Ρε συ, αυτό θα υιοθετηθεί αμέσως. Κουλάκι είναι. Προωθήστε το με αγγελίες. Και εδώ και αν θέλετε να βοηθήσουμε και στο facebook. Είναι εύκολη περίπτωση.... κρίμα είναι να μείνει στο δρόμο.....
Χρειάζεται θεραπεία ο Οmarock?Kopritis κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις την είδα, μπορεί με τα μεγάλα να είναι δύσκολο, τούτο 'δω όμως θα φύγει στο φτερό, είναι κουκλί, είναι και κουτάβι, κρίμα είναι να μείνει στο χωράφι.
Τη θεραπέια του Omarock θα την αναλάβει ο κυρ-Παντελής?
Mε τις υιοθεσίες, δεν ξέρεις ποτέ 100% οτι ο σκύλος θα καλοπεράσει. Κάνεις ότι είναι δυνατον για να εξασφαλίσεις τα καλύτερα, αλλά 100% σίγουρος δεν θα είσαι ποτέ. Πάντως ουτως ή άλλως εσείς εκει πάνω θα πρεπει να τσεκάρετε την οικογένεια (εκτός αν υπάρχει ενδιαφερόμενος απο δω κάτω οπότε μπορουμε να βοηθήσουμε κι εμεις, αλλά περιπλέκεται το πράγμα με τη μεταφορά).Οι γιατροι εχουν σηκωσει τα χερια με την δικη μου υποθεση.
Αλλα καλυτερα αθεραπευτος,ανιατος,ακαμπτος,αλλα και ελευθερος
Πρεπει να μιλησω με τον παππου για το κουταβι,δεν πιστευω να εχει προβλημα,αρκει να παει σε ατομα εμπιστοσυνης,μην κερδισει σε χρονια,με αντιτιμο την ελευθερια,και την δυστυχια,γιατι καλυτερα 1 χρονο ευτυχισμενος και ελευθερος παρα δεμενος και δυστυχης.
Χρειάζεται θεραπεία ο Οmarock?
Κι' εγώ μέσα είμαι να βοηθήσω.Δεν βρ'ισκεις κάποιον που να κατεβαίνει Αθήνα να τον φέρει? Θα ρωτήσω έναν φίλο μου που έχει pet taxi πόσο θα κοστίσει να τον φέρουμε
Εντάξει, μάθε και πες μου με πμ.Αν μοιραστούμε τα έξοδα τον φιλοξενω εγω μέχρι να βρει σπίτι Θα ρωτησω αύριο