Ο Κυρ Παντελης

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αυτος ειναι ο Λουκας,απο το λουκανικο ειναι λιγο μακρυς,πανεμορφο σκυλι,με ενα μπανακι θα γινει κουκλος,δεν ειναι ουτε ενος χρονου,κοντοποδαρος περιπου 15-20 εκα. υψος,ειναι κατασπρος με μπεζ αυτια,μοιαζει και μαλλον ειναι ντακελ η τεκελ τα λεμε εδω ησυχο σκυλακι.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγω δεν εχω χρονο ουτε χρημα για κατι τετοιο,κανω οτι μπορω με τα μεσα που διαθετω για να περνανε καλα,απο εκει και περα αλλοι ειναι οι αρμοδιοι(και ξερεις εχουν ενα τουπε,αστα να παν, θεωρουν τον εαυτο του κατι το ξεχωριστο,κατι σαν Δαλαι Λαμα)εννοω τους οργανωμενους φιλοζωους,εν τω μεταξυ εχουν και πολλους κρυφοδιανοητικα αναπηρους αναμεσα τους,αυτους τους πολυ εθισμενους και παθιασμενους με την σωτηρια των σκυλων,ατομα με θρασος τα οποια αποφευγω γενικα στην ζωη μου,και γενικα δεν θελω να εχω παρε δωσε με τετοιες ομαδες.
Σε ένα μόνο θα διαφωνήσω..... αρμόδιοι δεν είναι τα εκάστοτε φιλοζωικά σωματεία (με τα όσα προβληματα συμπεριφοράς παρουσιάζουν....). Αρμόδιοι είναι ΟΙ ΔΗΜΟΙ, οι οποίει τρώνε και το χρήμα που υποτίθεται οτι πρεπει να πηγαίνει σάυτές τις δουλειές.

Τα Σωματεία δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουν αυτές τις δουλειές (ούτε να μαζεύουν κουτάβια, ούτε να στειρώνουν) περισσότερο απο τον καθένα απο μας ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ γι'αυτό απο τους ΔΗΜΟΥΣ.

Γι'αυτό σε ρώτησα πριν τι καπνό φουμάρει ο Δήμος εκει πάνω. Εχει προγραμμα στειρώσεων/περίθαλψης? Λειτουργεί? Αν δε λειτουργει εχει προσπαθήσει κανείς να τους πιέσει? Αντε, εκλογές έρχονται....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Σε ένα μόνο θα διαφωνήσω..... αρμόδιοι δεν είναι τα εκάστοτε φιλοζωικά σωματεία (με τα όσα προβληματα συμπεριφοράς παρουσιάζουν....). Αρμόδιοι είναι ΟΙ ΔΗΜΟΙ, οι οποίει τρώνε και το χρήμα που υποτίθεται οτι πρεπει να πηγαίνει σάυτές τις δουλειές.

Τα Σωματεία δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουν αυτές τις δουλειές (ούτε να μαζεύουν κουτάβια, ούτε να στειρώνουν) περισσότερο απο τον καθένα απο μας ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ γι'αυτό απο τους ΔΗΜΟΥΣ.

Γι'αυτό σε ρώτησα πριν τι καπνό φουμάρει ο Δήμος εκει πάνω. Εχει προγραμμα στειρώσεων/περίθαλψης? Λειτουργεί? Αν δε λειτουργει εχει προσπαθήσει κανείς να τους πιέσει? Αντε, εκλογές έρχονται....
+10000000000

