1. Τι πόρτα ???1. εμείς μετά από 3 επισκέψεις στο Zika's Hotel δυστυχώς φάγαμε πόρτα ..........................
2. ΔΕΝ μας δέχεται άνευ Ηλέκτρας πλέον
2. Ετσι μπράβο! Ξέρει ο Πύρρος τι κάνει !!!
το ίδιο θα έκανα κι εγώ, μεταξύ μας...
1. Τι πόρτα ???1. εμείς μετά από 3 επισκέψεις στο Zika's Hotel δυστυχώς φάγαμε πόρτα ..........................
2. ΔΕΝ μας δέχεται άνευ Ηλέκτρας πλέον
Ναι ναι Γιάννη , μας το είπαν κατάμουτρα .1. Τι πόρτα ???
2. Ετσι μπράβο! Ξέρει ο Πύρρος τι κάνει !!!
το ίδιο θα έκανα κι εγώ, μεταξύ μας...
Φαίνεται πολύ όμορφο μέρος! Είναι όντως έτσι όπως φαίνεται στις φωτό?Μείναμε μερικές μέρες στο Αγρόκτημα στο Λεωνίδιο (Agroktima), καταπληκτικό μέρος, σούπερ-φιλικοί με το Σερζ, γλυκήτατοι και ευγενέστατοι άνθρωποι!!
Χμμμ...έτσι όπως τα λές, μάλλον βρήκαμε προορισμό για φθινοπωρινή εξόρμηση Σ/Κ....Απόσταση από Αθήνα? 2-2,5 ώρες?karamolegolas είναι καλύτερο από τις φωτογραφίες. θα κάνω μια προσπάθεια να ανεβάσω από τις δικές μου. Έτρεχε σαν τρελός και φυσικά έτριβε την κοιλιά του και την πλάτη του στο γρασίδι (μέχρι που έβγαλε κοκκινίλες και βάζαμε αλοιφή!!). Πολύ βολικό επίσης το ότι ακριβώς δίπλα είχε χωματόδρομο και πρόσβαση σε οπωρώνα του ιδιοκτήτη, οπότε ήταν εύκολο να πηγαίνουμε για τις "ανάγκες" του Σερζ
betty σ ευαχαριστω για τις ινφο, εντελως συμπτωματικά, σκοπευω να μεινω εκει την ερχομενη εβδομαδα, ειναι οντως τοσο κουλ τα πραγματα ; Κανενα προβλημα; Και πριν προλαβουν να ρωτησουν οι γνωστοι φιλοκουλικοί, ναι, χωρις τον Κουλη (αλλα θα ειναι σε κτημα χαρουμενος κ ευτυχισμενος)Ανεβήκαμε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Μείναμε το abc στην πλατεία Σιντριβανίου. Δεν ρώτησαν τίποτα για το σκύλο (μέγεθος, που θα μείνει, αν λερώνει μέσα, αν θα φάει κανένα έπιπλο κλπ.) Πρέπει να πω πως μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μπαίναμε - βγαίναμε με το σκύλο, κανείς δεν του έδωσε καμία σημασία. Λες και ήταν το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Πολύ περίεργη αίσθηση!