Ξαφνικό πρόβλημα με την τουαλέτα!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το θεμα είναι ότι το κάνει το βράδυ όταν κοιμόμαστε και δεν την βλέπω να την μαλώσω. Και χτες πάλι το ίδιο έκανε, γιατί λυπήθηκα να την κλείσω στο σαλόνι να κοιμηθεί.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Το θεμα είναι ότι το κάνει το βράδυ όταν κοιμόμαστε και δεν την βλέπω να την μαλώσω. Και χτες πάλι το ίδιο έκανε, γιατί λυπήθηκα να την κλείσω στο σαλόνι να κοιμηθεί.
είναι καλύτερα να την περιορίζεις για τον ύπνο της
όχι μόνο τώρα που στα λερώνει αλλά γενικά

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ναι αυτό θα κάνω, θα κλείνω την πόρτα το βράδυ για να μην κατουράει..
Και θα πάρω και αυτό το σπρέι.
Ευχαριστώ παιδιά!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τι έγινε τελικά?
Που κάνατε τσίσα απόψε?
Τώρα μόλις μάζεψα και το τελευταίο χαλί που είχε μείνει ακατούρητο Φάνια μου!
Όπως κατάλαβες τα ίδια παντελάκη μου,τα ίδια παντελή μου.
Αύριο μετά το μάθημα θα πάω στα πετ σοπ να ψάξω για το σπρέι!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ρε γμτ...
Κάτι παθαίνουν με τα χαλιά, είναι γεγονός. Αν κρίνω από τον δικό μου που όταν τον βγάζω έξω, ψάχνει χορτάρια και πρασινάδες για να κάτσει επάνω τους, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θέλουν να τα κάνουν "στα μαλακά"....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ναι, όπου βρουν μαλακά....
Άσχετο: ο Σπούκυ όταν είμασταν στην Ελαφόνησο, παραλίγο να κατουρήσει έναν τυπάκο που τον είχαν θάψει οι φίλοι του στην άμμο!!! φώναζε έντρομος ο κακομοίρης γιατί ήταν μόνο το κεφάλι του έξω και τρέχαμε όλοι σαν παλαβοί να προλάβουμε τον Σπούκυ.
Καταλαβαίνεις την ξεφτίλα μου? θα τον κατουρούσε στα μούτρα!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Άσχετο: ο Σπούκυ όταν είμασταν στην Ελαφόνησο, παραλίγο να κατουρήσει έναν τυπάκο που τον είχαν θάψει οι φίλοι του στην άμμο!!! φώναζε έντρομος ο κακομοίρης γιατί ήταν μόνο το κεφάλι του έξω και τρέχαμε όλοι σαν παλαβοί να προλάβουμε τον Σπούκυ.
Βρε τον Σπουκάκο, σκανταλιές που κάνει ;)
χιχι

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Πεθανα στο γελιο!!!!!
Τον περασε για αντικειμενο!!!!!

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Την πρώτη φορά που έβαλα χαλιά με τον Σπούκυ μέσα στο σπίτι, έκανε σαν παλαβός!!!
Κυλιόταν πάνω στα χαλιά σαν βαρελάκι, έπαιζε εκεί, και φυσικά κατούρησε εκεί τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές!!! Άντε τώρα να πλένεις χαλιά χειμωνιάτικα, ειδικά το ένα το δικό μου είναι τεράστιο και βαρύ.
Και να σκεφτείς ότι είχε μάθει να πηγαίνει είτε στην πάνα είτε έξω στην βόλτα και δεν είχε λερώσει καθόλου στο σπίτι. Αλλά, ρε παιδί μου, λες και το χαλί ήταν το κόκκινο πανί για τα τσίσα!!!

Η λύση ήρθε με το σπρέϊ της CANAC, λέγεται Pet Behave Training Spray και στοιχίζει περίπου 4,5 ευρώ. Ψεκάζεις πάνω στο χαλί, όχι σε όλο, ανά 30-40 πόντους και η μυρωδιά τα απωθεί. Ψεκάζεις μέρα παρά μέρα ή ανά τρεις μέρες, αυτό θα το κρίνεις από την συμπεριφορά του σκύλου.
Δεν ξαναπήγε στο χαλί για τσίσα, τελειώσαμε με δυο-τρία ψεκάσματα.
Επίσης απωθεί και από τα έπιπλα για γδαρσίματα και μασουλήματα. Το μπουκάλι επάνω γράφει "Deters Schratching & Chewing".

Θα το βρεις σε πετ-σοπ. Καλή επιτυχία. :)

Αν δεν το βρίσκεις εκεί που είσαι πες μου να σου στείλω με κούριερ....

υ.γ. κάνει και για γάτες...
Γενικοτερα δεν πλησιαζει μετα το χαλι η απλως δεν κατουραει???? Αν ειναι να μην κατουραει θα το παρω να δωκιμασω γιατι αυριο μεθαυριο λεω να βαλω τα χαλια και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη γιατι κατι μου λεει οτι θα τα κατουρισει ολα...ειχαμε θεμα με τα χαλακια σε ολο το σπιτι....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τα χαλιά τα πλησιάζει, αλλά δεν κάνει τσίσα.
Αν έχεις προσέξει όταν βγαίνουν έξω για να κάνουν τσίσα τους μυρίζουν πρώτα να δουν αν έχει περάσει άλλο σκυλί. Με το σπρέϊ όμως κάτι τους απωθεί, δεν ξέρω τι είναι αυτό, πάντως είναι αποελεσματικό.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ναι, αυτό είναι !!
Αλλά γιατί πρέπει να το παραγγείλεις από το εξωτερικό?
Αφού υπάρχει κι' εδώ....

Αυτό που βρήκες κάνει 2,79 λίρες Αγγλίας που σημαίνει (σύμφωνα με τον μετατροπέα νομίσματος) 3,23 Ευρώ. Συν τα μεταφορικά που δεν ξέρω πόσα θα είναι... θα σου στοιχίσει πιο ακριβά!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Εδω που θα το βρω ομως? Στην κεφαλονια δεν εχει της προκοπης pet shop...

Τα μεταφορικα απο Αγγλια δεν ειναι ιδιατερα πολλα καια μα ειναι να το βρω αμεσα και να κανει δουλεια,αξιζει.

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
View attachment 11681Αυτο εννοείς? Το βρήκα σε αυτο το site http://www.ukpetsupplies.com/Details.aspx?Action=1&ProdId=2581# να το παραγγειλω??

Γιατι βλεπω η μανα μου να με πεταει εξω και μενα και τη Λιλη!
Το συγκεκριμένο σπρέϋ δεν δημιουργεί προβλήματα στο σκυλάκι, σωστά; Αλλεργίες, αναπνευστικό, κτλπ.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Το συγκεκριμένο σπρέϋ δεν δημιουργεί προβλήματα στο σκυλάκι, σωστά; Αλλεργίες, αναπνευστικό, κτλπ.
Τίποτα απολύτως .... Ο Σπούκυ είναι μια χαρά.
Και όπως είπα και πιο πάνω, δυο τρεις φορές ψέκασα μόνο. Δηλαδή μια εβδομάδα.
Μετά το πήρε απόφαση....

Μια μικρή συμβουλή για όποιον το χρησιμοποιήσει: Ψεκάστε τουλάχιστον 5 εκατοστά πιο μέσα από τα κρόσια του χαλιού, αν αυτά είναι άσπρα.
Υπάρχει μια περίπτωση να αλλοιωθεί το άσπρο χρώμα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97