Ο Κυρ Παντελης

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αν δεν κάνω λάθος τα κουτάβια δεν τα έχει η φιλοζωϊκή, πρέπει να είναι ελεύθερα σ' εκείνη την έκταση που αναφέρεται παραπάνω.
Έτσι δεν είναι και στο βίντεο?
Μήπως εγώ και η Κατερίνα δεν καταλάβαμε καλά και τσάμπα συζητάμε τόση ώρα?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κοιτα εκει δεν κανει κανενας κουμαντο,εγω και ο παππους ταιζουμε και φροντιζουμε,εγω πολυ λιγοτερο,και καναμε και σπιτακια αλλα τωρα εχουμε μεγαλο προτζεκτ στα πλανα ο παππους θελει μεγαλη καλυβα να μπαινει μαζι με τα σκυλια τον χειμωνα και ειδικα οταν βρεχει,αυτους εδω αστους σε εμενα(καλα δεν με εχετε καταλαβει ακομα?η Κατερπιλαρ τους καινουργιους οδοστρωτηρες της Ηλια θα τους λεει),ετσι εκαναν και με αλλα κουταβια οπως η μητερα του Μπαγασα η βανιλια,και ενα ακομη σαν κοκερακι που εμοιαζε εχει αξαφανιστει.
Αν θελετε περνω και απο αυτην μια συνεντευξη για να την δειτε τι θα πει,δεν εχει να πει τιποτα απολυτως.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
ο.κ. ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα τα πάρουμε τα μωρά....
περιμένω συνεννόηση από Κατερίνα και ξαναμιλάμε αύριο.
Καλό ξημέρωμα σε όλους

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αν δεν κάνω λάθος τα κουτάβια δεν τα έχει η φιλοζωϊκή, πρέπει να είναι ελεύθερα σ' εκείνη την έκταση που αναφέρεται παραπάνω.
Αυτο έχω καταλαβει κι εγω κι έχω την ίδια απορία με εσένα που εμπλεκεται η φιλοζωικη;
Γι αυτο ρώτησα και τον omarock αν θα φιλοξενηθουν ή αν θα μείνουν εκει που είναι τώρα...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εκει που ειναι τα κουταβια ειναι βουνο εξω απο την Δραμα,εγω περναω απο εκει καθε μερα,εχουμε δωσει μερικα σκυλακια εγω και ο παππους,το ενα το εχει μια θεια μου,το αλλο το εδωσα στον Κωστα(χιχιχιχιχιχιχι) οταν τον γνωρισα και μου ειπε οτι θελει Φιλα πηγα εκει το πηρα και του το πηγα,αρσενικο μου λεει ειναι?ναι του λεω,δεν ειχα δει ομως,μετα απο 2-3 μερες μου λεει,Ηλια απο που τα ξεχωριζεις τα αρσενικα απο τα θυληκα?,επεσε το γελιο μιλαμε,το πηρε ομως μια χαρα,αλλα εκανε τρυπα στον φραχτη και εφυγε ηταν πολυ αγριμι δεν το ξαναβρηκαμε.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν περιμενουμε από τη Δράμα, σωθήκαμε Θα κοιτάξω για το pet taxi και αν είναι μία περιουσία θα β'αλω και αγγελία στο facebook για εθελοντή

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παιδιά, δώστε δυο μέρες να το προωθήσουμε κι απο το ΦΒ και μπορεί να βρεθεί μεταφορά χωρίς να χρειαστει να πληρώσετε πετ ταξι για όλη την απόσταση. Κρίμα είναι. Αλλωστε μια σταλιά είναι, μπαίνουν και σε αεροπλάνο (καμπίνα εννοώ).

