Ξαφνικό πρόβλημα με την τουαλέτα!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εδώ το έχει 5,20 και το κατάστημα είναι από Ελλάδα, άρα πιο φτηνά μεταφορικά http://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2866&cat=135
Επίσης το σαιτ γράφει
Σημαντικό για μας, είναι ακόμα να αναφερθεί πως ούτε στο φυσικό αλλά ούτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται πώληση ή άλλου είδους διακίνηση ζώων.
Και εδώ με 5,10 http://www.petsolutions.gr/itemlist.php?cat=135&show=default

Αν δεν καταφέρω να το βρω εδώ σε πετ σοπ,θα το παραγγείλω. Φάνια αυτό είναι που έχεις και εσύ;; (δεν έχει φώτο :( )

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Και στα δύο site είναι το ίδιο προϊόν και γράφει beaphar, προφανώς αυτή είναι η εταιρεία.
Αυτό που πήρα εγώ είναι της Canac, είναι αυτό που έβαλε φωτό η flygirl πιο πάνω.

Νομίζω όμως ότι αν και άλλη εταιρεία, την ίδια δουλειά θα κάνει λογικά.
Στο δεύτερο site έχει αυτη τη διεύθυνση με τα τηλέφωνα:

"Χαλανδρίου 31 Αγ Παρασκευή
Τηλ 210-6013915"

Αν θέλεις τους παίρνεις τηλ. να ρωτήσεις αν κάνει για χαλιά και ρώτα τους πόσο είναι τα μεταφορικά και με τι το στέλνουν, με ταχυδρομείο ή με κουριερ?
Για να δεις αν σε συμφέρει...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ωραία. Θα κοιτάξω μήπως βρω αυτό που έχεις εσύ, αλλίως θα πάρω τηλέφωνο ή θα στείλω μαιλ να μάθω :)

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Εγω αυτο πηρα χτες..
Θα δουμε αν κανει καλη δουλεια...
Προς το παρον δεν εχει κατουρισει αλλα και εγω ψεκασα τοσο πολυ που αναγκαστηκαμε να ανοιξουμε τα παραθυρα για κανα 3 ωρες....
Λιγο χυθηκε στο αμαξι οταν μου το εφερνε ο ανδρας μου (δεν ηταν τερμα κλειστο το μπουκαλι) και ετσουζαν τα ματια του σε ολον τον δρομο...
Και ειναι και ακρηβο!!!!

Attachments

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τι ακριβό δηλαδή? πόσο το πήρες αν επιτρέπεται?

Εγώ πάντως που ψέκαζα με αυτό που πήρα εγώ, ούτε μυρωδιά ούτε τίποτα. Σε πέντε λεπτά δεν καταλάβαινε κανείς ότι έχω ψεκάσει στο σπίτι...
Και ούτε τσούξιμο στα μάτια, ούτε τίποτα....
Πρόσεχε μήπως είναι επικίνδυνο αυτό για σας.

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
9 E εκανε...
Εχει μια μυρωδια οπως τα κουνουπελαια....Δεν φευγει πολυ γρηγορα..Αλλα μπορει και εγω εκανα βλακεια που εβαλα σε ολο το χαλι....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Λογική η τιμή, αφού τα 125 κάνουν 4,5 Ε.
Προσέχετε μόνο τις εισπνοές σας, αφού λες έκανε 3 ώρες να ξεμυρίσει...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εγω αυτο πηρα χτες..
Θα δουμε αν κανει καλη δουλεια...
Προς το παρον δεν εχει κατουρισει αλλα και εγω ψεκασα τοσο πολυ που αναγκαστηκαμε να ανοιξουμε τα παραθυρα για κανα 3 ωρες....
Λιγο χυθηκε στο αμαξι οταν μου το εφερνε ο ανδρας μου (δεν ηταν τερμα κλειστο το μπουκαλι) και ετσουζαν τα ματια του σε ολον τον δρομο...
Και ειναι και ακρηβο!!!!
Πόσο κάνει;;;
Να μας πεις και εσύ αν κάνει δουλεία. Δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα χρόνο να ψάξω εδώ, αλλά βρέχει και τόσο που τα χαλιά δεν έχουν στεγνώσει ακόμα, όποτε έχω περιθώρια ;)

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Λογική η τιμή, αφού τα 125 κάνουν 4,5 Ε.
Προσέχετε μόνο τις εισπνοές σας, αφού λες έκανε 3 ώρες να ξεμυρίσει...
Στο πρωτο πετσοπ που πηγε ο δικος μου ζητησε αποτον πετσοπα αποθυτηκο σπρει και εκεινος ειχε αυτο που πηρες εσυ της CANAK και του ειπε πως δεν ειναι απλα αποθυτηκο για το πιπι αλλα και γενικοτερα δεν θα πηγαινει το κουταβι εκι που ψεκασεις...δεν θα καθεται και δεν θα παιζει στο χαλι δλδ...
Ε, αυτο βεβαια δεν μου αρεσε και δεν το πηραμε!
Και πηγε ο δικος μου σε ενα αλλο πολυ μεγαλητερο πετσοπ και βρηκε αυτο για το οποιο δεν ακουσε κατι παρομοιο αλλα πως ειναι απλως ενα αποθυτηκο σπρει για να μην κανει πιπι...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Πριν απο λίγο μου κατούρησε ο Charlie τη γωνία του κρεββατιου!!
Αρρωστη γυναίκα καθομαι και κανω φασινα νυχτιάτικα!
Τι θα τα κανουμε τα βρωμοσκυλα, μου λες;; :D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θα κάνουμε φασίνα τι άλλο να κάνουμε!! Αυτήν τη στιγμή έχει ένα κρύο.... Αλλά εγώ δεν έχω χαλιά!!!

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Παιδια 3η μερα και δεν μου εχει λερωσει κανενα χαλι!!!! :D
Λερωσε 2 φορες μεσα στο σπιτι αλλα τελειως αλλου..(σε σκετα πλακακια) :eek:
Ζητω το σπρει!!!:D

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Τελικα το βρηκα στην Κεφαλονια αυτο το σπρευ...και το πουλαει 11,5 ευρω τα 125 mll !!Ειπα να ενισχυσω την τοπικη αγορα...αλλα το χεσε το θεμα νομιζω!!

Πηρα ενα για δοκιμη προς το παρον δεν εχει κανει τπτ αλλα ειναι νωρις ακομα γιανα πω.

Last edited: