Ξενώνας σκύλων

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Δώρα μου εγώ έστειλα πμ για γατούλα.

Πανσιόν σκύλων δε γνωρίζω δυστυχώς.

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
ΟΚ Αλεξανδρα :)

Αλλωστε δε μου χρειαζεται αμεσα αλλα ελπιζω οτι μεσα στο καλοκαιρι κατι θα βρω γιατι ισως να χρειαστει να την αφησουμε για μερικες μερες :cry:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Δώρα αν πρέπει να την αφήσεις για το θέμα που είχες αναφέρει και έρθεις Θεσσαλονίκη, μπορώ να σου πώ εδώ 1-2 ξενοδοχεία που θα μπορείς να πηγαίνεις να τη βλέπεις κιόλας..

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Σοβαρα μιλας ;;;
Ξερεις στην Θεσσαλονικη;;;
Τελεια :D :D :D

Με τιποτα δε θελω να την παω στην αυλη του πατρικου μου και με τη μανα μου να υστεριαζει για να μη μπει μεσα στο σπιτι η Ρανια. Το καλυτερο σαφως ειναι ενας καλος ξενωνας που να τη βλεπουμε κιολας. Ευχαριστω τοσο πολυ :) :) :)

natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Παιδιά για Αθήνα κάποιος? Πρέπει να φύγω 1.7 και ακόμα ψάχνω...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένη να δώσεις natalia?
Εγώ θα αφήσω το σκυλί μου σε μια καλή πανσιόν, την οποία έχω επισκεφτεί (άψογες εγκαταστάσεις, συνθήκες υγιεινής, φροντίδα κτλ) για την οποία έχω ακούσει και από άλλους πολύ καλά σχόλια.

Η τιμή είναι λίγο τσουχτερή. 35 ευρώ την ημέρα, δηλαδή για τις 17 ημέρες που θα λείψω, θα πληρώσω σχεδόν 600 ευρώ (+ το φαγητό του (80 ευρώ περίπου) που θα το ψωνίσω εγώ και θα του το μαγειρεύουν καθημερινά).
Εάν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω pm.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Chloe said:
Μετά δε θα θέλει να γυρίσει ο Ιγκυ... θα σου πει "δε μπλέκουμε love with business γι' αυτό μακριά κι αγαπημένοι! Πού 'σαι επισκέψεις δέχομαι!"
Τι να κάνω ρε παιδιά?
Αφού δεν μπορώ να πάρω το σκύλο μαζί μου στις διακοπές και είμαι καμένη με τις παλιοπανσιον, κατέληξα σε σκυλοξενοδοχείο πέντε αστέρων! :lol: :lol: :lol:

natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Rottie αν μπορείς στείλε μου pm. Εντάξει είναι λίγο ακριβή αλλά αφού δεν μπορώ να βρω αλλού σημασία έχει να είναι καλή πρώτα από όλα και να είμαι σίγουρη ότι θα βρω την Έρη καλά όταν γυρίσω.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Α καλά δεν πάμε καλά...35,00€ :shock: Καλέ ούτε για δικό μου ξενοδοχείο δεν δίνω τόσα.......

Εγώ την Μαγιού μου δεν μπορώ να την αποχωριστώ,θα είχα το μυαλό μου συνέχεια εκεί,μαύρες διακοπές θα πέρναγα....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γεωργία δεν έχω δυστυχώς εναλλακτική… θα πάω εξωτερικό και δεν μπορώ να τον πάρω μαζί μου.
Εσύ έχεις ακούσει για κάποια καλή και φτηνότερη πανσιόν?

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Καλησπέρα,
μπορείτε να μου στείλετε pm με στοιχεία για καλό ξενώνα στην Αθήνα ?

Ευχαριστώ

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Καλημέρα,
είχα πρόβλημα με το Internet και εμπαινα μια στο τόσο.
Επίσης αφού περάσαμε μία εξάρθρωση επιγονατίδας :( και μία ερλιχίωση :( είμαστε μια χαρά και ήρθε η ώρα να πάμε διακοπές. Νομίζω έχω καλύψει τα πρώτα δύο χρόνια κτηνιατρικής με τόσα που έχει περάσει η μικρή

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Τώρα το είδα αυτό. 35 ευρώ :eek: όταν οι περισσότεροι χρεώνουν τα μισά...30 έχω κλείσει δωμάτιο στη Ζάκυνθο για να μείνουμε εγώ, ο φίλος μου και τα παιδιά μαζί. Δεν έχω κάτι να προτείνω γιατί ευτυχώς δεν έχω αφήσει ποτέ σκυλί μου σε κέννελ. Περιμένω πως και πως να κάνουμε διακοπές μαζί. Καλύτερη λύση πιστεύω είναι ανταλλακτικές (σου κρατάω το σκυλί σου, μου κρατάς το δικό μου) με ανθρώπους που γνωρίζεις. Αυτές τις μέρες χτυπάει συχνά το τηλέφωνο και με ρωτάνε αν κάνω φύλαξη. :p Τουλάχιστον δεν τα πετάνε στο δρόμο.