Ξενοδοχεία που δέχτηκαν τον σκύλο μέσα στο δωμάτιο

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Έχει αναφερθεί ξανά αλλά οφείλω να το γράψω

Hotel Έξις στο Πόρτο Μπούφαλο της Εύβοιας

Μας φιλοξένησε το Π/Σ/Κ, 6 δωμάτια, 6 σκυλιά, όλων των μεγεθών.... όχι απλά dog friendly που λένε, κάτι περισσότερο...

Πέτρο, ευχαριστούμε :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έχει αναφερθεί ξανά αλλά οφείλω να το γράψω

Hotel Έξις στο Πόρτο Μπούφαλο της Εύβοιας

Μας φιλοξένησε το Π/Σ/Κ, 6 δωμάτια, 6 σκυλιά, όλων των μεγεθών.... όχι απλά dog friendly που λένε, κάτι περισσότερο...

Πέτρο, ευχαριστούμε :)
Ευχαριστώ κι εγώ τον GRDANE με τη σειρά μου για την φιλοξενία στο Εξις. Ο σκύλος μας την εκτίμησε ιδιαίτερα όπως και τη βόλτα στη γύρω φύση και τη βουτιά στη θάλασσα.

Ελπίζω ότι η παραμονή μας εκεί δικαίωσε την επιλογή για στροφή του ξενοδοχείου σε dog υπερfriendly :)

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
http://www.fhotels.net/hotelrates.aspx?lang=el&hid=2632

Βρίσκεται στην Ερέτρια, όταν έκλεισα τηλεφωνικά ούτε που ρώτησαν τι μέγεθος σκύλο έχω, και έγινε δεκτή και στο αμαξάκι του γκολφ που σε πηγαίνει στο δωμάτιο. Μεγάλοι χώροι για περπάτημα.

Α ρε πολυτέλειες η http://www.dogforum.gr/community/threads/Η-Ζαχαρίτσα.25734/
(ο ιδιοκτήτης είχε ένα τσοπανόσκυλο (μάλλον Καυκάσου) κι ένα πεκινουά)

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Πιο dog friendly πεθαίνεις....(y)
Ε τότε θα σας έρθουμε σύντομα!!

Βρε παιδιά, έχω διάφορους φίλους, νέους ανθρώπους, που μόλις ξεκινάνε ή είναι πολύ φρέσκοι επιχειρηματίες του τουρισμού με δωμάτια, ξενοδοχεία κλπ. Τους εξηγώ ότι πρέπει να είναι κάπως dogfriendly (πχ ένα δυο δωμάτια που να δέχονται κατοικίδια) και το βάζω με επιχειρηματικούς όρους (πολύ μεγάλη η αγορά, μικρός ανταγωνισμός σχετικά, διαδυκτιακές κοινότητες με πολυάριθμα μέλη κλπ) και δεν το καταλαβαίνουν.

Τελικώς ούτε τους συστήνω, ούτε και πάω εννοείται, τι κόλλημα ....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Serge δεν είναι τόσο απλό το θέμα νομίζω. Καταρχήν δεν είναι όλοι οι "σκυλάδες" τυπικοί ως προς τις υποχρεώσεις τους. Μην κρίνεις από κάποιους ίσως από εδώ το φόρουμ, που μπορεί να ξέρουν 5 πράγματα και να είναι τυπικοί όταν πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο. Υπάρχουν πελάτες που μπορεί να μην θέλουν την παρουσία σκύλου εκεί που μένουν ή μπορεί ο σκύλος να κάνει φασαρία ή να υπάρχουν παιδάκια που τα φοβίζει το σκυλί και τόσα άλλα.....συνήθως όταν οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων είναι κάτοχοι ζώων είναι πιο απλά τα πράγματα και για εμάς.

• Like
Reactions: GRDANE

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
ενταξει η αληθεια ειναι οτι το ντογκ φρεντλυ βοηθησε στο να ξεπεραστουν καποια μικροπραγματα(?) που εμφανιστηκαν απο αδυναμια του ξενοδοχειου και που ελπιζω να υπερκερασουμε λιαν συντομως...
απο την αλλη η συγκυρια των εξι δωματιων με 6 σκυλια.... δεν υπηρξε εμποδιο καθολου μια και η περιοδος ειναι στο ξεκινημα της....
υπηρχαν μονο δυο δωματια ακομα, με αλλους ενοικους..... οι οποιοι ελλειπαν συνεχως στη θαλασσα ( ψαρευαν)
οι ενοικοι των 6 δωματιων ηταν υπερ του δεοντος τυπικοι με τα σκυλια τους...
τετοιοι ανθρωποι βοηθουν στην δικαιωση της πετφρεντλυ επιλογης....
μακαρι να ερθετε ξανα ωστε να εχουμε και τον χρονο να τα πουμε...
αυτη τη φορα, δικαιως φυσικα ,το ενδιαφερον το μονοπωλησε αλλη ευτυχης νεαρα ..... :p

Last edited:

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Dogfriendly στα Τρίκαλα έχουμε???? Έχω να πάω σε γάμο το καλοκαίρι και δεν εμπιστεύομαι κανέναν να αφήσω το κορίτσι μου 3 μέρες ( όχι όχι δεν είμαι ψύχωτικη με το σκυλί μου αλλά κανένας δεν μπορεί να τη φροντίσει όπως εγώ!!!!!)

• Like
Reactions: GRDANE

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν θα πρωτοτυπήσω ουτε στις εντυπώσεις, ουτε στο μέρος....
Απιστευτη η θέα, αλλά ακόμα καλύτερη η φιλοξενία και η περιποιηση στο HOTEL EXIS στο Πόρτο Μπουφαλο. Πέρασα ενα τριημερο τελειο, ξεκουραστο, με καλή παρεα και ηρεμία! Απόλυτα pet friendly ξενοδοχείο, όταν φτάσαμε ειχε 4 σκυλιά (μαζί και την μασκότ τον Αλντο που όλοι φωτογραφιζονταν μαζί του), ωσπου να φύγουμε τα διωξαμε όλα! :(

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
δεν ξερω τι παίζει από αεροδρόμια εκει στην ευβοια.. αλλά και να εχει μετά για να πας Πόρτο Μπουφαλο ή θα μας με ιστιοπλοϊκό ή οδικώς... διαλέγεις και παίρνεις!:whistle:

• Like
Reactions: kanarini

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Στο site του ξενοδοχείου έχει αναλυτικές πληροφορίες για το πώς θα φτάσεις....
Αρκετά μακρυά από Θεσσαλονίκη, κοντινότερο αεροδρόμιο των Αθηνών, στην Εύβοια γενικώς δεν υπάρχει αεροδρόμιο.

• Like
Reactions: GRDANE and kanarini

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στο site του ξενοδοχείου έχει αναλυτικές πληροφορίες για το πώς θα φτάσεις....
Αρκετά μακρυά από Θεσσαλονίκη, κοντινότερο αεροδρόμιο των Αθηνών, στην Εύβοια γενικώς δεν υπάρχει αεροδρόμιο.
Το κυριαρχο πλεονέκτημα του ξενοδοχείου ειναι η απομονωση του από αστικά κεντρα!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
απομονωση απο αστικα κεντρα.... και τοσο κοντα ταυτοχρονα στην αθηνα...
πολλοι ξενοι διαλεγουν τη νοτιο ευβοια.. για ηρεμες διακοπες..
αεροπορικως μεχρι αθηνα κι απο εκει σε 2 ωρες εφτασες στο.. πορτο μπουφαλο..
αππο θεσσαλονικη αεροπορικως αθηνα .. να νοικιασεις αυτοκινητο και να ταξιδεψεις αλλες δυο ωρες... θα ελεγα κατευθειαν απο θεσσαλονικη - χαλκιδα - πορτο μπουφαλο....

anastasiak

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2013
100
244
Πέρα από το όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν για το ξενοδοχείο Exis, εκείνο που μου άρεσε ήταν η αίσθηση ότι όχι μόνο δεν ενοχλούσαν τα σκυλιά, αλλά ότι αυτό ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα, να έχεις σκύλο και να τον έχεις μαζί σου παντού! Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εσύ η από πάνω μου και δεν έχεις συστηθεί και όλο μέσα στα πράγματα είσαι !....να μας γράψεις στο θέμα σου, να μας πεις για το σκυλί σου ...περιμένουμε :ROFLMAO:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν