είναι καλύτερα να την περιορίζεις για τον ύπνο τηςΤο θεμα είναι ότι το κάνει το βράδυ όταν κοιμόμαστε και δεν την βλέπω να την μαλώσω. Και χτες πάλι το ίδιο έκανε, γιατί λυπήθηκα να την κλείσω στο σαλόνι να κοιμηθεί.
Μιλάς μόνο για την Ράνυ ή γενικά για όλα τα σκυλάκια?είναι καλύτερα να την περιορίζεις για τον ύπνο της
όχι μόνο τώρα που στα λερώνει αλλά γενικά
Τώρα μόλις μάζεψα και το τελευταίο χαλί που είχε μείνει ακατούρητο Φάνια μου!Τι έγινε τελικά?
Που κάνατε τσίσα απόψε?
Βρε τον Σπουκάκο, σκανταλιές που κάνειΝαι, όπου βρουν μαλακά....
Άσχετο: ο Σπούκυ όταν είμασταν στην Ελαφόνησο, παραλίγο να κατουρήσει έναν τυπάκο που τον είχαν θάψει οι φίλοι του στην άμμο!!! φώναζε έντρομος ο κακομοίρης γιατί ήταν μόνο το κεφάλι του έξω και τρέχαμε όλοι σαν παλαβοί να προλάβουμε τον Σπούκυ.
Καταλαβαίνεις την ξεφτίλα μου? θα τον κατουρούσε στα μούτρα!!!
Πεθανα στο γελιο!!!!!Ναι, όπου βρουν μαλακά....
Άσχετο: ο Σπούκυ όταν είμασταν στην Ελαφόνησο, παραλίγο να κατουρήσει έναν τυπάκο που τον είχαν θάψει οι φίλοι του στην άμμο!!! φώναζε έντρομος ο κακομοίρης γιατί ήταν μόνο το κεφάλι του έξω και τρέχαμε όλοι σαν παλαβοί να προλάβουμε τον Σπούκυ.
Καταλαβαίνεις την ξεφτίλα μου? θα τον κατουρούσε στα μούτρα!!!
Γενικοτερα δεν πλησιαζει μετα το χαλι η απλως δεν κατουραει???? Αν ειναι να μην κατουραει θα το παρω να δωκιμασω γιατι αυριο μεθαυριο λεω να βαλω τα χαλια και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη γιατι κατι μου λεει οτι θα τα κατουρισει ολα...ειχαμε θεμα με τα χαλακια σε ολο το σπιτι....Την πρώτη φορά που έβαλα χαλιά με τον Σπούκυ μέσα στο σπίτι, έκανε σαν παλαβός!!!
Κυλιόταν πάνω στα χαλιά σαν βαρελάκι, έπαιζε εκεί, και φυσικά κατούρησε εκεί τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές!!! Άντε τώρα να πλένεις χαλιά χειμωνιάτικα, ειδικά το ένα το δικό μου είναι τεράστιο και βαρύ.
Και να σκεφτείς ότι είχε μάθει να πηγαίνει είτε στην πάνα είτε έξω στην βόλτα και δεν είχε λερώσει καθόλου στο σπίτι. Αλλά, ρε παιδί μου, λες και το χαλί ήταν το κόκκινο πανί για τα τσίσα!!!
Η λύση ήρθε με το σπρέϊ της CANAC, λέγεται Pet Behave Training Spray και στοιχίζει περίπου 4,5 ευρώ. Ψεκάζεις πάνω στο χαλί, όχι σε όλο, ανά 30-40 πόντους και η μυρωδιά τα απωθεί. Ψεκάζεις μέρα παρά μέρα ή ανά τρεις μέρες, αυτό θα το κρίνεις από την συμπεριφορά του σκύλου.
Δεν ξαναπήγε στο χαλί για τσίσα, τελειώσαμε με δυο-τρία ψεκάσματα.
Επίσης απωθεί και από τα έπιπλα για γδαρσίματα και μασουλήματα. Το μπουκάλι επάνω γράφει "Deters Schratching & Chewing".
Θα το βρεις σε πετ-σοπ. Καλή επιτυχία.
Αν δεν το βρίσκεις εκεί που είσαι πες μου να σου στείλω με κούριερ....
υ.γ. κάνει και για γάτες...
Το συγκεκριμένο σπρέϋ δεν δημιουργεί προβλήματα στο σκυλάκι, σωστά; Αλλεργίες, αναπνευστικό, κτλπ.View attachment 11681Αυτο εννοείς? Το βρήκα σε αυτο το site http://www.ukpetsupplies.com/Details.aspx?Action=1&ProdId=2581# να το παραγγειλω??
Γιατι βλεπω η μανα μου να με πεταει εξω και μενα και τη Λιλη!
Τίποτα απολύτως .... Ο Σπούκυ είναι μια χαρά.Το συγκεκριμένο σπρέϋ δεν δημιουργεί προβλήματα στο σκυλάκι, σωστά; Αλλεργίες, αναπνευστικό, κτλπ.