Ξενώνας σκύλων

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
θελει ψαξιμο, γιατι ξερω μια περιπτωση οπου το πηγαν υγιες και του το δοσαν
ψυχικα νεκρο απο την κλεισουρα των 2 εβδομαδων
Τι εννοεις ψυχικα νεκρο?

frenchie

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
93
0
Pireaus
λοιπόν, εμείς χρησιμοποιησαμε γνωστό ξενώνα στο Μαραθώνα...μετά από 6 μέρες που πήρα το Φρεντσάκο πίσω, ήταν μια χαρά, πολύ ενεργητικός και ήταν καλύτερα το δερμα του απο μια αλλεργία που έχει...δεν ξέρω αν ήταν ο καθαρός αέρας:)
το καλό ήταν ότι του έχουμε λείψει τρελά, εμένα ακόμη περισσότερο και τώρα δεν θέλω να τον αποχωρίζομαι λεπτό!!!!

panosm

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2009
49
0
επειδη οι διακοπες πλησιαζουνε δεν μου στελνετε με π.μ τον ξενωνα εντος αττικης ?
ευχαριστω !

mirsini

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2009
46
0
Εγώ το σκυλί μου δεν πρόκειται να το αφήσω ξανά σε ξενώνα ποτέ.:mad:
Καλύτερα να μην παω διακοπές.:(

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Γιατι?Πες μας την εμπειρια σου να μαθαινουμε κ εμεις.Καλο ειναι τα παθηματα του ενος να γινονται μαθηματα των αλλων:)

mirsini

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2009
46
0
Είναι πολύ απλό δεν πιστεύω πως ο σκύλος από την στιγμή που τον αφήνεις μέχρι την στιγμή που θα τον πάρεις πίσω θα βγεί ποτέ από τον χώρο που τον βάζουν.Δεν μπορείς να γνωρίζεις εαν ο χώρος θα είναι καθαρός,ποιος είναι ο τύπος που θα καθαρίζει το σκυλί και πώς θα του φερθεί.

Μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις,αλλά εγω το σκυλί μου και τα παιδιά μου δεν τα αφήνω πουθενά!

mirsini

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2009
46
0
Με ρώτησες για την εμπειρία μου,θα στην πω.Αφήνω το σκυλί και όταν μου το έφεραν ο σκύλος ήταν παρα πολυ νευρικός.Περπατούσε συνέχεια στο μπαλκόνι για μια ημέρα σαν παλαβός σαν κατι να τον κυνηγούσε και στην μύτη του είχε σκασίματα.Επίσης ζήτησα να κοπούν οι κόμποι και μαζί με τους κόμπους κόψαμε και λίγο απο τον σκύλο!!

Last edited:

gamistriotis

New Member
24 Ιουλίου 2009
2
0
ΧΕλλοου παιδες! Καινουργιος ειμαι. Μηπως υπαρχει ενας ξενώνας της προκοπης στην Θεσσαλονίκη?
:):rolleyes:

diablo2

Well-Known Member
22 Νοεμβρίου 2007
148
0
ρε φιλε χελοου του αλλα δεν μας ειπεσ για σκυλο η για ανθρωπο λες γιατι μπερδευομαστε με το ψευδωνιμο

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
χαχαχαχαχααχχαχα.............................:maria::paja1::maria::paja1::maria::paja1:

karonnz

New Member
8 Μαρτίου 2011
1
0
Not Thessaloniki but if you can't find anywhere closer, i'm located about 60km south of Volos. Countryside and sea view accommodation!, plenty of walks (swims if summer) and lots of love and pampering. Contact me (karon) at [email protected]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Not Thessaloniki but if you can't find anywhere closer, i'm located about 60km south of Volos. Countryside and sea view accommodation!, plenty of walks (swims if summer) and lots of love and pampering. Contact me (karon) at [email protected]
Φίλε karonnz, μάλλον δεν πρόσεξες ότι το post στο οποίο απαντάς, είναι από τον Ιούλιο του 2009.
Και επίσης, η γλώσσα του φόρουμ είναι τα ελληνικά.
Αν είσαι ιδιοκτήτης ξενώνα σκύλων, αν θέλεις παρέθεσέ μας, το site σου [αν υπάρχει], να μπορούν όλοι να δουν και να σε έχουν υπόψιν τους. Παρακαλώ όμως, οποιαδήποτε νέα επικοινωνία σου, μόνο στα ελληνικά.
Ευχαριστώ :)

Zouperman

Member
3 Φεβρουαρίου 2011
11
0
καλησπερα παιδια και απο εμενα! ψαχνω για μια πανσιον στην Αθηνα, βεβαια μην ζητανε καμια περουσια!!!
σας ευχαριστω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να googlάρεις αυτό που θέλεις, ή να το αναζητήσεις στις σελίδες του χρυσού οδηγού. Θα σου βγάλει 5-6 [δεν υπάρχουν και πολλά περισσότερα], παίρνεις τηλέφωνα, μαθαίνεις τιμές και αν η τιμή σε βολεύει, τσεκάρεις εγκαταστάσεις και παροχές. Συνήθως, χωρίς να είναι κανόνας, ότι πληρώνεις παίρνεις.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Ρε παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, στείλτε plz και σε μένα πληροφορίες για ξενοδοχεία σκύλων σε αττική που να έχουν φιλοξενηθεί τα σκυλάκια σας.Πρέπει να αφήσουμε τη δεσποινίδα Λήδα για τρεις μέρες κι έχουμε αγχωθεί! Θα θελα να την αφήσω κάπου όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα...:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι