Είναι τοσο σημαντικο το πού είναι το βελτιστο για τον σκυλο την στιγμη που μιλαμε για επβιωση? Εδώ τι επαθε τοσα χρονια δηλαδη?
Εννοείται ότι δεν μετρώ αυτό πρώτα,αλλά εδώ είναι σκυλοφόρουμ κι αυτό το αφορά.Αλλά έχω να προσθέσω οτι το που θα ήταν καλύτερα για το σκύλο, για μένα προσωπικά θα ήταν πολύ χαμηλά στη λίστα των κριτηρίων.... υπάρχουν δεκάδες άλλα πράγματα που θα μ'απασχολούσαν περισσότερο.
Είναι υποχρεωτικά για 3 χρονια και αν είναι ανανεώνεις για άλλα 2.Μεταπτυχιακά δεν κανω γιατί α) δεν αντεχω άλλο διάβασμα τώρα, β) δεν πληρώνεσαι κι εγω φεύγω για καλύτερα οικονομικά.Η απόσπαση δεν είναι για 5 χρόνια το πολύ; Μπορείς ακόμα να πάρεις απόσπαση για να κάνεις μεταπτυχιακά; Πάντως στην Ιταλία, έχουν κοπεί τα κονδύλια του υπεπθ. Φαντάζομαι και σε άλλες χώρες.
Όταν λες διαφορετικά εννοείς να δώσεις τον δανό για να μείνεις εδώ ή να συνδιάσεις και τα δύο;Ε
Κοίτα που ο ζυγός άρχισε να γέρνει διαφορετικά....
Γι άλλο άνοιξα το θέμα,τι γνωμη θα μου αλλαξετε στο τελος.
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένο μέρος στην Αγγλία, αλλά στο Μάντσεστερ που μένω τώρα εγώ (λόγω σπουδών) μπορώ να πω πως η διαφορά με την Ελλάδα είναι ελάχιστη. Η ζωή (σε γενικές γραμμές ) είναι η ίδια από οικονομικής πλευράς. Επίσης, ξέρω από φίλους μου που έχουν σπουδάσει Swansea (που όμως είναι Ουαλία) πως κι εκεί είναι λίγο πιο φτηνά απ' ό,τι στην Ελλάδα.αν είναι να παραθέσουμε απλές γνώσεις και εμπειρίες τότετες έχω να σου πω τα εξής:
1.Η Αγγλία είναι ακριβή να ζείς και ο μισθός των καθηγητών μικρός. Αν αλλάζει για τους δασκαλέους δεν ξέρω
2.Η Νορβηγία είναι πολύ ακριβή και δεν ξερω καθόλου μιστούς και συναφή
3.Γερμανία έζησα τρια χρόνια, κυνόφιλη και οργανωμένη και κλεινουν σχολεία και μειώσανε τα μιστά και μην τα δώσεις σε γερμανούς ρεεεε (λέω εγώ)
4.Στην αφρική εχει λιοντάρια
5.....δε μου ρχεται κατι άλλο, α ναι....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!6. Μην πας Αίγυπτο διοτι ναι μεν λεφτά, δεν αγαπούν τα σκυλιά ομως. ούτε καν σε μούμιες....
Μάλιστα...Ήξερα για τους υπόλοιπους του δημοσίου ότι δεν παίρνουν υποτροφία, όχι για εκπαιδευτικούς. Τα χρόνια στο εξωτερικό μετράνε συντάξιμα ακόμα κι αν κάνουν μεταπτυχιακά πάντως, και σαν εμπειρία είναι πολύ καλή.Είναι υποχρεωτικά για 3 χρονια και αν είναι ανανεώνεις για άλλα 2.Μεταπτυχιακά δεν κανω γιατί α) δεν αντεχω άλλο διάβασμα τώρα, β) δεν πληρώνεσαι κι εγω φεύγω για καλύτερα οικονομικά.
Κοίτα που ο ζυγός άρχισε να γέρνει διαφορετικά....
Γι άλλο άνοιξα το θέμα,τι γνωμη θα μου αλλαξετε στο τελος.