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ασχετο (αλλα ίσως σχετικό).... ο Δήμος ο δικός μας που τον είχαμε πάρει 200 τηλέφωνα για τη σκύλα που θέλαμε να στειρώσουμε το καλοκαίρι και που περιφανευόταν οτι έχει προγραμμα κι οτι λειτουργεί, εδέησε να μας απαντήσει προχθές! Ηθελε να έρθει να πάρει τη σκύλα για στείρωση λέει!!! Συγκρατήθηκα και απάντησα ευγενικά οτι έγινε με ιδια μέσα η στείρωση αλλιώς η σκύλα θα είχε ήδη γεννησει τα 13 κουτάβια. Του είπαμε όμως να έρθει να πάρει τον αρσενικό που εχουμε για στείρωση και είπαν οτι τη Δευτέρα μπορούν..... για να δούμε αν θα'ρθουν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Πηγή σε ποιόν Δήμο αναφέρεσαι; Αθηναίων; Εγώ πάντως κανά-δυό φορές που τους χρειάστηκα, συνεργάστηκαν σχετικά εύκολα. Λες να έτυχε;
Και την Παρασκευή που πιέσαμε για άλλη υπόθεση τον Δήμο Αμαρουσίου, επίσης συνεργάστηκαν. Λίγο ζόρι το χρειάζονται, δυστυχώς. Αλλά πρέπει κι εμείς να πιέζουμε, όχι με την πρώτη αντίδραση, να σηκώνουμε τα χέρια. Θεωρώ ότι έχουμε την "δύναμη", αλλά δεν το ξέρουμε ;):)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εχουμε ατομα του συλλογου που φωναζαν καποτε οτι φταει ο Δημος,τωρα η μια ειναι αντιδημαρχος και μας το παιζει Ομπαμα,εχουν φιλοδοξιες οι ανθρωποι Κοπριτης,δεν σημαινει οτι οσοι ειναι στους συλλογους γινονται αγιοι,αφου πολλοι εκμεταλευονται τους ψηφους τους,ειναι μια μαζα ανθρωπων.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πηγή σε ποιόν Δήμο αναφέρεσαι; Αθηναίων; Εγώ πάντως κανά-δυό φορές που τους χρειάστηκα, συνεργάστηκαν σχετικά εύκολα. Λες να έτυχε;
Και την Παρασκευή που πιέσαμε για άλλη υπόθεση τον Δήμο Αμαρουσίου, επίσης συνεργάστηκαν. Λίγο ζόρι το χρειάζονται, δυστυχώς. Αλλά πρέπει κι εμείς να πιέζουμε, όχι με την πρώτη αντίδραση, να σηκώνουμε τα χέρια. Θεωρώ ότι έχουμε την "δύναμη", αλλά δεν το ξέρουμε ;):)
Οχι, των Νοτίων προαστίων ήταν. Ασε να δω τι θα κάνουν τη Δευτέρα και τους εκθέτω μετά.... ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εχουμε ατομα του συλλογου που φωναζαν καποτε οτι φταει ο Δημος,τωρα η μια ειναι αντιδημαρχος και μας το παιζει Ομπαμα,εχουν φιλοδοξιες οι ανθρωποι Κοπριτης,δεν σημαινει οτι οσοι ειναι στους συλλογους γινονται αγιοι,αφου πολλοι εκμεταλευονται τους ψηφους τους,ειναι μια μαζα ανθρωπων.
Αλλο λέω και δε με καταλαβαίνεις. Τα ρέστα τα ζητάμε απο τον αρμόδιο. Ο αρμόδιος δεν είναι το Σωματείο (καλό, κακό, στραβό, άγιο ή οτιδήποτε άλλο....). Το Σωματείο δεν το ψηφίζεις και δεν το χρηματοδοτείς (αν το χρηματοδοτείς, τότε έχει ευθύνες και υποχρεώσεις). Οπως και να'χει το πραγμα, αρμόδιος είναι ο Δήμος. Απο την κυρία που ήταν πριν στο σύλλογο, δε θα μπορούσες να έχεις απαιτήσεις. Τώρα που είναι στο Δήμο, μπορείς.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οπως τα λέει η Πηγή.
Με μια μικρή παρένθεση προσωπική. Τα Σωματεία αρκετές φορές τα χρηματοδοτούν ιδιώτες. Είναι μέσα στις πηγές των εσόδων τους. Οταν λοιπόν τα χρηματοδοτείς και έρθει κάποια στιγμή να χρειαστείς την βοήθειά τους και δεν την προσφέρουν, τότε είναι για πολλές φάπες και πολύ κράξιμο.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οπως τα λέει η Πηγή.
Με μια μικρή παρένθεση προσωπική. Τα Σωματεία αρκετές φορές τα χρηματοδοτούν ιδιώτες. Είναι μέσα στις πηγές των εσόδων τους. Οταν λοιπόν τα χρηματοδοτείς και έρθει κάποια στιγμή να χρειαστείς την βοήθειά τους και δεν την προσφέρουν, τότε είναι για πολλές φάπες και πολύ κράξιμο.
Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω.... πρεπει να δίνεις πολλά λεφτά για να έχεις απαιτήσεις. Εγώ τα λίγα που δίνω τα δίνω για δουλειά που έχουν ήδη κάνει. (αν και το Σωματείο που βοηθούσα με βοήθησε ακόμα και πριν κάνω κάτι γι'αυτους..... κι επίσης ξέρω οτι νοιάζονται το άρρωστο/ταλαιπωρημένο σκυλί πιο πολύ απο μένα οπότε αν αρνηθούν στο μέλλον να με ξαναβοηθήσουν θα είναι γιατι πράγματι δε μπορούν..... γι'αυτό επιμένω να γνωρίζουμε καλά και απο πρώτο χέρι απο ποιους ζητάμε βοήθεια, τι δυνατότητες έχουν, τι έχουν κανει μέχρι τώρα και που πάνε τα λεφτά μας καθώς και άλλου τύπου βοήθεια που ίσως προσφέρουμε.)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Το "πολλά" είναι σχετικό. Για τον καθένα είναι διαφορετικό. Ακόμη και λίγα να δίνεις (που δεν μιλάω για τέτοια περίπτωση) δεν έχεις καμμία υποχρέωση να τα δώσεις. Το κάνεις ίσως από το υστέρημά σου, γιατί το θέλεις. Για να βοηθήσεις. Εγώ μάλιστα προτιμούσα να δίνω χρήματα, γιατί πίστευα ότι τροφές, αξεσουάρ και φάρμακα, θα μπορούν να τα βρουν σε πολύ καλύτερες τιμές, απ' ότι θα τα έβρισκα εγώ και άρα μεγαλύτερες ποσότητες. Σωστό/λάθος, δεν ξέρω. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχεις προσωπικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του κάθε συλλόγου για να βοηθήσεις και να σε βοηθήσουν, αν ποτέ χρειαστεί. Σε λογικά φιλοζωικά πλαίσια. Ούτε απαιτώ να ξέρω που ακριβώς πηγαίνουν τα λεφτά που δίνω. Αρα δεν ξέρω, αν πρόκειται για δουλειά που έχουν ήδη κάνει και δεν με νοιάζει κιόλας να σου πω την αλήθεια. Η μόνη "απαίτηση" που έχω, είναι να ανταποκριθούν με τις γνώσεις τους και ίσως με τα μέσα που διαθέτουν, σε περιπτώσεις πχ διάσωσης, όπως μου έχει χρειαστεί κάποιες φορές μέχρι τώρα. Αλλά δυστυχώς έχω βρει τοίχο. Αυτές τις μέρες μου έτυχε μάλιστα να βρεθώ σε περίπτωση που "σκοτώθηκαν" μεταξύ τους δύο φιλοζωικές. Μιλάμε για το απόλυτο ξεκατίνιασμα!!! Αποφασίζω λοιπόν, στο εξής, να κρατάω τα ωραία και λίγα λεφτάκια μου και να τα διαθέτω προσωπικά όπως μπορώ :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εντάξει το βλέπουμε διαφορετικά το θέμα. Εγω δε νομίζω οτι έχουν τη δυνατοτητα να βοηθάνε οποιον τους έδωσε κάποτε λίγα λεφτά (άλλο να είναι σταθερός εθελοντής τους). Και όταν λέω βοήθεια δεν εννοώ ανταπόκριση με γνώσεις και συμβουλές (αυτό το θεωρώ δεδομένο για όποιον νοιάζεται τα τετράποδα, είχε τους έχεις βοηθήσει είτε όχι). Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που η βοήθεια έχει τη μορφή φιλοξενίας. Εκεί δεν έχω απαιτήσεις.

Κερνάω καφέ και γλυκό να μου πεις για το ξεκατίνιασμα! :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ειχα σκεφτει τώρα που 'ερχονται οι εκλογές να φτιάξουμε μία λίστα με δήμους και υποψήφιους δημάρχους από όλη την Ελλάδα, ανάλογα με αυτό που γνωρίζει ο καθένας μας και να γράψουμε ποιοί Δήμοι και Δήμαρχοι κάνουν δουλειά και ποιοί τρώνε τα λεφτά
Αυτή η λίστα μπορεί να αναρτηθεί και στο facebook και όπου μπορεί να τη στείλει ο καθένας μας
Είναι αρκετή δουλειά ,αλλά πιστεύω ότι με λίγη καλή θέληση θα τα καταφέρουμε Τι λέτε?

Εγω κερνάω μουσακά!!!! για το ξεκατίνιασμα!!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Moυσακά το κάναμε το θέμα του κυρ Παντελή!!!

Η ιδέα της λίστας είναι καλή, αλλά πως θα καρατσεκαριστεί η πληροφορία, είτε καλή είτε κακή?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Από προσωπικές εμπειρίες μελών του forum Πχ ξέρω ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο συγκεκριμένος δήμαρχος κάνει δουλειά γιατί το έχω διαπιστώσει ,το λέω Ο Ηλίας ξέρει ότι ο δήμαρχος στη ΔΡ'ΑΜΑ δεν κάνει τίποτα
Θα το ψάξω και από το ΣΚΑΙ, και τη Κλέα Αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ωραία, αν συμφωνείτε θα ανοίξω ένα θέμα για κατάθεση εμπειριών από άλλα μέλη και θα αρχίσω το ψάξιμο όποιος μπορεί ας βοηθήσει απόγνωστούς και φίλους

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μια χαρα ειναι εδω μεσα αυτα που γραφετε,θα του αρεσε του παππου,θα του τα πω αυριο σημερα δεν τον πετυχα,αλλα θα αρχισει παλι να κλαιει ομως.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κοιματε και ονειρευεται ταξια και λιμουζινες ο Μπαγασας,τι εγινε ωρε?που ειναι τα σκυλοταξια?που ειναι οι λιμουζινες?αστε το καλυτερα θα μεινη εδω να μας λειπη το βυσσινο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν