Ξαφνικό πρόβλημα με την τουαλέτα!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τελικα το βρηκα στην Κεφαλονια αυτο το σπρευ...και το πουλαει 11,5 ευρω τα 125 mll !!Ειπα να ενισχυσω την τοπικη αγορα...αλλα το χεσε το θεμα νομιζω!!

Πηρα ενα για δοκιμη προς το παρον δεν εχει κανει τπτ αλλα ειναι νωρις ακομα γιανα πω.
Τριπλάσια τιμή !!!! αυτόν πρέπει να ψεκάσεις να μην τον πλησιάζει κανείς !!!!

elenar075

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2010
86
0
Nεα Σμυρνη
Την παω βολτα πρωι-απογευμα ...δεν κανει τιποτα !!!Τιποτα.Και οταν γυρναμε τα αμολαει στο χαλακι στην κουζινα.Πηρα σπρευ ...για να δουμε!!Τα 250ml 8,5 ευρω.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Την παω βολτα πρωι-απογευμα ...δεν κανει τιποτα !!!Τιποτα.Και οταν γυρναμε τα αμολαει στο χαλακι στην κουζινα.Πηρα σπρευ ...για να δουμε!!Τα 250ml 8,5 ευρω.
Κι εμένα το έκανε αυτό κάποιες φορές στην αρχή. Τωρα το μόνο θεμα που έχουμε ειναι οτι κάνει κ@κ@ το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση μόνο! Δεν καταλαβαινω γιατί την καλεί ο πρόεδρος νυχτιάτικα, αφου τελευταιο μαμ-κ@κ@ κάνει κατα τις 9 και αμεσως βόλτα! Περιμένω το πάρκο για το βράδυ, αλλά δεν μπορω να πω οτι θελω να την περιορισω. :(

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
γιατί δε την ταΐζεις καμιά ώρα μετά τη βραδινή βόλτα;!
να μη βγαίνει έξω κατά τη διάρκεια της χώνεψης!

Πάντως έχει μάθει να τα κάνει σε ένα σημείο! Μην έχεις παράπονο! :D

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Έχω παρατηρησει ότι τρώει και μετά θέλει να ξαλαφρώσει, οποτε ετοιμαζομαι οσο τρωει και μετα κατεβαινουμε στον κηπο για λιγο (δε θελω να λερωσει εκει γιατι ειναι κοινος), της βαζω λουρι και παμε εξω να περπατησουμε στη δροσια. Προφανως το τελευταιο γευμα δεν το διωχνει στην τελευταια βόλτα, αλλα δεν κρατιεται κιολας η σκύλα ολο το βραδυ... Την προσεχω μηπως θελησει να κανει μεχρι να κοιμηθουμε και παρατηρω αν μυριζει καπου, αν στριφογυριζει κλπ, για να την κατεβασω επι τοπου. Αμα δεν κανει, ρολάρω το χαλί και παω για ύπνο. Το πρωί ξέρω ότι θα με περιμένει θησαυρός... Μαλλον πρεπει να την ταϊζω ακομα πιο νωρίς ώστε να ξεμπερδεύει; Βεβαια μιλαμε για 4κιλο σκυλι, δεν κανει κάτι φοβερο.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Δεν ξέρω από 4κιλά σκυλάκια... (ούτε από τα άλλα ξέρω... ),
αλλά μάλλον στη θέση σου θα την τάιζα όσο πιο αργά μπορούσα... να φάει και να κοιμηθεί...
ειδικά αν λες ότι δεν αντέχει όλο το βράδυ να κρατηθεί...

αλήθεια την έχεις τσεκάρει; νωρίς το πρωί τα κάνει ή αργά το βράδυ;

απορία! αν της απαγορεύσεις την είσοδο στο χώρο, που τα κάνει κάθε βράδυ... τι κάνει;

Ε ρε απορίες που έχω με τις αϋπνίες μου :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Σιγουρα πριν τις 6 που ξυπναμε. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο, αν δε λερωσει εκει, μπορει να αγαπησει αλλο σημειο. Πιστευω ομως οτι θα στρωσει, οπως εκοψε τις λιμνουλες μεσα στο σπιτι, και ουτε μεσα στο παρκο θα λερωνει. Θα της κανω τα γευματα πιο νωρις κιολας, και θα δειξει. Οχι τίποτα άλλο, αλλά ξερει τη ζαβολιά της και με παρακολουθει αν θα δω το κατορθωμα. Ομως διαβασα οτι καλο ειναι να μη μας βλεπουν οταν καθαριζουμε κι ετσι της αποσπα την προσοχή ο μπαμπάς της.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97