Ξενοδοχεία που δέχτηκαν τον σκύλο μέσα στο δωμάτιο

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το ξενοδοχείο Metropol στην Λάρισα, όπου και μείναμε ένα βράδυ, δέχεται σκύλους.
Στο τηλέφωνο δεν ρώτησαν τίποτα για το μέγεθος του σκύλου, ο ρεσεψιονίστ το δέχθηκε με χαρά και δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ευγενική εξυπηρέτηση, καλές τιμές και σε πολύ κεντρικό σημείο, αν πρόκειτε για κάποιον που για κάποιο λόγο πρέπει να μείνει στην πόλη (όχι για διακοπές φυσικά) είναι ιδανικό.

Η βεράντα του δωματίου ήταν καλά κλεισμένη και μπορεί να βγει ο σκύλος, η δικιά μου δεν βγήκε γιατί έκανε κρύο :D

Βρίσκεται στην πλατεία Ταχυδρομείου, Ρούσβελτ 14
Τηλ: +30 2410 537161

Ξενοδοχείο Metropol

Και επιτρέπεται το κάπνισμα πληροφοριακά :p

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Το ξενοδοχείο Metropol στην Λάρισα, όπου και μείναμε ένα βράδυ, δέχεται σκύλους.
Στο τηλέφωνο δεν ρώτησαν τίποτα για το μέγεθος του σκύλου, ο ρεσεψιονίστ το δέχθηκε με χαρά και δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ευγενική εξυπηρέτηση, καλές τιμές και σε πολύ κεντρικό σημείο, αν πρόκειτε για κάποιον που για κάποιο λόγο πρέπει να μείνει στην πόλη (όχι για διακοπές φυσικά) είναι ιδανικό.

Η βεράντα του δωματίου ήταν καλά κλεισμένη και μπορεί να βγει ο σκύλος, η δικιά μου δεν βγήκε γιατί έκανε κρύο :D

Βρίσκεται στην πλατεία Ταχυδρομείου, Ρούσβελτ 14
Τηλ: +30 2410 537161

Ξενοδοχείο Metropol

Και επιτρέπεται το κάπνισμα πληροφοριακά :p
Επίγειος παράδεισος:D;)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Επίγειος παράδεισος:D;)
Όντως :D

Μου έκαναν εντύπωση όλα αυτά και το είπα στον ρεσεψιονίστ, και η απάντηση που πήρα ήταν πως στις εποχές που ζούμε είναι χαρά τους να έχουν πελάτες, και προσπαθούν το ξενοδοχείο να είναι φιλικό προς τον πελάτη και να τον ευχαριστήσουν ;) :)

Nick Andrew

Active Member
8 Δεκεμβρίου 2011
43
1
Atalanti,Fthiotis,Greece
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους,
Υπάρχει και στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην πόλη, το οποίο δέχεται σκύλους, με την λογική προυπόθεση να μην κάνουν φασαρία και ενοχλούν!
Ο ιδιοκτήτης.. είμαι εγώ :)

Όποιος χρειαστεί κάτι, να μην διστάσει, αφού κ εγώ σκυλί έχω και .. δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο!

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Εμεις πηγαμε στους Δελφους και μειναμε στο ξενοδοχειο ΛΕΦΑΣ μεσα στην πολη. Οι ιδιοκτητες ειχαν to boxer τους μεσα στη σαλα διπλα στο τζακι οποτε δεν τους εκανε εντυπωση ουτε το δικο μου γαλλικο μπουλντογκ ουτε το 5μηνων πιτμπουλακι μας. Το ξενοδοχειο το βρηκαμε απο το booking.com γιατι εχει επιλογη αναζητησης δωματιων που επιτρεπονται κατοικιδια. Αν και τελευταια στιγμη (Πρωτοχρονια) βρηκαμε καταλυμα και για εμας και για τα σκυλακια μας και περασαμε τελεια!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αν και το έχω ήδη πει στην little_pony, υπάρχουν στις Σπέτσες ενοικιαζόμενα δωμάτια (εντελώς τυχαία το έμαθα) που δέχονται σκύλους, αρκεί, όπως μου είπε η ιδιοκτήτρια, να είναι εκπαιδευμένοι (το εννοεί, θεωρώ, ως μη επιθετικά, μιας κι έχει κι αυτή δυο, μεσαίου μεγέθους, ημίαιμα: μια θηλυκιά, περίπου 15 χρόνων κι ένα αρσενικό, κάπου 6 μηνών).

Τηλέφωνο: 22980 74089 (Joe - Λευτέρης).

Υπάρχει ακόμα ένα ξενοδοχείο που ξέρω, αλλά αυτό δέχεται σκύλους υπό προϋποθέσεις, καθώς την έχουν πατήσει αρκετές φορές (τα γνωστά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από ανεύθυνους σκυλογονείς).

Τηλέφωνο: 22980 72054

(μπορεί, όποιος θέλει, να πει ότι βρήκε το τηλέφωνο από αυτή που έχει τα δυο μεγάλα άσπρα σκυλιά..., μία είμαι...:D)

Βέβαια, λάβετε υπόψη, ότι μπάνια στη θάλασσα παρέα με το σκύλο, μετά τις 6 το πρωί...και στις κοντινές στην πόλη παραλίες..., χμμ..., είναι λίγο δύσκολο. Εκτός κι αν πάτε στα...άπατα και μείνετε εκεί που λέει ο λόγος. Έχω πετύχει διάφορο κόσμο που μαζεύεται για μπάνιο απ'τις 6 και κάτι...(το πρωί εννοείται!!!)
Πάντως, γενικότερα, σε καφετέριες, εστιατόρια κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Giota.l

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
102
1
ΑΘΗΝΑ
Επίσης δεν ξέρω αν ειναι ασχετο το σημείο που θα το αναφέρω, αλλά ξενοδοχείο super extra special dog friendly(!!!) κι εντελώς ευρωπαικών προδιαγραφών όσον αφορά και πάλι την φιλοξενία σκύλων είναι το KymiPalace στην Κύμη όπου τα δύο μου σκυλάκια (και όχι μόνο τα δικά μου) δεν έγιναν απλά αποδεκτά, αλλά πολύ καλοδεχούμενα, μπορούσαμε να κυκλοφορούμε μαζί τους σε όλους τους χώρους του ξεν/χειου συμπεριλαμβανομένου και του εστιατορίου, πισίνας κλπ κλπ. Το συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ....!!! Δεν αισθανθήκαμε ούτε για μια στιγμή ότι θα πρέπει να ειμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των σκυλιών μας, πράγμα το οποίο γίνονταν μέχρι σήμερα ακόμη και σε ξεν/χεία τα οποία δέχονταν σκύλους...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν το είχα δεί το θέμα και μίας που έτυχε να μας κάνω και μία διαφημισούλα,στα ξενοδοχεία Poseidon Hotels αφήνουμε κανονικά να φέρνουνε σκυλιά.το καλοκαίρι μάλιστα όλο πιό πολλοί με τα σκυλιά τους ερχόντουσαν λόγω ότι τα περισσότερα δεν δέχονται και όλα αυτά σε 5*.αν ποτέ έρθετε πάτρα λοιπόν ευχαρίστως για μία ωραία φιλοξενία.:D

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Για όποιον πάει προς Βόλο...

Αίγλη studios
Κριθαριά Βόλου
6976-006471

Eίναι και οι ίδιοι σκυλοιδιοκτήτες :)