Ηλία, όλα καλά, ολα ανθηρά, αλλά γιατι ρε παιδί μου δε στειρώνετε τα σκυλιά? Πρώτα στείρωση, μετά ταϊσμα θα έλεγα εγω. Και καλά τον παππού, άντε να τον πείσεις, αλλά εσύ κάνε μια προσπάθεια, όσο μπορείς κι με τον όποιο χρόνο έχεις ν'ασχοληθείς..... Ο Δήμος τι καπνό φουμάρει με τις στειρώσεις? Η φιλοζωϊκή?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω δεν εχω χρονο ουτε χρημα για κατι τετοιο,κανω οτι μπορω με τα μεσα που διαθετω για να περνανε καλα,απο εκει και περα αλλοι ειναι οι αρμοδιοι(και ξερεις εχουν ενα τουπε,αστα να παν, θεωρουν τον εαυτο του κατι το ξεχωριστο,κατι σαν Δαλαι Λαμα)εννοω τους οργανωμενους φιλοζωους,εν τω μεταξυ εχουν και πολλους κρυφοδιανοητικα αναπηρους αναμεσα τους,αυτους τους πολυ εθισμενους και παθιασμενους με την σωτηρια των σκυλων,ατομα με θρασος τα οποια αποφευγω γενικα στην ζωη μου,και γενικα δεν θελω να εχω παρε δωσε με τετοιες ομαδες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τι εννοείς άλλοι είναι αρμόδιοι; Για τα συγκεκριμένα σκυλάκια; Ποιοί είναι αυτοί που δεν αφήνουν κανέναν να τα στειρώσει, αλλά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, να σταλούν τα κουτάβια στην Αθήνα; Ασε που δεν χρειάζεται κανένας ιδιαίτερος χρόνος για να ασχοληθεί κανείς με πέντε-δέκα στειρώσεις. Και μπορεί να βρεις γιατρό που να κάνει πολύ καλές τιμές εφόσον μιλάμε για αδέσποτα. Με τα λεφτά που θα ζητήσει το ταξί, θα γινόντουσαν μπορεί και τρεις στειρώσεις.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ρε παιδια ρε παιδια,ειπα οτι για στειρωσεις και περιθαλψη αδεσποτων αλλη ειναι αρμοδιοι,ποια αιγιδα και τι λεξεις ειναι αυτες?εδω σας λεω υπαρχουν 5000 αδεσποτα,ποια αιγιδα?
Εκεινο το κοπαδι εκει απο χομπυ το ταιζει ο παππους,και ξερει ο ανθρωπος οτι το θεμα αδεσποτα στην Ελλαδα ειναι βαρελι χωρις πατο,δοιηκητης ΚΤΕΛ ηταν ο ανθρωπος δεν ειναι καποιος δηλαδη που δεν ειναι εξυπνος και δεν ξερει τι πρεπει να κανει,αλλα εχει πεσει κι αυτος δεν μπορει να κανει περισοσοτερα.
Οποιο κουταβι θελω,ακομα και τα μεγαλα σκυλια τα παιρνω εγω απο εκει και τα παω οπου θελω.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εχουμε πολλους τρελλους εδω που οποιο σκυλι βλεπουν το ερωτευονται,ξερω πανω απο 10 ατομα που εχουν πανω απο 20-25 σκυλια εως 70,κλεισμενα σε οικοπεδα,κατι σαν ασυλο δηλαδη.
Για μενα ειναι Γκετο,κατι σαν στρατοπεδο συγκεντρωσης,ποιο πολυ προς τα εκει φερνει.
Στειρωσεις γινοντα ας πουμε 50-100 το χρονο,αλλα γεννιουνται αλλα 2000 και επιζουν 500,οποτε τρυπιο το βαρελι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ηλία μου με μπέρδεψες. Για ποιές λέξεις μιλάς, δεν κατάλαβα; Και για ποιά 5000 αδέσποτα; Νόμιζα ότι μιλάμε για τα συγκεκριμένα του παππού...
Εσύ λες, ότι αβγατένουν, επειδή του κουβαλάνε εκεί συνεχώς νέα κουτάβια; Γιατί αν υπάρχουν ας πούμε κάποια του παππού, που ζευγαρώνουν μεταξύ τους, είναι εύκολα τα πράγματα. Και κάποιοι του πετάνε εκεί κουτάβια, ενώ κάποιοι άλλοι τα φολιάζουν; Sorry αλλά χάθηκα λίγο :(:confused:

Edit: γράφαμε συγχρόνως :)
Εννοείς ότι αυτοί που μαζεύουν όλα αυτά τα σκυλιά, δεν χαμπαριάζουν για να τα στειρώσουν όλα ή δεν μεριμνούν για να μην ζευγαρώνουν;

Last edited:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
ο.κ. αυτό σημαίνει ότι η αναφορά των "αρμοδίων" στη συζήτηση είναι περιττή....

το θέμα τώρα είναι ότι ανεξάρτητα από τις στειρώσεις, που για τον χ-ψ λόγο δεν έγιναν, τα κουτάβια υπάρχουν και αυτό δεν ξεγίνεται...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Απο εκει περναω 3 χρονια,εχουμε χασει περιπου 20 σκυλια ως τωρα(φολες,σφαιρες,αυτοκινητα,αρρωστιες)ερχονται συνεχεια καινουργια,αυτο με τον Εκτωρα ηταν η πρωτη γεννα,και εμεινε μονο Μπαγασας,τα αλλα που πινουν απο την μητερα του τα παρατησαν εκει.
ποιο κατω στα 300 μετρα ειναι αλλες 3-4 γεννες,ο συλλογος απλα ταιζει,δινει φαρμακα,κανει ορισμενες στειρωσεις,αλλα καθε μερα βλεπω και πατημενα γιατι τα οργια του συλλογου ταιζουν διπλα στον δρομο(ταχειας κυκλοφοριας)δεν πανε λιγο πιο μεσα,και απορω πως δεν παιρνουν χωρο μεσα σε καποιο στρατοπεδο απο αυτα που εκλεισαν,να χωρισουν τα αρσενικα απο τα θυληκα και σιγα σιγα να κανουν στειρωσεις,εκει υπαρχουν και κτιρια και νερο,και αυλες,και μιλαμε για τεραστιες εκτασεις(ειναι πια κοινωνικο προβλημα,γαμησα εγω ειναι του στρατου η καποιου αλλου,ελληνικο εδαφος ειναι),θα κανουν μια φορα την κινηση,θα διαθεσουν ολα τα κεφαλαια που εχουν μονο σε φαγητο και οχι τρεχα απο εδω και τρεχα απο εκει με λεκανιτσες και ταπερ,θα λυσουν σε 2-3 χρονια το προβλημα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν