα.

• Like
Reactions: Kouros and east49

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν