Ο Κυρ Παντελης

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
διαβαζω αυτην την ομορφη ιστορια,παρακολουθω τα σχολια και απλα δεν επεμβαινω...:D:)(ορισμενες φορες καλυτερα να μασας,παρα να μιλας...και δεν εχω προς το παρον να γραψω κατι...απλα απολαμβανω...)
:fan::fan::fan::fan::fan:

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
δυστυχώς ο κυρ Παντελής είναι απο τους λίγους ανθρώπους που ενδιαφέρονται σε αυτή την πόλη για τα αδέσποτα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ίσως είμαι ο τρελός του χωριού....αλλά μόνο σε μένα δεν μου αρέσει αυτό που γίνετε;

Δεν αμφισβητώ την καλή θέληση όλων οσων ασχολείστε, την αγάπη του κυρ Παντελή για τα ζώα, αλλά αυτό που γίνετε το θεωρείτε σοβαρή και βιώσιμη λύση;

Να αφήνονται τα σκυλιά μια απόσταση έξω από την πόλη, σε έναν αφύλαχτο κι ανεξέλεκτο χώρο;
Που πλέον είναι γνωστός σε κάθε τρελό;

Στειρώσεις δεν γίνονται, ίσως γίνουν...εμβόλια κι αποπαρασιτώσεις τουλάχιστον γίνονται;

Προσπάθεια να υιοθετήθούν τα σκυλιά γίνεται;

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Υοθετησης εχουν γινει απο εκει,αλλα περισσοτερο κουταβια,αποπαρασιτωσεις και εμβολια κανονικα,κοιτα ο ανθρωπος δεν θελει να λυσει ενα πανελληνιο προβλημα,εδω το κρατος διαλυεται,οποιος ξερει καποια βιωσιμη λυση να σηκωσει το χερι,αλλα αν μερικοι σκεφτοταν οπως αυτος θα τελειωνε ισως η ιστορια,αυτος κανει οτι μπορει ισως ετσι να παραμενει η κατασταση αλλα ειπαμε οποιος εχει λυση ας σηκωση το χερι,γιατι στο τελος τελος μονο θεωριες ειναι ολοι οι υπευθινοι.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Να ναι καλα ο κυρ Παντελης και να βοηθαει οσο μπορει! Αν ολοι οι ανθρωποι ενδιαφερομασταν λιγακι περισσοτερο και ενημερωνομασταν ισως τα πραγματα με τα αδεσποτα να ηταν διαφορετικα.

Και εγω θα περιμενω νεα του κυρ Παντελη και των φιλων του!!:)

Υγ: Ο Εκτωρας ειναι απλα κουκλος!!:)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Και που να τον δεις λαιβ,ασε που ειναι τεραστιος,ο παππους ειναι 1,80-1,85,κοιτα τον Εκτωρα διπλα του.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ίσως είμαι ο τρελός του χωριού....αλλά μόνο σε μένα δεν μου αρέσει αυτό που γίνετε;

Δεν αμφισβητώ την καλή θέληση όλων οσων ασχολείστε, την αγάπη του κυρ Παντελή για τα ζώα, αλλά αυτό που γίνετε το θεωρείτε σοβαρή και βιώσιμη λύση;

Να αφήνονται τα σκυλιά μια απόσταση έξω από την πόλη, σε έναν αφύλαχτο κι ανεξέλεκτο χώρο;
Που πλέον είναι γνωστός σε κάθε τρελό;

Στειρώσεις δεν γίνονται, ίσως γίνουν...εμβόλια κι αποπαρασιτώσεις τουλάχιστον γίνονται;

Προσπάθεια να υιοθετήθούν τα σκυλιά γίνεται;
Οι υιοθεσίες σκύλων είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση (ειδικά μεγαλόσωμων ημίαιμων ενήλικων) και απαιτεί πάρα πολύ χρόνο και προσπάθεια..... επίσης δεν έχω πειστεί ακόμα ότι το ενδεχόμενο φιλοξενείας σε καταφύγιο είναι καλύτερη περίπτωση σε σχέση με το να γίνουν τα στοιχειώδη και να αφεθούν τα σκυλιά στο δρόμο (τα λέω αυτά εκτιμώντας απεριόριστα τη δουλειά των καταφυγίων, απλά δε νομίζω ότι είναι βιώσιμη λύση για όλα τα αδέσποτα).

Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα.... εγώ είμαι της αποψης οτι ο καθένας πρεπει να κάνει ότι μπορεί καλύτερο (να ταϊζει, να ποτίζει, να εμβολιάζει, να στειρώνει, να περιθάλπτει, να φιλοξενεί, να προωθεί, να ενημερώνει, να πληροφορεί) όσο και όπως μπορεί καλύτερα, πάντα προσέχοντας πάρα πολύ να μην κάνει περισσότερο κακό απ'οσο καλό.... έχοντας δει ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν όλα τα παραπάνω, σας πληροφορώ ότι δεν κάνουν απολύτως τίποτε άλλο παρα να ασχολούνται με αυτό. Και πάλι δεν τα καταφέρνουν. Είναι πραγματικά αδιέξοδο. :(

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Τελικά όπως λέει και ο Kopritis η στείρωση είναι το πιο σημαντικό από όλα.

Βέβαια αυτά τα σκυλιά που φροντίζει ο κυρ Παντελής δεν έχουν την μοίρα των αδέσποτων της Αθήνας. Είναι βουνό, δεν περνάνε χιλιάδες αυτοκίνητα κτλ κτλ. Στην Αθήνα ίσως να μην ήταν σωστό να συγκέντρωνε τόσο μεγάλο αριθμό μαζεμένα σε ένα μέρος.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εχθες καποιος καλος ιδιοκτητης,εδωσε οσα εδωσε και 2 κουταβια τα παρατησε εκει,εκει που ολοι κανουν οτι δεν βλεπουν,στο νεκροταφειο των τυψεων συνειδησης,2 κουταβια το ενα μαυρο(παλι μαυρο)το βρηκαμε οταν ηταν πια αργα,το αδερφακι του τρικολορ ασπρο,μαυρο,καφε,μοιαζει λιγο με Τερριεδακι,ξαπλωμενο πανω στο νεκρο αδερφακι του,περιμενε τον θανατο τρεμοντας,το πηραμε και το πηγαμε στα αλλα,100 μετρα πιο κατω,ηρθαν πρωτα τα μικρα το μυρισαν και ολα καλα,μετα ηρθε(και αυτη καινουρια,συνταξιουχα τσομπανοσκυλινα,ασπρομαυρη)η .....δεν την βαφτισε ο Κυρ Παντελης ακομη,το μυρισε και ενταξει,το ταισαμε,ετρωγε πολυ λαιμαργα,ηπιε και νερο,και φυγαμε.
Σημερα περασαμε παλι,και ειδαμε οτι ειναι ολα μαζι,παραξενο παντως πως τα ενωνει η αναγκη,μερικοι δεν ξερουν πως θα αντιδρασει το σκυλι τους με αλλο σκυλι αλλα αυτα ως τωρα με τοσες αλλαγες κανενα προβλημα,κοινωνια σκυλων μοναχων με μερικη εξαρτηση απο ανθρωπους,τα παει πολυ καλυτερα απο κοινωνια σκυλων με αποκλειστικη εξαρτηση απο ανθρωπους,ολα ειναι σε ταξη,ισως λογω Κυρ Παντελη και του Εκτωρα,εκει δεν υπαρχει μη αυτο μη εκεινο,ο Εκτωρας κανει κουμαντο,αλλα δεν το εκμεταλευεται,οταν τους αφηνω κοκκαλα παει ο Εκτωρας σε ολα και γρυλιζει σε οποιον πλησιασει,μετα ομως ξαπλαρει και κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι τα μικρα παιρνουν τα κοκκαλα,αν ηταν εγωιστης οπως ο δικος μου ο Τζακ θα τα ειχε μαζεψει ολα σε μια ακρη και δεν θα πλησιαζε κανενας,αλλα ο Τζακ θα αργησει να γινει Μπος,και το κανει επειδη δεν ειναι,πως εμεις κλεβουμε την εφορια?:D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και παλαιότερα αφηναν έτσι συχνά σκυλιά εκεί ή τώρα τελευταια άρχισαν;

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Για παρα πολλα χρονια ητανε χωρος αποθεσης παντος ειδους αποριματων(πιο πανω 10χλμ ειναι η χωματερη Δραμας)κανενας δεν παει μεχρι επανω τα πετανε τα κουταβια εκει,οπως και πολλα σκουπιδια,ελληνικο φαινομενο δεν το ξερεις?σε καθε ρεματια,ακομη και απομακρυσμενη πετανε,μπαζα,σκουπιδια,κ.τ.λ,και η χωματερη ειναι τζαμπα γ@μωτο,ποτε ποτε το καθαριζει ο Δημος αλλα σε μια εβδομαδα ειναι παλι οπως πριν.
Αν εννοεις οτι τα πετανε εκει επειδη ο παππους τα προσεχει,μαλλον οχι απλα θελουν να τα ξεφορτωθουν και βαριουνται να πανε μεχρι την χωματερη,κανουν οπως και με τα σκουπιδια.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βασικά σκεφτόμουν μην το διάβασε κανείς εδώ που το συζητούσαμε τις προάλλες και συζητήθηκε στην πολη και μαθεύτηκε και το βρουν εύκολη λύση για ξεφόρτωμα....:(

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αυτη ειναι η Ντινα,η μικρη εχει προβλημα εδω και 2 μερες,"πυρετωδης τυφος" ειπαν του Κυρ Παντελη,την πηρε στο σπιτι,και τις δινει ενα σιροπι,ειναι καλυτερα,αυριο θα μαστορεψουμε παλι,θα κανουμε τελικα ενα υποστεγο με ναυλον η μονη λυση(ευτυχως τα αδεσποτα δεν κανουν τις βλακειες των δικων μας και δεν χαλανε τιποτα),πως την βλεπετε την μικρη,τερριεδακι δεν μοιαζει?σε κανενα πετ σοπ θα εφευγε και με πετιγκρι για Τζακ Ρασσελ:p:p:p

Το τριχωμα που φαινετε μπροστα της δεν ειναι ποντικος,δερμα απο αγριογουρουνο ειναι,πως βρεθηκε εκει δεν ξερω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Γλύκα είναι. Αυτά τα ματάκια τους βρε παιδί μου, είναι όλα τα λεφτά... Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μηπως ειναι dogo ετοιμη για κυνηγι?:p

Ειναι κουκλιτσα! Γρηγορα να γινει καλα το μωρουλι!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το παραξενο ειναι ποσο ομοιομορφα ειναι μοιρασμενα τα χρωματα και απο τις 2 μεριες του σωματος,και εχει και 3 χρωματα.
Αλλα και τα αυτακια της ειναι ολα τα λεφτα:):):)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κορυφαία η κουταβούλα!!!!:D:D
Μακάρι να γίνει γρήγορα καλά και να βρει κι ένα καλό σπιτάκι μετά!:D

Μια πρόταση!
Μήπως θα ήταν καλό να έμπαιναν αγγελιές για τα σκυλιά του κυρ-Παντελή κι εδώ μέσα, να προωθούνται κι απο δω;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν