Οι φίλοι και τα κατοικίδια μας...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
καλημερα!!!
ειπα να μοιραστω κατι π με στεναχωρει κ με ενοχλει αρκετα και ν μ πειτε κ σεις αν αντιμετοπιζετε κατι παρομοιο...
ειμαστε μια παρεα 4 αγορια και 3 κοριτσια. δεν θα το θεωρησω το θεμα προβλημα γτ δεν ξερω αν ειναι.ειναι κ θεμα ανθρωπου.
με μια κοπελα απο τις 3 κανουμε παρεα απο γυμνασιο,ειμαστε ΜΟΝΟ φιλοι,και οσο περιεργο κ αν ακουστει για καποιους ειναι κολλητη μ-σαν αδερφη μ-και μετα ερχεται ο κολλητος μ σαν αδερφος.το θεμα ειναι οτι τρωω κραξιμο και απο εκεινη και απο καποιους αλλους της παρεας οταν βλεπουν οτι κανω θυσιες για το σκυλο μ(κατοικιδια εστω γενικα).ειδικα αυτη η κοπελα μ τα χωνει κανονικα οταν πω πχ ''παιδια δεν θα βγω σημερα γτ η Χιονα κανει διαρροιες και θελω να κατσω να τη προσεξω'' ή ''το κουταβι π βρηκα ειναι χτυπημενο και θελει προσοχη,δεν θα βγω''.εκει ακουω ''εισαι 18!αν δεν βγεις τωρα ποτε θα βγεις!και βαζεις το σκυλο πανω απτη βολτα σ!και τι θα παθει το σκυλι αν φυγεις,στο σπιτι θα ειναι,εγινες μουχλας κ.α'' ή οταν επιλεξω με το χαρτζιλικι μ να παρω τα αντιπαρασιτικα κ τροφες για το σκυλο μ και να μν παω μολλ.κ.α. τετοια...ενω ειναι πλ συνασταλμενο ατομο ,εκει γινομαστε κομματια...δεν ξερω...οι φιλοι δεν εχουν παντα τα ιδια πιστευω με εμας,αλλα τουλαχιστον θα πρεπει να σεβονται τα πιστευω του αλλου.με εχει πειραξει απειρες φορες.εχετε αντιμετοπισει κατι παρομοιο?ολοι σας οι φιλοι ειναι οκ με τα κατοικιδια σας κ τη σχεση σας με αυτα? 1000 σορρυ για το μεγαλο ποστ!αλλου δεν βρισκεις φιλοζωους να συζητησεις...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω απλα εκοψα καθε σχεση με ανθρωπους που δεν με καταλαβαινουν και κανω παρεα πια μονο με αυτους " που ειναι το ιδιο τρελοι με μενα"!
Μια χαρα παμε ετσι!!

Και ενα πραγμα:
Οι πραγματικοι φιλοι σε νοιωθουν- και σου συμπαραστεκονται, οτι και αν κανεις!! Ολοι οι αλλο ειναι περιττοι!
Και ετσι ο σκυλος ειναι μαλλον μια καλη αφορμη για ενα ξεκαθαρο "ξεσκατομα".

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
ε κοίτα βασικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ακόμα και τους έχω ξεκαθαρίσει πως από εδώ και πέρα πρέπει να ανεχωντε εμένα αλλά και τον σκύλο και άμα δεν μπορούν να συμβιβαστούν δυστυχώς θα χωρισουνε οι δρόμοι μας. τους το είπα το κατάλαβαν και προετοιμάστηκαν. τώρα άμα δεν σε νιώθουν γ αυτό το λίγο που κάνεις και δεν το εκτιμούν εγώ προσωπικά θα έδινα μια μεγάλη απάντηση. ο σκύλος για μένα είναι ποιο σημαντικός από τους φίλους ΠΟΥ ΔΕΝ με καταλαβαίνουν. ξερω πως θα πονεσεις που θα τους χασεις αλλα αμα κανεις πισω τοτε θα βρουνε κατι αλλο να σου σπανε τα νευρα

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
FrenchieFan said:
Εγω απλα εκοψα καθε σχεση με ανθρωπους που δεν με καταλαβαινουν και κανω παρεα πια μονο με αυτους " που ειναι το ιδιο τρελοι με μενα"!
Μια χαρα παμε ετσι!!

Και ενα πραγμα:
Οι πραγματικοι φιλοι σε νοιωθουν- και σου συμπαραστεκονται, οτι και αν κανεις!! Ολοι οι αλλο ειναι περιττοι!
Και ετσι ο σκυλος ειναι μαλλον μια καλη αφορμη για ενα ξεκαθαρο "ξεσκατομα".
/agree!!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δε μπορώ να πω ότι όλοι μου οι φίλοι τρελαίνονται για σκυλιά. Επειδή όμως ξέρουν τι σημαίνουν για μένα, το πρώτο πράγμα που με ρωτάνε είναι τι κάνουν τα σκυλιά σου. Όταν σε σέβονται οι φίλοι σου, σέβονται και τα συναισθήματά σου.

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
Noela said:
Δε μπορώ να πω ότι όλοι μου οι φίλοι τρελαίνονται για σκυλιά. Επειδή όμως ξέρουν τι σημαίνουν για μένα, το πρώτο πράγμα που με ρωτάνε είναι τι κάνουν τα σκυλιά σου. Όταν σε σέβονται οι φίλοι σου, σέβονται και τα συναισθήματά σου.
και τις επιλογές σου

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Noela said:
Ετσι!!

Και εγω εγω φιλους και γνωστους που δεν ειναι και τοσο πορομενοι - αλλα τουλαχιστον δειχουν οτι καταλαβαινουν!
Και αυτο εχει σημασια!!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ειναι αδικο να εχεις μια τοσο καλη φιλια και σε αυτο το κομματι τα λογια να σε στεναχωρουν και να σε νευριαζουν.
πολλες φορες σκευτηκα να γυρισω τη πλατη.απτην αλλη αυτη η κοπελα δεν εχει ΚΑΜΙΑ επαφη με κατοικιδια ποτε μα ποτε.με ρωταει ''τι κανει η Χιονα?'' αλλα μετα δεν σηκωνω το κραξιμο κ μια μερα τα εχωσα και γω ''μαθε να σεβεσαι τα θελω κ τα πιστευω του αλλου!εσενα σ αρεσει να λιωνεις στα ψωνια στο μολ και εμενα οχι!το ανεχομαι και ειμαι με το χαμογελο στα χειλη!αντε να δουμε... :evil: '' και ηρεμησαν καπως τα πραγματα.,οι υπολοιποι φιλοι εχουν σκυλο-γατα,οχι οσο πορομενος ειμαι εγω αλλα καταλαβαινουν.δεν ξερω...σε πολλους ειμαι ετοιμος να γυρισω τη πλατη,πραγμα π εκανα και σε συγγενεις για το θεμα σκυλος.δυσκολα τα πραγματα...

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
nikos_x said:
ειναι αδικο να εχεις μια τοσο καλη φιλια και σε αυτο το κομματι τα λογια να σε στεναχωρουν και να σε νευριαζουν.
πολλες φορες σκευτηκα να γυρισω τη πλατη.απτην αλλη αυτη η κοπελα δεν εχει ΚΑΜΙΑ επαφη με κατοικιδια ποτε μα ποτε.με ρωταει ''τι κανει η Χιονα?'' αλλα μετα δεν σηκωνω το κραξιμο κ μια μερα τα εχωσα και γω ''μαθε να σεβεσαι τα θελω κ τα πιστευω του αλλου!εσενα σ αρεσει να λιωνεις στα ψωνια στο μολ και εμενα οχι!το ανεχομαι και ειμαι με το χαμογελο στα χειλη!αντε να δουμε... :evil: '' και ηρεμησαν καπως τα πραγματα.,οι υπολοιποι φιλοι εχουν σκυλο-γατα,οχι οσο πορομενος ειμαι εγω αλλα καταλαβαινουν.δεν ξερω...σε πολλους ειμαι ετοιμος να γυρισω τη πλατη,πραγμα π εκανα και σε συγγενεις για το θεμα σκυλος.δυσκολα τα πραγματα...
καλα στους συγκενεις ειναι η αποκορυφοση. τες πα απο την στιγμη που αναφερεις οτι ειναι ΚΟΛΛΙΤΗ ΣΟΥ και οχι απλα φιλη σου τοτε θα πρεπει η να ερθει στη γραμμη της....η απλα να την υποβιβασεις σε φιλη και να δοσεις σημασια σε καποιον αλλο.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Νίκο εγώ πιστεύω ότι ενοχλούνται επειδή ίσως σε "χανουν" λίγο σε σχέση με παλιότερα. Δηλαδή μπαίνει ένα θέμα "ζήλιας" που προτιμάς να μείνεις με τη Χιόνα αντί να βγεις ή που κάνεις άλλες θυσίες..Ακόμα και αν είναι για θέμα υγείας του σκύλου..

Είναι και το νεαρό της ηλικίας τους που δεν έχουν νιώσει τί σημαίνει να είσαι υπεύθυνος για κάποιον (εσύ εξαιρείσαι! :D ) και δεν το καταλαβαίνουν..

Πιστεύω σιγά σιγά θα συμβιβαστούν..

Έγώ πάντως έχω μείνει με 2 φίλες γιατί οι υπόλοιπες φοβούνται! :D
Και δεν με πειράαζει καθόλου.. :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ες πα απο την στιγμη που αναφερεις οτι ειναι ΚΟΛΛΙΤΗ ΣΟΥ και οχι απλα φιλη σου τοτε θα πρεπει η να ερθει στη γραμμη της....η απλα να την υποβιβασεις σε φιλη και να δοσεις σημασια σε καποιον αλλο.
εχεις δικιο σ αυτο...ρε γμτ ειναι πολυ δυσκολο να συμβιβαστουν καποιοι με τα θελω σ...
θελει κοπο και προσπαθια απτις 2 μεριες ομως.αποτι φαινεται πρεπει να γινει μια βαρβατη-ξεκαθαρη συζητηση...

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
vaso said:
Νίκο εγώ πιστεύω ότι ενοχλούνται επειδή ίσως σε "χανουν" λίγο σε σχέση με παλιότερα. Δηλαδή μπαίνει ένα θέμα "ζήλιας" που προτιμάς να μείνεις με τη Χιόνα αντί να βγεις ή που κάνεις άλλες θυσίες..Ακόμα και αν είναι για θέμα υγείας του σκύλου..

Είναι και το νεαρό της ηλικίας τους που δεν έχουν νιώσει τί σημαίνει να είσαι υπεύθυνος για κάποιον (εσύ εξαιρείσαι! :D ) και δεν το καταλαβαίνουν..

Πιστεύω σιγά σιγά θα συμβιβαστούν..

Έγώ πάντως έχω μείνει με 2 φίλες γιατί οι υπόλοιπες φοβούνται! :D
Και δεν με πειράαζει καθόλου.. :lol:
το να ζηλεύεις εναν σκύλο επειδή σου κλέβει τον κολλητό σου είναι παιδιαριστικο πιστεύω

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Κοιτα να δεις Νικολα μου, τα πραγματα με τα σκυλια δεν ειναι και τοσο ευκολα στη χωρα που ζουμε...

Εγω εχω ακουσει τις παρακατω ατακες απο τοτε που πηρα τη Ρανια:

- Και εχεις το βρωμοσκυλο να χεζει και να κατουραει μεσα στο καινουριο σπιτι;

- Καλα κρατησε τηνν μεσα μεχρι να μεγαλωσει και μετα να την πας στη ταρατσα :)shock: :shock: :shock: )

- Δηλαδη το παιδι σου θα καθεται διπλα στο σκυλι στο αυτοκινητο; Δεν ξερεις τι μπορει να παθει; (υποθετω εννοουσαν το παιδι :p )

-Εγω παντως δεν προκειται να ερθω σπιτι σου αμα εχεις το σκυλο ( :shock: )

Και αυτα οχι απο φιλους αλλα απο συγγενεις κυριως 1ου και 2ου βαθμου.

Η διαφορα ειναι οτι τους συγγενεις τους ανεχομαστε (ενιοτε) αλλα τους φιλους τους επιλεγουμε :wink:

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
Rania said:
Κοιτα να δεις Νικολα μου, τα πραγματα με τα σκυλια δεν ειναι και τοσο ευκολα στη χωρα που ζουμε...

Εγω εχω ακουσει τις παρακατω ατακες απο τοτε που πηρα τη Ρανια:

- Και εχεις το βρωμοσκυλο να χεζει και να κατουραει μεσα στο καινουριο σπιτι;

- Καλα κρατησε τηνν μεσα μεχρι να μεγαλωσει και μετα να την πας στη ταρατσα :)shock: :shock: :shock: )

- Δηλαδη το παιδι σου θα καθεται διπλα στο σκυλι στο αυτοκινητο; Δεν ξερεις τι μπορει να παθει; (υποθετω εννοουσαν το παιδι :p )

-Εγω παντως δεν προκειται να ερθω σπιτι σου αμα εχεις το σκυλο ( :shock: )

Και αυτα οχι απο φιλους αλλα απο συγγενεις κυριως 1ου και 2ου βαθμου.

Η διαφορα ειναι οτι τους συγγενεις τους ανεχομαστε (ενιοτε) αλλα τους φιλους τους επιλεγουμε :wink:
Δωρα έκανες παρέα με την μάνα μου τώρα τελευταία??

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Έγώ πάντως έχω μείνει με 2 φίλες γιατί οι υπόλοιπες φοβούνται!
καλα ο φοβος αλλο κομματι...μετα απο 4 μηνες χαιδεψε τη Χιονα,και δεν εχει ασχημα βιωματα με σκυλια.οι υπολοιποι νορμαλ.
λεγαμε για διακοπες και τετοια ,και ειπα δεν μπορω να λειψω φετος.γτ η μανα μ-αδερφη μ δεν ειναι ετοιμες να προσεχουν το σκυλο για 5 μερες μονες τους κ θα ειμαι μεσα στο αγχος.τπ χρονου ευχαριστως!!!
εκει να ακουσετε...
μαλιστα της λεω παρε ενα χρυσοψαρο να δεις οτι ειναι ευθυνη!εγω απτα 5 μ δεν ανοιγω τη πορτα και φευγω για οπου οπου...γτ ειχα τα πουλια,τα ψαρια μ,τα γατια μ...δεν λεει να μπει στο ξερο κεφαλι με τπτ!!!!
ισως να εχεις δικιο Βασω,ειναι ο χρονος της προσαρμογης.

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
Rania said:
Οχι Gas, μονο με τη δικη μου οικογενεια :lol: :lol: :lol:
τότε παίζει να είμαστε σοι και να μην το ξέρουμε τι να πω άλλο :D :D

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Gas said:
το να ζηλεύεις εναν σκύλο επειδή σου κλέβει τον κολλητό σου είναι παιδιαριστικο πιστεύω
Μα είναι παιδιά..

@Δώρα: Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να με βγάλουν εκτός εαυτού.. :evil: :evil:

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
vaso said:
Gas said:
Μα είναι παιδιά..

@Δώρα: Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να με βγάλουν εκτός εαυτού.. :evil: :evil:
κοιτα στην θεση του Νικου (και δεν ξερω ακριβως πως ειστε μεταξυ σας) θα εβγαζα ενα ακυρο αφου το κανει θεμα καθε 3 και λιγο

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
θα εβγαζα ενα ακυρο αφου το κανει θεμα καθε 3 και λιγο
gas,
εχω ριξει ακυρα,αλλα στο συγεκριμενο ατομο ειναι αδυνατο.ξερει για μενα κ εγω για εκεινη τα πααααντα!!!ειναι σε ολα τα αλλα οκ.στο θεμα και στη σχεση μ με τη σκυλα μ ειναι το στραβο κομματι.

ο να ζηλεύεις εναν σκύλο επειδή σου κλέβει τον κολλητό σου είναι παιδιαριστικο πιστεύω
,μην το λες,χωριζουν ζευγαρια για κατι τετοια...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog